Evo šta je Bilčar rekao o ubistvu

Nakon što je počinio jedno od najbrutalnijih ubistava u Banjaluci, osumnjičeni Goran Bilčar (27) šokirao je izjavom da nije bio svjestan kakve je povrede nanio Bojanu Milovanoviću (29) do trenutka kada mu je to saopšteno u policiji, nakon hapšenja, saznaje Srpskainfo.  

Republika Srpska 23.10.2018 | 10:58
Evo šta je Bilčar rekao o ubistvu
Bilčaru je navodno u tom trenutku pozlilo.

Izvor Srpskainfo po prvi put je javnosti otkrio verziju koju je ispričao osumnjičeni Bilčar na saslušanju.

Prema izjavi osumnjičenog, on je sa društvom u kojem je bio Mihajlović, te još jedan prijatelj i djevojka, došao u pekaru “Marčelo” nakon rekreacije i popijenog pića.

U pekari su bila petorica mladića iz Kozarske Dubice, vidno raspoloženi i sa njima žrtva Bojan Milovanović.

– Bilčarev prijatelj je prebacio par riječi sa nekim od Dubičana, koji su pjevali, pa ga je upitao da li se inače bavi pjevanjem, na šta je dobijao različite odgovore od mladića. Nakon toga situacija se umirila, a petorica mladića iz Kozarske Dubice su ubrzo izašli iz pekare i sjeli u automobil “fiat”- ispričao je izvor Srpskainfo.

Kamere na pekari zabiljeležile su nespornu situaciju, odnosno da je “fijat” u nekoliko navrata prošao pored pekare. Međutim, tačan razlog zbog kojeg je “fijat” prolazio više puta gore-dole ulicom nije poznat.

Prema jednoj verziji, mladići iz Kozarske Dubice nisu znali da pronađu put, dok su prema drugoj verziji, čekali da Bilčar i društvo izađu iz pekare.

– Nekoliko trenutaka kasnije iz pekare izlaze Bilčar i Mihajlović. Bilčar odlazi do automobila “BMW” parkiranog u haustoru pored pekare, a Mihajlović ga čeka na ulici. Prema izjavi Mihajlovića, “fijat” se u jednom prolasku zaustavlja, a mladić iz auta dobacuje uz psovanje. Navodno je došlo do prepirke između Mihajlovića i društva iz “fijata” koji se ponovo okreće i odlazi u pravcu Kupusišta. Za to vrijeme, Bilčar je izvezao auto, Mihajlović sjeda na suvozačevo mjesto i voze se iza “fijata” koji, prema priči osumnjičenog, u nekoliko navrata namjerno koči. Bilčar se zatim “BMW” poravnava sa “fijatom” i tada ponovo dolazi do verbalnog koškanja nakon kojeg iz “fijata” izlaze četvorica mladića, a sa druge strane iz “BMW” izlazi Mihajlović, pa Bilčar – ispričao je izvor Srpskainfo.



Nedugo zatim dolazi do sukoba Bilčara i Mihajlovića sa momcima iz Kozarske Dubice.

Tokom sukoba Bilčar otvara gepek, uzima dizalicu i baca je prema grupi sa kojom se sukobio Mihajlović. 

– Dizalica je promašila mladiće i pala na travnatu površinu – dodao je izvor Srpskainfo.

Zatim Bilčar uzima šrafciger i dolazi do sukoba između njega i pokojnog Milovanovića, u kojem žrtva zadobija dvije ubodne rane.

Prema izjavi osumnjičenog, u trenutku ubadanja Milovanovića, Bilčar je bio u položaju ustajanja, dok je žrtva bila nad njim.

Bilčar i Mihajlović potom sjedaju u automobil, kako osumnjičeni tvrdi, nesvjesni da je Milovanović ubijen i odlaze, da bi nekoliko časova kasnije bili uhapšeni.

Istragom slučaja koji je uznemirio javnost rukovodi Okružno javno tužilaštvo Banjaluka, a tačni detalji i okolnosti koje su dovedele do smrti Milovanovića biće utvrđene tokom budućeg sudskog postupka.



Dok se u javnosti i danima nakon tragedije, prepričava nekoliko verzija o događaju kobne večeri, pravnici u prvi plan ističu da ih je iznenadila kvalifikacija krivičnog dela.

– Niko ne želi da umanjuje činjenicu da je izgubljen mlad život, ali sa pravne strane gledano, imamo situaciju da je za učestvovanje u tuči osumnjičen samo Milovanović, dok se Bilčar tereti za ubistvo. Gdje su onda ostali učesnici tuče – upitao je pravnik koji je želio da ostane anoniman.

Snimci krunski dokaz

Izvor Srpskainfo otkriva da bi jasnu sliku na kobnu tuču trebali dati snimci koje su zabiljeležile kamere u neposrednoj blizini mjesta obračuna.

– Za sada nije poznato da li su tužilaštvu dostavljeni ovi snimci, ali bi oni svakako trebalo da daju jasniju sliku samog obračuna – objasnio je izvor iz istrage.

Izvor: Srpskainfo

Komentari / 206

Ostavite komentar
Name

Realitic

23.10.2018 09:11

Ček ček eto glup sam... klasičan glasač za snsd.... lik baca dizalicu pa promasi pa uzima šrafciger i ide sa namjerom da ubije... i nesjeća se. Momak zelim ti dugovječan i bolan život. Bez lijeka naravno... ako imas dobrog sudiju ode ti na uslovnu i kod lukačenka na posao.

ODGOVORITE
Name

N

23.10.2018 09:25

Momak je vjerovatno iz straha to uzeo, sta bi vi uradili da ste sami sa drugom a njih cetvorica? I kao sto vidimo Bojan je bio NA Goranu, znaci da se samo pokusao odbraniti, i da ni sam nije svjestan da je ispalo tako kobno.

Name

Đubre ,

23.10.2018 09:32

Zatvoriti doživotno,i mi popijemo ;ali nikoga ne bijemo ' ili da ubijamo ; nami mu koja ga rodi.

Name

Re(N)alitic

23.10.2018 09:37

Ok, fer komemtar. Mislim da neznam sta je bilo i nedaj Bože da iko bude u takvoj situaciji. Nevjerujem eto nevjerujem danasnjoj instant android omladini. Nije zivot igrica. Da ubijes nekog i taj ima jos npr 5 života. Otac i mater odgajaju dijete i mamlaz im uzme sve.... moj komentar je vezan za text iz novina. Mislim da svi koji citamo online novine znamo ko je tužilački i sudilački aparat u BiH. Nedaj Bože nikom.

