Idris Elba najseksepilniji u izboru časopisa Pipl

Časopis Pipl (People) izabrao je Idrisa Elbu za najseksepilnijeg čoveka na svetu za 2018. godinu, na šta je britanski glumac rekao da je mu je ta titula dosta podigla samopouzdanje

Zabava 06.11.2018 | 16:05
Idris Elba najseksepilniji u izboru časopisa Pipl
Elba, glumac poznt po serijama "Luter" i "The Wire", iznenađen je nakon što je proglašen za pobednika, naveo je časopis.

"Rekao sam 'Zaista, nema šanse. Stvarno?' Pogledao sam u ogledalo, odmerio sebe. Pomislio sam, da, izgledaš seksi danas. Ali biću iskren, jednostavno je lep osećaj. Lepo iznenađenje. Dosta podiže samopouzdanje", rekao je za Pipl.

Elba je takođe tumačio glavnu ulogu u Marvelovom "Toru" i lik Nelsona Mendele u filmu "Mendela: Dug put do slobode."

Pored glume, Elba nastupa kao di-džej pod imenom Di Džej Big Driis i ima sopstevnu odevnu liniju. Takođe planira venčanje sa Sabrinom Dauri.Glumac ima šesnaestogodišnjeg sina Isana i četvorogodišnju ćerku Vinston, iz prethodnih veza.

Elba je za Pipl govorio o svom odrastanju kao jedinac u porodici afričkih imigranta u Istočnom Londonu. On je rekao da su mu roditelji bili strogi i da je često bio meta u školi koju su pohađali samo dečaci iako je učestvovao u brojnim sportskim aktivnostima, uključujući fudbal, košarku, kriket, hokej i ragbi.

Glumac koji je visok 190 centimetara, rekao je da je u detinjstvu bio veoma visok i mršav.

"I moje ime je Idrisa Akuna Elba, OK? Malo su me maltretirali. Ali, opet, dokle god sam mogao da puštam brkove, bio sam najzanimljivije dete u bloku. Puštao sam brkove, imao mišiće, bio sam lud", rekao je on.

Prethodni dobitnici titule najeskepilnijeg čoveka po izboru Pipla su Dvejn Džonson, Dejvid Bekam, Kris Hemsvort, Adam Levin, dok je prošle godine odlikovana kantri zvezda Blejk Šelton.Elba će se naći u specijalnom duplom izdanju Pipla koje izlazi u petak. Glumac je rekao da se trudi da živi zivot bez mnogo kajanja.

"Život nije razmišljanje o tome šta je trebalo da uradiš. Mislim da bi svako trebao da se vodi filozofijom da sutra možda ne postoji, prosto uradite to danas. Možda bi, takođe, trebalo sve da radite kako bi zadovoljili svoje srce", rekao je Elba.

Novosti
foto:intwrnet

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

Zečica

06.11.2018 16:50

Sunce ti žareno, pa da se usereš kad ga vidiš.

ODGOVORITE
Name

Playboy

06.11.2018 17:35

Ovakvih camuga u predgradju Cikaga ima koliko hoces,ali dzaba kada nisu popularni.To sa sranjem ti nebi upalilo ni sa sasvim prosjecnim muskarcem.