I dalje teško stanje pjevača

Pevač Darko Lazić posle nesreće koja mu se dogodila juče ujutru kod Pećinaca, na ulazu u rodno selo Brestač hospitalizovan je u Zemunskoj bolnici, gde je danas primio transfuziju krvi. Njegovo zdravsteno stanje za sada je nepromenjeno.

Srbija 24.10.2018 | 22:21
I dalje teško stanje pjevača
Teške telesne povrede koje je zadobio, dovele su do stanja u kom se trenutno nalazi. Lekari su konstatovali da Darko ima hematom na glavi, povredu jagodice, devet polomljenih rebara, prelom butne kosti, kao i karlice. Danas je poslat još jednom na rendgen zbog sumnje da mu je probušeno plućno krilo, a upućen je i na dijalizu zbog bubrega koji ne rade punim intezitetom.

Direktor KBC Zemun, Dargoš Stojanović dao je danas izjavu tim povodom:

- Pratimo stanje i dalje je isto. Ima malih pomaka, ali tu smo da kontrolišemo. Delimično ste u pravu za bubrege, ali takve stvari su očekivane u ovakvoj situaciji.

Darko je od momenta kada je doveden u bolnicu u veštačkoj komi, u kojoj će ostati koliko god bude bilo potrebno.

Pevačev menadžer i prijatelj Miljan Vračević danas je rekao da će po odluci lekara Darku biti ugrađen i veštački kuk, ali da za sada to nije moguće jer je najbitnije da njegovo stanje bude stabilno.

- Trenutno sve zavisi od njega samog. Lekari su učinili sve što je u njihovoj moći, a sada njegov organizam treba da se izbori - objasnio je Miljan.Porodica pevača je još uvek u šoku i čeka dalje izveštaje lekara koji su operaciju i danas odložili zbog stanja u kom se Darko nalazi.

Prema prvim prognozama s obzirom na broj povreda koje je zadobio, kako navodi izvor blizak porodici, Lazić će u bonici ostati oko godinu dana.

Svi se nadaju najboljem i brzom ozdravljenju pevača za kog se brine veliki deo estrade koji dolaze čak i u bolnicu kako bi pružili podršku Darkovim roditeljima, devojci, kao i bivšoj supruzi, koja jedina ima pravo da provede vreme sa njim jer je još uvek zakonita, s obzirom da razvod još uvek nije sudski okončan.

(Alo)

Komentari / 8

Ostavite komentar
Name

Sarajevo

24.10.2018 20:29

Drzi se izdrzi Darko,ti to mozes dobri covjece,Sarajevo je uz tebe da se digndes i da uzvamo u tvom glasu i pjesmama...nedaj se,molimo se za tebe ljudino...

ODGOVORITE
Name

Brana

25.10.2018 03:58

lzdrzi lave ti to mozes ti si borac ozdravi nam sto pre da budes uz svoju porodicu a mi da uzivamo gledajuc te i slusajuc te

ODGOVORITE
Name

Neko

25.10.2018 05:29

Kažu da je bio pijan kao letva, i da duguje zelenasima 400000 EUR

ODGOVORITE
Name

Otok

25.10.2018 05:49

Ne daj se Darko ti to moraš izdržati proći će sve Prijedor je uz tebe. Pozdrav i brzo ozdravljenje ti želim

ODGOVORITE
Name

Poznati pevač

25.10.2018 06:16

Ko je ovaj čovjek?

ODGOVORITE
Name

Brana

25.10.2018 07:07

Bori se lave svi dobri ljudi su uz tebe pobijedices ti sve ti si rodjen da pobjedjujes

ODGOVORITE
Name

Banja Luka

25.10.2018 07:15

Nadam se i vjerujem u Boga da će se Darko izvući i brzo oporaviti !

Name

Banja Luka

25.10.2018 07:15

Nadam se i vjerujem u Boga da će se Darko izvući i brzo oporaviti !