Name

N

23.10.2018 10:00

"Dugovjecan i bolan zivot"??? I kako da nam bude dobro kad imamo ovakve koji su mozda i na gore od Gorana spremni....pa ljudi bojite li se Boga dok proklinjete necije dijete. Bojite li se za svoju? Zastoo komentarisati, ko ste vi? Pustite nadlezne institucije da rade svoje!

Name

Ubiti Ovako Dijete,

23.10.2018 10:29

samo glavi za glavi, nista drugo! Nisi ti Arabci blesavog, reda se stika mora naučiti.

Name

krajbulja

23.10.2018 10:41

U pitanju je klasično ubistvo s predumišljajem, očekujem da sud ovog ubicu postavi na dugogodišnji boravak iza brave.

Name

L

23.10.2018 10:45

Hej djubre pravo si djubre.

Name

Klaus

23.10.2018 11:13

Smrtna kazna za ubicu, pa da vidimo ko ce sledeci da ubija

Name

NN

23.10.2018 12:18

Glupane, kakve ovi imaju veze sa snsd?

Name

TRAGIKA MAJKA NAUKE TESKE

23.10.2018 13:06

KO BACA SA DIZALICOM ILI BILO KAKVOM STVAR HOCE DA POGODI NEKOGA I JOŠ NAKON TOGA UZIMA SPICASTU STVAR U RUKE IMA NAMJERU DA URVREDI OSOBU A POGOTOVO KAD CILJA U SLEPOOCNICU ILI GLAVU ZNACI OCE DA POVREDI OPASNO!!! SVAKO MORA DA ODGOVARA!!! UBISTVO IZ AFFEKTA!!! NISU MISLILI ALI BILI PUNOLjETNI I TREBAJU ODGOVARATI! NAZALOST TRAGICNO! POD HITNO UVESTI ZAKONSKI ANTI AGRESSIVNOSNI KURSOVI KOD OMLADINE DA SE UCE SPUSTIT NAKURCENOSTI U NESTO PAMETNO A NE KO U DZUNGLI DA SMO.

Name

Za realitic

23.10.2018 13:34

Bas si kompleksaš. Za Snsd glasa veliki broj intelektualaca kao sto i ja sam glasam a zavrsio sam ETF pored koga ti mozes samo proći. Kompleksi i sujeta su opasni. Ovaj ubijeni je fizički nadmoćniji od ubice zato ga je u strahu i izbo. Mada treba mu dobra kazna, jedno 15 godina najmanje.

Name

Ja

23.10.2018 13:48

Ovo pod N neki komad budale il sta,gdje isao sam na puno auto,ako je bio u Strahu,treba njega isto tako,i jos gore da se pati dok necrkne,

Name

Za realitic

23.10.2018 14:17

Kakav si ti ludjak

Name

Re N

23.10.2018 14:34

Kakva ti je to glupa prica,da je bio u strahu dao bi gas i nestao.Ovo su konstrukcije sad kao i obicno da se minimizira djelo i da nesto minimalno dobije.Grahovski lobi sad radi,ti Bilcari su svi rod a ima ih u SNSD u,nacelnik komumalnog resora u Gradakoj upravi i sl.

Name

Realitic Re za komentare

23.10.2018 15:00

Ok izvinjavam se za komentar za snsd glasace,nije primjereno, bilo je vise zbog toga sto su pustili tog drugog lika da se brani sa slobode,jer svi znaju ko nam cini tuzilastvo. Nedaj Bože nikom da strada tako i na takav način.

Name

Daniel

23.10.2018 15:15

Bravo. Ko brani ubicu i ne razlikuje se od istog.

Name

Rodjo

23.10.2018 15:23

I sta sad szp trazi öd Lukáca i mupa momci SE oprobali a u tuci SE nikad nezna a jel to prije nije bilo tuca pa mi smo balkanci toga je bilo i bit CE al botovi szp okrivljuju uvijek nekog

Name

Re za realitic i N

24.10.2018 07:03

Ovde niko nije nevin. Prvo se Goran i Mihajlovic raspravljaju sa petoricom. U sta se uzdaju. Zatim se slucajno ili ne prate se autima, po priznanju Gorana. Staju i izlaze da se razracunaju. Goran i Mihajlovic poznaju BL i mogli su ne ici za ovim fijatom, izbeci sukob. Ali nisu..... Svi krivi, trazili djavola i nasli... Bojana vise nema, Goranu dalji zivot je nula ali je zivot. A ostali. Do Bojanove smrt svi su bili mangupi, sila. Na odgovornost prema zaslugama

Name

Steroidi

24.10.2018 07:21

A brate decko je bio na steroidima kao sto je cijela Banjaluka nakon 10 navece. Nema tu nego cek point po gradu i odmah vadi krv pa u corku. Eto drzave. Odmah. I jednostavno.

Name

BANJALUCANIN

24.10.2018 14:44

Niko ne vidi problem u tome sto pekara radi 24h i sto se desavaju tuce,svadje,pjevanje i uznemiravanje javnog reda i mira,poslije 23h.Zao jednog zivota mladog,ostalo ne opravdavam ni jedne ni druge.Zar se u pekari pjeva u te sitne sate i traze razlozi za sukob?Ko su ostali momci iz fiat-a,sto oni nisu privedeni?Ja zivim 50 metara od te MARCELO pekare i ne mogu da spavam od urlanja,pjevanja,skripe guma,turiranja,pustanja glasno muzike.Zalili se komunalnoj,policiji,gradonacelniku i nikom nista.Cisti SNSD-ovac drzi pekaru i tu se sve zavrsava.Pa pauk ne smije da prodje tom ulicom.PRIVARTNA DRZAVA(BANANA).Zato bjezim iz svog(djedovog,tatinog)rodnog grada i ne pada mi napamet da se vracam ikad!

