Elza Hosk nosi „fantaziju“, spektakl sa „anđelima“

Zvezda ovogodišnjeg spektakla kompanije „Viktorijas Sikret“ je Elza Hosk. Plavokosa Šveđanka ima čast da na reviji, 2. decembra, nosi čuveni „fantazi bra“, grudnjak vredan milion dolara.

Zabava 08.11.2018 | 07:25
Elza Hosk nosi „fantaziju“, spektakl sa „anđelima“
Jedan od najpoznatijih proizvođača donjeg veša na planeti, ove godine, novu kolekciju predstavlja 2. decembra u Njujorku.

Tokom spektakla na kojem će nastupiti neke od najplaćenijih manekenki današnjice, ali i debitovati devojke koje pretenduju da to postanu, posebno mesto imaće Elza Hosk.

Švedska manekenka nosiće "Dream Angels Fantasy Bra", čuveni „fantazi bra“ – brushalter vredan oko milion dolara. Grudnjak ima lanac i ukrašen je sa ukupno 2.100 Svarovski dijamanata.

Prvi put u istoriji popularnog brenda, verzija ovog modela moći će da se kupi u radnjama, ali i da se naruči preko interneta pre zvaničnog predstavljanja, to jest već od 29. novembra. Cena će biti 250 dolara.  

Na važnoj poziciji 29-godišnja lepotica iz Švedske naći će se posle Brazilke Lais Ribeiro (2017. godine u Šangaju nosila je grudnjak "Champagne Nights Fantasy Bra" vredan dva miliona dolara), ali i velikih imena koja su obeležila modnu scenu prethodnih godina poput Tajre Benks, Žizel Bundšen, Hajdi Klum, Alesandre Ambrosio, Adriane Lime, Klaudije Šifer...

RTS
foto:internet
 
 

 
 
 

Komentari / 0

Ostavite komentar