Iako ne nastupa, Adel najbogatija

Britanska pop ikona Adel proglašena je najbogatijom pjevačicom u 2018. godini iako je odlučila da uzme pauzu od javnih nastupa.

Zabava 31.10.2018 | 21:19
Iako ne nastupa, Adel najbogatija
Autorka hita "Rolling in the Deep" je samo ove godine svoje bogatstvo uvećala za 15 miliona funti, i time je postala jedna od najbogatijih pjevačica, s ukupnim bogatstvom od 147,5 miliona funti.

Adel je zaradila i 30 miliona funti tokom njene svjetske turneje, koja je završena u ljeto 2017. godine, kao i devet miliona od prodaje svojih albuma. Procjenjuje se da je prošle godine u ovo doba imala na svom računu 132 miliona funti.

Glumac Danijel Redklif je po novoj listi pao na treće mjesto, sa zarađenih 87 miliona funti, dok je pop pjevač Ed Širan uspio da napreduje jedno mjesto, sa zaradom od 94 miliona funti.

Adel je u posljednjih nekoliko mjeseci imala problema zbog oštećenja glasa pa je zbog toga morala da otkaže dva rasprodata nastupa na stadionu "Vembli".

Pjevačica je šokirala svoje obožavaoce prije nekoliko mjeseci kada je odlučila da uzme pauzu od 10 godina da bi mogla da odgaja svog sina.

Ona je, pored prodaje albuma, uspjela da uveća svoje bogatstvo i reklamiranjem raznih kozmetičkih proizvoda.

Pop pjevač Hari Stajls na novoj listi zauzeo je četvrto mjesto, sa zarađenih 58 miliona funti, što ga čini najbogatijim članom benda "One Direction". Stajlsa prati glumica Ema Votson, koja trenutno na svom računu ima 55 miliona funti.

Kolege Harija Stajlsa iz benda "One Direction" takođe su na listi 10 najbogatijih muzičara u Velikoj Britaniji. Nial Horan je na svom računu sakupio 46 miliona funti, Luis Tomlinson 44, Liam Pejn 43 i Zajin Malik 37 miliona funti.

Zvijezde franšize "Ratovi zvijezda" su novi na ovoj listi najbogatijih pa su tako Džon Bojega i Dejzi Rajdli zaradili 4,6 miliona funti.

Rijaliti zvijezda Spenser Metjuz, koji se nedavno oženio manekenkom Voug Vilijams, takođe je debitovao na ovoj listi sa 4,5 miliona funti na svom računu.

Svoje mjesto među najbogatijim je pronašla i Kajli Džener, koja je pretekla Džastina Bibera i time postala najmlađa milionerka van granica Velike Britanije. Dženerova je većinu svog bogatstva stekla zahvaljujući prodaji kozmetičkih proizvoda sa njenim imenom. U narednim danima biće objavljena lista od 30 najbogatijih slavnih ličnosti koje imaju 30 ili manje godina u Velikoj Britaniji.

(Agencije)

Komentari / 0

Ostavite komentar