Name

Dejanpd

24.10.2018 21:10

Mozete vi pisati i opravdavati koga hocete, svadjati se tu danima, standardan i uobicajen slucaj za nase podneblje, mrtva usta ne govore, imena kolega se normalno kriju, jer je rijec o svjedocima, a taj sto je pusten, on je drugoosumnjiceni, nisu dvojica mogla drzati sarafciger, oni pouzdano znaju ko je, otisci to dokazu, radi se o ubistvu iz nehata, ili eventualno predumisljaja...tuca kao povod prakticno nema veze sa ubistvom, niti ko je bio na kome, covjek ili necovjek, kako se uzme, elem, on je svjesno uzeo hladno oruzje u namjeri da ga upotrebi, sto je na kraju i uradio, ostatak desavanja moze se podvesti pod izazivanje momaka iz Dubice, domaci se nabrijali i pratili ih, sukobili se, jedan od njih svjesno i pod punom krivicnom odgovornoscu, uzeo oruzje i upotrebio ga, a nacin odnosno mjesta uboda dovoljno govore o njegovoj namjeri da ubije, ne da povrijedi, rani, kako bi se odbranio, dobio na vremenu, ako je vec zrtva, pa da pobjegne ili onesposobi, nego da ubije...nema tu potrebe za CSI strukom...imate 4 ziva svjedoka, najmanje...ako ima i snimak, hronologija jasna, to je za 20 godina, bez mogucnosti pomilovanja, realno...

Name

Da ljudi budu ljudi

25.10.2018 07:38

To su "drugovi učesnici", a svjedoci su svi zajedno sa onim stanarima koji su rekli kako je veća grupa ganjala dvojicu, a svi su pisali da je ubica premlatio Bojana, te ga onesvijestio, popeo se na njega, te ga ubo u sljepoočnicu. Pa se pojedinci vode za takvim tekstovima, objavljuju razne statuse po internetu, pišući o svojim časnim tučama u kojima se udaraju i gađaju stolicama u glavu, a ovaj nesrećan slučaj porede sa probadanjem bikova i koridom! Niko ovdje ne opravdava ubistvo, ali opravdava se izazivanje tuče i tuča kao sam sam čin nesreće. Samo jedan saučesnik je postao osumnjičeni za ubistvo, a drugi učesnici se pomno izostavljaju.

Name

Дјенерал

23.10.2018 09:14

Морало би све учеснике казнити најстрожије да се то више не би догађало... Посебно казноти особу која је на ијека смртне повреде... Шта је ту нејасно,избила туча,знају се сви актери,похапсити све и најстрожије казнити. У противном овакво што ће се дешавати чешће јер нам закони имају пуно рупа а казне су још увјек јако мале...

ODGOVORITE
Name

Temi

23.10.2018 09:30

Sta reci kad je saucesnik vec pusten da se brani sa slobode i to ce proci samo tako

Name

Ja

23.10.2018 09:53

Ma kako mozes reci saucesnik??? Zastoo onda ne spomenes i drugove? Kakav je Marko saucesnik ako je Bojan bio iznad Gorana na zemlji???? Samo mi to objasni? Zastoo ne kazes drugovi napravili sranje pa nastradao Bojan....e ljudi ljudu samo gledate da proklinjete sudite blatite. A mozda bi bilo najbolje kad bi svako sebe gledao. Svii imamo djecu ili cemo imati. Ne znas sutra sta tvoje dijeete moze uraditi u tom slucaju. Ne sirite mrznju!

Name

Re

23.10.2018 11:50

Re Ja, znaci momak ubijen i ti opravdavas to, kazes neka je ovog drugog pustilo, blago se tebi

Name

Ja

23.10.2018 12:38

Naravno da kazem i neka ga je pustilo. Sta je radio da ga ne puste!? Da tvoj drug ubije nekog a tii si samo bio ti da li bi sam trcao da te zatvore!!!???

Name

Re

23.10.2018 12:46

Re Ja, ma dobro zboris ako su ga pustili pa nece covjek saam vikati zatvarajte me

Name

Petra Dabic

23.10.2018 12:59

Strasno uzas blze dokle vise

Name

Ja

23.10.2018 13:04

Ja samo pitam da li bi ti? A svjestan si da nisi dotakao momka koji je nastradao? Toliko....

Name

Sramota

23.10.2018 13:52

Alo budaletino,pjani ubica izjavio da je Bohan bio nad njim,pa sad se vjeruje ubici.Ma sram te bilo,a tog Marka kao i ovoga,ona odvratna faca sve govori,oba dozivotno u zatvor,i pobiti pred svima,nevidjeli vise svjetlost dana.Sad bi da okrivite mrtvog Bojana,sram vas bilo

Name

kažem

23.10.2018 14:45

Nema tu šta biti sramota nas i ta pitanja komentatorima "da li ti to opravdavaš ubistvo" su nekako više za vas, na vaš račun. To su odrasli muškarci, oni su popili svi, koliko znamo svi su bili u gradu, onda se potukli. Uvijek je bilo krajnje jadno tući mlađeg, manjeg, slabijeg od sebe, zar treba tu nešto dodati sem da ste svi vi zatečeni takvim ponašanjem Bojana, jer uporno svi pišu da je to bila dobra duša. I to je ok, treba to poštovati, ali svi su oni nečija djeca, sve ih rodile mati, najgore je roditelju! Što je Bojan to trebalo-da tuče slabijeg od sebe, "da mu pokaže... ", sigurno se pitate, ali nećete da priznate. Zlo je poput bumeranga! I to za sljepoočnicu nije tačno, uboden je iza uha kada je tukao Gorana. Niti znam jednog niti drugog i ko sam ja da sudim, ali mi je užasno uopšte čuti da se ovakve stvari dešavaju. I "prijatelji" gdje su sad? Nema njihovih imena, nema prezimena, godina rođenja, ništa nije poznato, objavljeno. Imamo pravo čuti istinu.

Name

Lela

23.10.2018 14:55

Ma samo vi komenatarisite sta hocete ali jedan je na slobodi pravedno drugi ce biti zbog odbrane...pozzz

Name

Annnaa

23.10.2018 15:03

Budaletina ti onaj ko te tako vaspitao lijepo! Etoo samo toliko

Name

Re

23.10.2018 15:18

Posteni ubistva u samoodbrani

Name

Re za neljude

23.10.2018 19:17

Sad je lakse,nije u slijepocnicu neg iza uha,kakvo olaksanje mrtvom momku.Sram vas bilo.Jadan,slabic,digo se pa isao za autom.Ajde mentoli objasnite otkud mu dizalica i srafciger na podu,dok je "dobijao" batine,sram da vas bude

Name

Za čovjeka

23.10.2018 19:46

Pitaj ti "drugove" šta je bilo, mi evo nemamo pojma, budalo jedna! Sram tebe i takve ko ti što dajete šansu za svako presretanje na ulici i mlaćenje, svi bijesni, silovni i krv udarila u glavu. Ovo ubistvo je posljedica pokazivanje sile. Ne znaš ništa drugo ni napisati, a blage veze nemaš šta je bilo te večeri, jer da znaš izašao bi i rekao u javnosti. Ua, za takve kao ti "druže" !

