Legendarni bokser uzgaja marihuanu na svom imanju

Majk Tajson je poznat po mnogim stvarima: od boksa i glume, do odgrizenog uveta i tigra koga drži u kući kao kućnog ljubimca, ali to nije sve. Čuveni bokser od nedavno gaji kanabis na svom ranču.

Zabava 07.11.2018 | 09:20
Legendarni bokser uzgaja marihuanu na svom imanju
Legendarni bokser Majk Tajson je kupio ranč od 45 ari u Kaliforniji nakon što je država legalizovala upotrebu marihune u rekreativne svrhe 1. januara 2018. godine.

Na svom imanju je izdvojio 20 hektara za uzgajanje kanabisa, a priliku da prvi proba njegovu biljku dobio je MMA borac Konor Mekregor.

Mekregor, koji je nedavno lansirao na tržište svoj viski Proper No.Twelve, posetio je Tajsona u Dablinu. Nakon druženja sa njim, probao je marihuanu koju Majk gaji na svom imanju u Irskoj, a potom na Instagramu objavio njegovu fotografiju, ispod koje je napisao dugačku poruku u kojoj je pohvalio najnoviji biznis.

"Marihuana koju uzgajaš je odlična. Bila je čast da je probam. Želim tebi i tvom timu uspeh. Ne zaboravi ako neko pokuša da te pokrade, moraš im otkinuti nos sa lica. Ti si borilačka ikona i zaslužuješ beskrajnu ljubav i pažnju i od mene ćeš je uvek imati", napisao je Mekgregor.

Konor je ubrzo dobio odgovor od nekadašnjeg boksera koji mu se zahvalio na poseti, a posebno mu je drago što je Konor u potpunosti uživao na njegovom ranču.

Mekregor, koji je prethodno imao loš odnos sa Tajsonom, takođe je kazao da su nakon razgovora licem u lice rešili sve probleme iz prošlosti.

"Stavili smo te loše osobine sa strane i malo se zabavili. Uvek ćeš od mene imati veliko poštovanje", napisao je na Instagramu.

Kako pišu strani mediji, Mekregor se naljutio na Tjasona kada mu je prošle godine pre meča sa Flojdom Mejvederom rekao da će da ga on ubiti i da Konor nema nikakve šanse. Takođe ga je jednom prilikom nazvao glupim.

B 92
foto:internet

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

RASPUCHIN

07.11.2018 11:37

Како је успио издвојити 20 хектара за канабис ако му је ранч на 45 ари??? Бар је тако написано.

ODGOVORITE