Ko će sve biti na Milovoj listi?!

Osim četvorice intelektualaca na crnoj listi mogli bi se naći i pojedini naši političari, među kojima su ministar odbrane Aleksandar Vulin, šef radikala Vojislav Šešelj i član Predsedništva SNS Vladimir Đukanović!

Region 03.11.2018 | 14:34
Ko će sve biti na Milovoj listi?!
Razlozi za to su što i oni, poput Matije Bećkovića, Čedomira Antića, Aleksandra Rakovića i Dejana Mirovića, ''vređaju ugled i slave nasilni nestanak Crne Gore''.

Vojislav Šešelj, lider SRS-a, kaže da ga to uopšte ne iznenađuje, ali da Srbija mora odlučno da reaguje i uzvrati kontramerama.

- Vrlo je moguće da će me staviti na taj spisak zabranjenih. Meni to ne bi bio prvi put, već su me zabranjivali. Srbija treba da uzvrati tako što će toj bagri, koja to radi, zabraniti ulazak u našu zemlju. Dakle, celoj crnogorskoj vladi, predsedniku Republike i glavnim državnim funkcionerima. Svima! Srbija treba i da povuče ambasadora iz Podgorice i da tamo zatvori ambasadu - kaže Šešelj.

Vladimir Đukanović navodi i da je sam dobio informacije iz pouzdanih izvora da će mu biti zabranjen ulazak u Crnu Goru. On dodaje da je planirao da sledeće nedelje putuje u Budvu i da prisustvuje značajnoj ceremoniji, ali da je sada taj njegov put doveden u pitanje.

- Van svake pameti je to što rade! Juče sam dobio potvrdu da bi mi ulazak mogao biti zabranjen. A dobio sam poziv da 7. novembra prisustvujem veličanstvenom skupu u Budvi, na kojem će se obeležiti 100 godina od ujedinjenja Srbije i Crne Gore. Ne znam sada da li da idem jer ne želim da pravim probleme svojoj državi, niti samim organizatorima događaja, videću šta će biti moja odluka na kraju - kaže Đukanović.

- To što rade pokazuje slabost vlasti Mila Đukanovića, koja želi da falsifikuje istoriju, slabost u argumentima, jer ako nešto zabranjuješ, nasilno rešavaš, nemaš argumentaciju, to je Milova bruka, njegov problem. Ukoliko nastave ovo da rade, treba da reagujemo.

Ogroman broj crnogorskih političara ima u Srbiji mnoge nekretnine, silnu imovinu, račune i trebalo bi razmisliti da im se ta imovina konfiskuje, da im se računi zamrznu. 

To što Duško Marković kao privatni Milov udbaš radi jeste nečuveno i treba takve ljude udariti po džepu. Inače, nikada ne kritikujem srpsku Crnu Goru, samo kritikujem Montenegro, a taj falsifikat nema nikakve veze sa Crnom Gorom - kaže Đukanović.

(Srbija danas)

Komentari / 10

Ostavite komentar
Name

DickWistler

03.11.2018 13:58

Hahaha, velika Crna Gora j... malu Srbiju, toliko o Vučiću i njegovoj sposobnosti da vodi državu!!!!

ODGOVORITE
Name

jo jo

03.11.2018 15:40

Pokusava srbija na svaki nacin da crnogorcima nature srbijansku sajkacu i opanak.A oni nece.Kako to bre.

ODGOVORITE
Name

Joj- JO JO

03.11.2018 16:24

Nemas ti pojma a mrznja prema srpskom tolika je u tebi da nemozes sakriti

Name

BOBA

03.11.2018 16:39

POPOVANJE MOŽE JEDINO KOD VUČIĆA I DODIKA.ONI MAŽU PA LIŽU ALI ONAJ KO VAS JE NAPUSTIO DOVIĐENJA. IDEMO NAPRED MI SE NE VRAĆAMO NAZAD.ALI ŠTO ONI IMAJU ZAJEDNIČKE ODNOSNO LIČNE INTERESE KOGA TO BRIGA.MNOGI NE ZNAJU KAKO JE LIJEPO IĆI NAPRED A NE VRAĆATI SE NAZAD. KOD NAS UVIJEK MRŽNJA I NACIONALNA RETORIKA. DOKLE.SRETNO CRNA GORO.

ODGOVORITE
Name

sara Milicvic

03.11.2018 17:27

Crna Gora je prodata amerikancima steta ona Ima i dobri

Name

Svedska

03.11.2018 18:53

Primjer,Finaca u Svedskoj ima 400.000 i zamislite sad da u Svedsku dolaze kako ko hoce akademici,politicari,popovi iz Finske i da potpucavaju Fince u Svedskoj da potkopavaju i rovare protiv svoje drzave Svedske.Ovo upravo rade akademici,politicari,popovi SPC koji misle da mogu ulaziti u susjedne drzave i potpucavati Srbe koji zive u tim drzavama da rovare i potkopavaju svoje drzave u kojima ziva.Svaka cast Crnoj Gori sto zabranjuje sljamu da ulazi u Crnu Goru.

ODGOVORITE
Name

Hehe,, bravo bolidu, poredis Swe i Fince sa ovim prostaklukom

03.11.2018 20:34

Dobro jutro Kolumbo, probudi se, ovdje se radi o balkanskim plemenima koji u istoriji jos nisu sastavili duze od 50 god bez krvoprolica. Kratko i jasno receno, previse imamo turski gena u nama posle 500 godina rovarenja..

Name

Re

03.11.2018 20:42

Prvi put cujem za potpucavanje, mora da je to bosnjacki.

Name

Kriminalac

03.11.2018 21:07

Ko bi bio na njegovoj listi osim njegove braćekriminalaca i Narko kartela

ODGOVORITE
Name

Pato Nakt

03.11.2018 23:12

U C.G. zive Srbi,Hrvati,Bosnjaci,Albanci,Romi,Crnogorci i ostali.Sada kada bi uradili popis stanovnistva,Crnogorci bi bili manjina u sopstvenoj drzavi.(pravi popis a ne mutljavine).

ODGOVORITE