Name

G

23.10.2018 21:02

Ovo ubistvo je posljedica pokazivanja sile bas tako, slazem se. Nazalost zrtva je Bojan, a nama je uvijek zalije onog koga nema. Treba uzeti u obzir sve detalje koji mi uopste jos i ne znamo. Zato je vecina komentara ovdje suvisno.

Name

decko

23.10.2018 09:22

Nije uredu sto su Dubicani provocirali samo zato sto ih je vise! Ali opravdanje za ubistvo nigdje nisam procitao! KRIV!

ODGOVORITE
Name

Re

23.10.2018 11:53

Ako se ne sjeca jel to znaci da ce ga pustit da i nas ostali narod šarafa?

Name

decko

23.10.2018 16:42

Ne.... to znaci da ce ubicu osuditi na 15 godina i kad izdrzi trecinu kazne slobodan je covjek... i ako se bude dobro vladao na ulicama Banjaluke ga mozete ocekivati za maksimalno tri godine!

Name

Banja Luka

23.10.2018 09:28

Ne sjeca se da ga je ubio..a sjeca se da je bacio dizalicu i promasio.. Sve aktere pohapsit i na robiju...

ODGOVORITE
Name

N

23.10.2018 09:35

Nije on izjavio da se ne sjeca da ga nije ubio, vec da nije svjestan, vjerovatno momak misli da mu nije tolike provrijede nanio....citate li? Vidite li da je tek saznao i on kad je uhapsen!

Name

aleks

23.10.2018 10:09

Zaboga miloga,ubosti sradcigerom u vrat i sljepoocinicu i ne znati da ga je.ubio???Ne mogu shvatiti da neko moze da pokusa da razumije i opravda ponasanje ubice,ma ko da mu je ...halo???

Name

Sonja

23.10.2018 10:25

Ubodne rane serafcigerom u glavu i nije svjestan kakve je povrijede nanio . Ma daj.. Robija... 40 godina ako moze... ja ne želim da šetam na ulici pored ljudi koji nisu svjesni....

Name

Ja

23.10.2018 10:32

40 godina? E ne moze

Name

Re

23.10.2018 10:46

svi su oni itekako svjesni, sud mora izreći oštre kazne, ovaj se navodno branio tako što je nesretniku zabio šavciger u lobanju, ma nemoj mi reći, propjevat ćeš iza rešetaka samo tako.

Name

G

23.10.2018 11:07

Ako Bog da za 5god da izadje. Zbog budala provesti zivot u zatvoru, tuga

Name

Ja pa ja

23.10.2018 11:12

I na kraju kao što obično biva , kriv je onaj koga nema jer se ne može braniti ! Ako preko kamere utvrde tačan tok dešavanja i izjave očevidaca ,tj. svi učesnici i posmatrači a koliko vidim njih niko ne spominje , šta očekivati ?

Name

Sramotno

23.10.2018 13:55

Ne moze 40 godina,treba njemu istom.mjerom koji ce mu vrag zatvor,nije zasluzio ni dana da zivi.Vid ove budale sta rece steta da provede u zatvoru,jest u pravu si to je smece kojem nije mijesto ni u zatvoru,tome nije mijesto medju ljudima

Name

RE

25.10.2018 01:55

Pa ljudi sta je vama. Pa i ja sam se tukao u svoje vrijeme u ovoj Banjaluci , i to često . Dobijao batine ali i bogami mlatio. Pa nije bilo utakmice da nije bilo zuba po podu , Ali niko nikog nije ubijao. Momci se posaketaju i niko i nezna a sad svaka tuca ide da te ubije . Ide ih 15 na jednog. To je bilo sramota da neko zna da ste vas 15 napali jednog. A ovaj slucaj je jasan. Pa osilili se momci sa par piva i mislili da mogu da kavgaju , kad su dobili po guzici , onda po alat u gepek pa bodi. lik je kriv 100 % i gotovo. Nije u afektu ili neznanju zato sto je uzeo oruzije iz auta i tu nema sta da se raspravlja . To se zove skolski primjer teskog ubistva, a tuzilac moze da mu nabaci i predumisljaj zato sto je pratio auto i ubijenog prije sukoba.

Name

Naučili ste djecu tako

25.10.2018 17:36

Pa ubijeni je pratio auto, dosta više laži. I dalje spavate, prošlo je to vaše vrijeme, a i tada je bilo noževa, razbijenih flaša, naučili ste djecu da se kolju. Sinoć je djevojka napadnuta u centru Banja Luke, šta bi trebala raditi da mi je znati!

Name

MUDROVANJE

23.10.2018 09:48

PO OSNOVU PSIHIJATRIJSKOG VJEŠTAČENJA, AKO UBICA NIJE BIO SVJESTAN DJELA KOJE JE POČINIO , A NA OSNOVU POMRAČENJA SVIJESTI, ŠTO ZNAČI DA NIJE BIO SPOSOBAN UPRAVLJATI SVOJIM POSTUPCIMA, ISTI MOŽE BITI ČAK OSLOBOĐEN TJ BLAGO KAŽNJEN. MOŽDA JE IZJAVA UBICE I DATA U TOM CILJU .

ODGOVORITE
Name

N

23.10.2018 10:18

To nije ubica, to je Goran! Prva stvar. Bojan je bio iznad Gorana, sto znaci da je Bojan savladao Gorana. Sto se moze i po njihovim slikama vidjeti i zakljuciti da je logicno, visini itd. A u momentu straha nepromisljenosti branis se kako umijes ...svakom od nas je urodjeno da se spasavamo borimo za svoje zivote.

