Prvi "Pab kviz" u Bijeljini

Bijeljina se od sinoć pridružila gradovima u kojima se održavaju pab-kvizovi – timska nadmetanja u poznavanju činjenica iz opšte kulture koji se održavaju u pabovima i kafeima. Ovi kvizovi su, pored provjere znanja, odlična prilika za druženje i zabavu u opuštenoj atmosferi.

Zanimljivosti 26.10.2018 | 14:25
Prvi "Pab kviz" u Bijeljini
Trinaest ekipa sa četiri takmičara odmjerilo je snage u osam oblasti. Za tri sata dali su odgovore na preko 80 pitanja I proveli sjajno vrijeme učestvujući u prvom Pab kvizu koji je organizovan u Bijeljini. Motiv za organizaciju bili su kvizovi sličnog tipa koji se organizuju u regionu ali I u svijetu, a Bijeljinci su imajući u vidu broj proijavljenih jedva čekali nešto novo, kažu organizatori Vladimir Nikolić i Zoran Midanović.

Opšta kultura, istorija , geografija, književnost, sport, muzika film I oblast iznenađenja su teme na koje takmičari treba da daju odgovore.

Organizatori ističe da su ovakvi događaji omiljeni širom svijeta, a da mu je cilj da u Bijeljini na jednom mjestu okupi ljude koji na svijet oko sebe gledaju otvorenih očiju i upijajući znanje o tom svijetu.

BN TV

Komentari / 4

Ostavite komentar
Name

Kika

26.10.2018 13:48

Fino, podržavam. Mada.... Nama prije svega treba, očajnički treba, radnih mjesta ili odosmo svi

ODGOVORITE
Name

coka

26.10.2018 15:56

Svaka čast, ovo je sjajno.

ODGOVORITE
Name

S

02.11.2018 06:34

Malo svega,,,malo da bude lijepo,,,kulturno,,,,, samo kulturno,,

ODGOVORITE
Name

S

02.11.2018 06:36

Malo svega,,,malo da bude lijepo,,,kulturno,,,,, samo kulturno,,

ODGOVORITE