Name

izraelac

23.10.2018 10:20

svima se pomračila svijest i niko se ne sjeća ničeg i svi su žrtve.. što znači da je potrebna potpuna rekonstrukcija događaja makar u 3D video modelovanju... inače će se suđenje poništit a to će biti dokaz korumpirane i loše vlasti kojoj se takođe pomračila svijest i ničeg se ne sjećaju...

Name

Dubičanac

23.10.2018 10:33

Izgleda je ovom urodjeno da bode u sljepocnicu. I dokle ces da ga opravdaas i branis. Jel ubio momka, jeste. Znaci da je ubica i da treba da odgovara za svoje postupke.

Name

Stole

23.10.2018 10:57

To nije ubica to je Goran?! Pa covjek nije izvadio srafciger iz dzepa u trenutku samoodbrane pa da kazes aj dohvatio sta je imao pri ruci. On je otvorio gepek izvadio srafciger, prisao covjeku i ubo ga u glavu!!

Name

Samo ja

23.10.2018 11:04

Jeste ubio, nesvjesno u odbrani! Sta je Bojan radio na njemu??? Pita li se to iko?

Name

T

23.10.2018 11:22

A sta bi ti Stole uradio u tom momentu eto bas me zanima kad tako pametujes

Name

UZ NJIH!

23.10.2018 11:27

Kako mozes reci prisao i ubo ga? Sta onda Bojan radi na njemu??? Tucaa samo tuca, tu se Goran nasao ugrozen kraj i tacka! Odbrana!!!!

Name

re N

23.10.2018 12:15

Pobogu ljudi, čitate li vi članak prije nego krenete komentarisati?! "Prema izjavi osumnjičenog..." dešavalo se opisano. Logično je da će osumnjičeni dati izjavu koja njemu ide u prilog. Pa neće valjda reći, "uzeo sam šrafciger i dva puta ga ubo u predjelju vrata i glave"!? "Bličar uzima šrafciger i dolazi do sukoba njega i pokojnog Milovanovića, u kojem žrtva zadobija 2 ubodne rane".... "U trenutku ubadanja, Bličar je bio u položaju ustajanja, dok je žrtva bila nad njim". Idući logikom, pitam se odakle je uzeo šrafciger? Izvadio iz džepa od jakne, našao kraj sebe u tom momentu, oteo iz ruke žrtve? Sumnjam da je i jedno od navedenog bio slučaj.. Lično, mislim da je, bacivši dizalicu, odmah potom iz gepeka uzeo i šrafciger i dočekao žrtvu koja je možda već krenula prema njemu. A to da nije bio svjestan su klasične izjave, na koje advokati unaprijed pripreme svoje klijente. Ubodeš čovjeka 2 puta u predio glave i vrata i odeš sa lica mjesta potpuno nesvjestan da su takve povrede mogle biti kobne? Klasično ubistvo na mah, pa neka priča šta god ko hoće! Samo se pitam gdje su u cijeloj ovoj priči očevidci, ili će oni tek kasnije biti ispitani?

Name

Sram te bilo N

23.10.2018 13:58

N brzo psihijatru,to je ubica,Cuj majke ti,Bojan ga savladao a on pri ruci tako savladan imao dizalicu i srafciger,kao da pricamo u upaljacu i telefonu,savremen neki momak opremu za auto stalno u rukama.Sram te bilo,imas li djecu,sram te bilo 1000 puta,

Name

S

23.10.2018 16:15

Bravo N

Name

Далибор

23.10.2018 21:17

Овај лик што се потписује са Н је тешка будала и подлац!!! Шта ће убици шрафцигер!!! Сви који кажу да је самоодбрана за лика који је стигао њих са аутом, гађао их дизалицом и кад су му узвратили КУКАВИЧКИ га избо шарафцигером, ви сте болесници и није ни чудо шта нам се дешава!!! Као фер туча а ја ћу онако успут понијети и један шарафцигер!!!!!

Name

Tamo

23.10.2018 21:24

Daleko je ovo od vaše mudrosti, žali bože tumačenja riječi, a svi ste sve same sudije. Rečeno je da nije bio svjestan šta je uradio, misleći na ubodne rane koje je zadao Bojan, a koje su usmrtile Bojana, nije znao da ga je ubio. Priznao je da ga je ubio.

Name

Za Dalibor

24.10.2018 06:40

Informiši se malo bolje!

Name

Mirko

23.10.2018 09:57

Ubistvo sa namjerom jer je uzeo srafciger da povrijedi ili ubije.Maksimalna kazna je jedina pravicna kazna za takva djela.

ODGOVORITE
Name

N

23.10.2018 10:25

Mirkec advokat!

Name

Rale

23.10.2018 10:03

Pa ovdje se vidi koje koga napao i koje koga cekao sto se ne privedu ostali momci iz fiata...po ovom teskstu oni su krivi i ja bi se branio kad bi me neko napao nebi birao sredstva

ODGOVORITE
Name

Banja Luka

23.10.2018 10:24

BRAVOOOOOOOOOOOOO! Svi bi se o i branili samo seru!

Name

Ja

23.10.2018 10:38

Tako je!!!

Name

re Rale

23.10.2018 10:56

Citam ovaj izvjestaj i onaj prije neki dan razlika velika kako i zasto.

Name

Pravo i pravda

23.10.2018 11:14

Ma nemoj. A cime, kako, je pokojnik napao ubicu, ima tragova tog napada? I otkud ubici sarafciger u ruci? Izvadio ga iz auta prije, nego sto ga je pokojni Bojan navodno napao, a prije toga je izvadio dizalicu i bacio na ljude? Zasto, sta su oni bacili na njega, pa se morao braniti?? Pri tome ga je ubo dva puta, pokojni Bojan je sigurno bio onesposebljen i pri prvom ubodu. Ali ubilackom nagonu, primitivne i osiljene zvijeri, je malo bio jedan ubod. Bojana vise nema, nikad ga nece biti, neko za to mora odgovarati?

Name

Poruka

23.10.2018 17:17

Svi bi se branili, samo lažete da ne bi. Za sve one koji govore SRAM TE BILO, SRAM VAS BILO, ma pljunite sebi u usta, jer vi bi isto učinili! A prvi bacili kamen na onog ko se branio i zapalili ga kao što su nekad palili žene na lomačama. Tako i djecu učite da lemaju slabije od sebe, da ih izazivaju u školi, djecu sa invaliditetima i zaostajanjima u razvoju zlostavljaju, a tu se kunete u Pravednost. Zato je David nastradao, jer se nije mogao odbraniti od siledžija koji su mu stali na put! Ne želim niko da mi stane na put, šta ćeš da me diraš, tučeš, ko si ti da me lemaš, jer ja tada ne znam da si dobar, lijep, mrava zgazio kada mi ovako psuješ!

Name

Nova Varos

25.10.2018 00:00

Dobro je gilipteri kao svi bi se branili svi bi ovo,svi bi ono.Gdje je sminker krenuo za njima,kao prepasce se njegovog bmw-a,eeej indijanci ja sam se u mladosti potukao bezbroj puta,razbijao glave i meni razbijali,uboden nozem u tuci.Znate li ko bode,pa bodu p...e.Sve je ok na ulici,stangla,kamen....ma sve pri ruci ali noz,sarafciger....Mali seoski misevi,doso jaro iz Trna u grad pa on kao ovim Dubicanima pokazuje ko je on..Ljobere na robiju pa da cidimo muda tamo.

Name

Banja Luka

25.10.2018 13:06

Ovdje jedini indijanac ispadas ti! Dosta je vidjeti ovo klosarsko pisanje.

Name

Glipteru

25.10.2018 17:42

Ma možeš ti pisati šta hoćeš, treba vama svima puknuti po džepu za bilo kakvo izazivanje haosa, pa ti vidi šta ćeš i kako ćeš. Ne bi se ni tukli niti bi bilo šta od ovakvih dešavanja. G

Name

MM

25.10.2018 18:51

Pa s obzirom kako nam se ovdje svima obrati nije ni cudo sto je izboden....msm strasno, nekultura kao prvo i mafijanje, krilanje, tipicno klosarsko!

Name

Grrr

23.10.2018 10:18

Boze ima li te? Dobio covek Amneziji, jos ce i lud dokazati da je... Sto nije daleko od istine... Ko god da je prvi započeo sukob i tucu, nema opravdanja za ubistvo... A nebi me zacudilo da etooo snimak ispari sam od sebe, zna da se desi kvar, obrise se samo ili tu noc bas kamera nije radila... Ee Drzavi jebem li te...

ODGOVORITE
Name

Re

23.10.2018 10:34

Tacno tako iz policije ce razvlaciti i cekati da se snimak kamere gdje se sve jasno vidi sta se desilo prodje 30 dana i da se snimak sam prebrise pa ce policija poslije toga traziti taj izbrisani snimam.Tako su uradili sa vecinom snimaka iz centra Banja Luke kad je pretucen David Dragicevic!

Name

Re ,

23.10.2018 10:52

Zaradi ovakvih stvari, Vlast se je nakopala toliko narodne mržnje ,savjetujemo in da se raspuste ; kada narodu pukne film , nebu in bio u koži

Name

Grr

23.10.2018 10:55

I ako dobije kaznu, a dobice neku minimalnu i to ti je kod nas pravda i zakon...

Name

Ja

23.10.2018 10:28

Zalosno je sta ovi mediji rade, ocrnise i Marka i Gorana a sve na osnovu netacnih informacija!

ODGOVORITE
Name

Stole

23.10.2018 10:53

Da li si ti normalan/normalna...ocrnise Gorana i Marka? Mozda Marko i nije bio direktno kraj zrtve i on treba da bude terecen kao i ostali iz Dubice.. Goran je otvorio gepek, uzeo serafciger i krenuo na zrtvu! Svatas? Zasto niko drugi nije uzeo srafciger?

Name

Ja

23.10.2018 11:17

Jesi ti mozda bio tamo kad to sve znas? I gdje se to spominju imena ostalih ucesnika?

Name

Dozovi se pameti

23.10.2018 14:13

Ocrni marka i gorana,sram te bilo,ocrnilo ti glavu.Njih dozivitno u zatvor i da pate,da pozele sami sebe da pobiju

Name

L

23.10.2018 15:08

OCRNILO TVOJU GLADU! I crki od muke Marko je slobodaaaan. Goran treba da snosi posljedice niko ne kaze da ne treba, ali niko si i nista u ovoj prici ne znas detalje zatoo pali

Name

Širite zlo

23.10.2018 17:23

Čuje se sve i sve se zna, grad je mali. Istina je evo danas malo više isplivala na površinu. Vi koji pozivate na smrt, ubijanje, probadanje istim, zamislite šta ste u stanju uraditi sve samo da možete.

Name

Ludaci ludi

23.10.2018 19:22

Ja da sam Bojanov otac i majka jedva bi docekao da budu slobodni,nebi im dao dan zatvora,sam bi to rijesio zacas posla,pa neka mene za moje dijete u zatvoru

Name

Veteran

23.10.2018 10:35

Pod hitno uvesti smrtnu kaznu..

ODGOVORITE
Name

Marko

23.10.2018 10:56

A da je tvoje dete u pitanju,jel bi trazio smrtnu kaznu???

Name

Za Marka

23.10.2018 12:02

Sta bi vi trazili da je vase dijete ubijeno??

Name

Nikola

23.10.2018 10:41

Upravo tako,covek je bio u strahu za svoj zivot,ne opravdavam ubistvo ,ali svako od nas da se nasao u takvoj situaciji ne zna kako bi reagovao.U svakom slucaju treba ispitati i preostalu cetvoricu mladica,jer su i oni ucesnici u tuci to je neosporno.

ODGOVORITE
Name

Ja

23.10.2018 11:02

Uz Gorana i Marka smo!

Name

Nina

23.10.2018 11:19

A na koji nacin je bio ugrozen? Otkud mu sarafciger u ruci, dok je bio u strahu za zivot? Otkud mu dizalica u rukama prije sarafcigera? Kako je sve to stigao uzeti,ako je bio ugrozen?

Name

Za Ninu

23.10.2018 11:35

Ako te to bas sve zanima idi pa se raspitaj malo bolje. Ljudi prestanite siriti mrznju na osnovu laznih informacija!

Name

Re Za Ninu

23.10.2018 12:00

Nije lazna informacija da je Bojan ubijen, niti je lazna informacija da ga je ubio, Goran! Moja pitanja, nisu sirenje mrznje. Vjerovatno ste svjesni da odgovori na ta pitanja, ukazuju da je Goran monstruozni ubica, koji zaslucuje najstroziju kaznu. A trazenje najstrozije kazne za monstruozne ubice poput Gorana nije izraz mrznje, nego prirodna ljudska teznja ka pravdi. A izmedju pradve i prava, ovdje, nazalost ne postoji paralela, zato ljudi i jesu jesu u tolikoj mjeri izrevoltirani.

Name

Ja

23.10.2018 12:25

Monstruozna ubica jer se branio???

Name

Banja Luka

23.10.2018 12:41

A Bojan koji se nalazio na njemu i mlatio ga sta s tim?? Sta je trebao reci" samoo tuci druze evo ja cu kulirati malo" Eee narodeee sviii bi se branili kako bii stigli vjerujte, da ste bili u istoj situaciji!!!

Name

Za Ja i Banja Luka

23.10.2018 12:52

Branio se??? Otkud mu sarafciger u ruci?? Kad ga je stigao uzeti, ako ga je pokojni Bojan mlatio? Prije toga je u rukama drzao dizalicu. Da je ga je pokojnik mlatio, Goran bi bio bar modar, ne bi stigao uzeti dizalicu, baciti dizalicu, pa onda uzeti sarafciger i zabosti ga dva puta a pokojni Bojan bi bio ziv.

Name

Ja BANJA LUKA

23.10.2018 13:01

A vidio si Gorana pa znas da li je modar ili nije?

Name

Za Ninu

23.10.2018 13:38

Nina, sasvim korektno ste napisali i ovaj i prethodni komentar. Ono što je sada na djelu je relativizovanje teškog zločina sa smrtnim ishodom po jedno lice. Da li iza monstrouznog ubice stoji neko ko je politički bitan, pa je nakon par dana zgražavanja počela kolektivna i botovska odbrana, gle šizofrenije, ubice, umjesto želje da bude procesuiran i kažnjen. Utvrditi nivo eventualne samodbrane, prekoračenja iste. Čovjek koji ima šarafciger u ruci je kukavica. Ako neko ne može izbjeći tuču, treba biti spreman da podnese batine. Od batina se čovjek oporavi. Od smrti, roditelji i porodica neće nikada. Generalno, zaribali smo kao društvo. Sveprisutna agresivnost, nedostatak pravde, zaštićenost tajkunske djece, djece viđenijih ljudi i političara su uzele maha. Trpeljivost ne postoji. Mladi žive kao u GTA. Misle da će restartovati život. Svi misle da su najjači, najpametniji, najljepši, tako su vaspitane ove nove generacije. Misle da im je sve dozvoljeno. Ubile su ih društvene mreže, ne znaju za sramotu. Ubile su ih zadruge, farme, veliki brat. Ubi nas kao društvo Pink (ne)kultura. Tolerancija ne postoji. Zdrav razum, takođe. Niko nije spreman da prečuje uvredu koja dolazi od budale i agresivca. Svi su drčni i radije bi poginuli nego da izignorišu nekoga koga prvi put vide, pa makar u nekoj agresivnoj formi. Nisam uvjeren da ovakvo pravosuđe može ovom ubici (da, ubici, neko je sahranjen zbog njega), odrezati kaznu veću od 12 godina. A realno bi bilo bar 30 godina. Dok zakon, pravosuđe ne počne slati poruku da se nasilje i zločini ne isplate, ovoga će biti sve više. Pravosudni sistem USA je jedino što bi trebalo od njih prepisati. Sav život provedeš iza rešetaka, u redu.Neko drugi zbog tvog straha, histerije, neuračunljiovsti svo vrijeme ovog svijeta će trunuti pod zemljom. Kaznena politika ove zemlje mora biti drastično drugačija.

Name

Nina, re Za Ninu

23.10.2018 13:44

Sve ste rekli!

Name

Za Ja BANJA LUKA

23.10.2018 15:25

NIsam uzivo. Ali znam da je ziv, iz prlozene slike vidimo da je citav i fizicki zdrav. A Bojan je pod zemljom. Isto tako znam, da u samoodbrani nije mogao stici otvoriti gepek, izvaditi dizalicu, baciti dizalicu, onda izvaditi sarafciger i ubosti ga u covjeka, dva puta.

Name

Gagi

23.10.2018 10:44

Nemoj da lupate jasno kao dan koje koga napao dosli su u provod u BL i jos nasli da prve gluposti i presrecu ljude..glupa prica da ne poznaju banja luku pa kako su nasli pekaru koja radi da jedu, kako su obisli toliko klubova..svijesno su izasli iz pekare prije ove dvojice i cekali ih, svijeno su trazili tucu zato mi nije jasno zasto se ne privedu momci iz dubice..

ODGOVORITE
Name

Banja Luka

23.10.2018 11:07

Tako je !

Name

Nina

23.10.2018 11:21

Jasno je k'o dan je Bojan mrtav. A ubici nista ne fali. Jasno je k'o dan!

Name

Ja

23.10.2018 12:43

Nina a vidjela si Gorana? Vidimo znas da mu nista ne fali? Pa de nam jos malo reci sta znas? Glupo zensko, pa dosta mu je samo da na savjesti ima da je momak u grobu zbog njega!

Name

Za Ja

23.10.2018 13:39

Goran je ziv a po prilozenoj slici, citav je i ima sve dijelove tijela. A Bojan nema nista, u grobu je. Da ima savjesti ne bi bacao dizalicu na ljude a tek ne bi nekog ubadao sarafcigerom u vrat, pa drugi put u sljepocnicu, da bude siguran da ga je ubio. Nemojte ni pominjati samoodbranu, jer da ga je neko napao ne bi stigao ni otvoriti gepek a kamoli izvaditi izvaditi dizalicu, baciti je, pa onda uzeti sarafciger i ubosti ga u covjeka dva puta. A o vama dovoljno govori, "glupo zensko".

Name

Gagi govno

23.10.2018 14:19

Znaci dodjes u Banja luku,pogledas nekoga kako mu nepase,i on te ubije.Sta ces ti iz drugog grada doci u banja luku u grad,i svratiti u pekaru,sad se to rijesi serafciherom,sram vas bilo.Sad teski ubiica ispade zrtva,ma ne treba sud za to.To se rijesi isto kao i on

Name

Sam biraš

23.10.2018 21:40

Pokazivanje sile kao i vršenje nasilja nad nekim vodi u ovo što se desilo. Svi vi koji to podržavate dajete šansu novom nasilju među nama. Tuče ne donose dobro, tuče ne pokazuju i ne dokazuju ništa, budite sigurni u to. Sam biraš kojim ćeš putem, sam to biraš.

Name

Re za ja

24.10.2018 03:50

Iz ovog teksta je jasno da je tući prethodila svadja koja je trajala od pekare, pa u vožnji, a što znači da je adrenalin pucao bar 10 minuta kod svih i da se dizala tenzija... Za bacanje dizalice iz gepeka do uzimanja prve stvari koja je bila pri ruci u ovom slucaju sarafcigera je prošlo manje od 15 sekundi jer toliko ti treba da otvoris gepek i uzmeš prvu stvar koja je tu, a sigurno ako su stali autima nakon svadje nisu izašli da pjevaju nego da se tuku. Normalno je da momci koji su u manjini će uzeti nešto čime da se brane jer je omjer snaga 2:1 i niko ne može potvrditi da slične rekvizite neko iz drugog auta nije imao... Krivi su i jedni i drugi jer ovi što su sa ubijenim bili su prije izašli iz pekare i namjerno se vozikali okolo da nastave prepirku, da su otišli kući ne bi ni došlo do okršaja... Tuga i jad za sve... Bespotrebno uništeni životi najmanje dvije porodice...

Name

Ja

23.10.2018 10:52

Mislim da je jako glupo objavljivati ovakve tekstove. Cjelokupna situacija se moze sagledati samo kada se cuju, vide i uporede sve izjave, snimci i sl. Ovako svi uzimamo sebi za pravo da komentarisemo i sudimo na osnovu nepotpunih informacija. Nije u redu, ipak je ovo strasna tragedija.

ODGOVORITE
Name

Neutralan

24.10.2018 16:41

Mislim da policija treba da bude kao i prije....Kao i titina....Da svako remecenje javnog reda odmah neutralise....I da pekare i klubovi ne rade kao sada...Ljudi stoje na ulicama...do 5 ujutru..Piju,galame...Iz toga proizilaze tragedije..Ja od huligana nemogu da spavam....A ustajem na posao u realnom sektoru u 4 i15...da punim budjet..Molim drzavu da sprecava ovaj vid nasilja nad gradjanima....Porodicnim ljudima....Uc UVESTI patrole u svim naseljima...da stalno kruze....Oduzite nam se za svoje budzetsko djelovanje.. Mi vas hranimo...a vama je posao da nas zastitite....Jer radimo za vas.Zastiti sve gradjane sa angazovanom policijom koja ne kocka i ne bude po kafanama vec patrolira i privode pjance..agresivne u sitnim satima...Eto tako

Name

Milaa

23.10.2018 10:55

Pa jasno se vidi ko ima Bojana medju prijateljima da je redovno izlazio u Banja Luku,kako onda nisu poznavali grad

ODGOVORITE
Name

Boro

23.10.2018 10:56

Dosli dubicani u provod bilo im malo i jos zaustavljaju po ulicama kruze presrecu i nikom nista..zasto ih ne privedete gdje sad ona prica ubio momak iz bl onesvscenog momka...sasvim je logicno da je 5 momaka iz dubice napalo 2 momka, pa mene da napadne 3 ili 5 momaka pa ja neznam sta bi uradio zadnje sto bi bilo je to da dignem ruku na sebe podrazumjeva se da bi se branio sa bilo cim sto bih imao u tom momentu to je ta borba na zivot ili smrt..to je urodjeno u svakom covjek

ODGOVORITE
Name

L

23.10.2018 11:31

Tako je, bar neko realno razmisljanje.

Name

SA

23.10.2018 13:24

Dajte imena tih Dubicana koji su svojim glupostima i kurcenjem svog druga odveli u grob. Treba i oni da odgovaraju!!! Dajte i njihove slike!!!

Name

V

23.10.2018 13:57

Ako su momci iz Dubice usli u pekaru i pjevali ili pjevusili zasto je to zasmetalo ovoj drugoj grupi nisu trebali obracati paznju na njih i nebi sigurno ni doslo da sukoba trebamo gledati od samog pocetka ko je koga poce provocirati a i samo to sto je bacio dizalicu isto tako je mogao da pogodi nekog od tih momaka i da ubije bez sarafcigera i ako su vec islini jedni i drugi na tucu zasto su koristili predmete zasto se nisu tukli golim rukama van svake pameti je u tuci koristiti noz pistolj sarafciger i neznam sta vec po meni je ovo cisto huliganski i kurvinjski upustati se u tucu sa tvrdim predmetima normalno da treba naj ostrije kazniti ubicu i u ovom slucaju on se nije branio vec napadao

Name

Za Boro

23.10.2018 20:28

Boro jesu vrane popile mozak?citas l8 ti ko je presretao....Bolje da ga nisu popile tako ucini pravu stvar i baci ga

Name

narkobas lukac

23.10.2018 10:58

Ubijeni je koristio LSD i provociro je osudjenog za ubistvo,ovaj nije imao zolje da se brani,nego je uzeo lakse sredstvo za odbranu sarafciger.Posto je ubijeni imao kiflu u dzepu,ubica bilcar je mislio da je pistolj,pa je sa par udaraca u glavu momka sebe odbranio.Moja skola,treba ga pustit,ps lukac

ODGOVORITE
Name

Neposredan

23.10.2018 11:11

Mislim da su momci iz K.Dubice izazvali tucu.. Zasto su kruzili i cekali da izadju ovi momci. Nadam se da ih je policija sve alkotestirala i krv im.uzela za analizu. Zatim izjave pojedinacne od svih ucesnika i lako se sklopi mozaik i dodje do prave istine i slijeda dogadjaja . Gdje su mu drugovi od pokojnog mladica ..ko je od njih nagovarao i trazio tucu i njega isturio jer je bio naj jaci od svih njih sto se vidi po gradji . A ovi su se morali braniti na cesti od napada . Ali daleko od toga da je smio da ga ubije sarafcigerom. OSUDJUJEM TAKVU SAMO ODBRANU TREBA GA OSUDITI I U ZATVOR STRPATI. Ali i ostale ..narocito drugove od pokojnog . ISKRENO SAUČEŠĆE PORODICI ..

ODGOVORITE
Name

Droga

23.10.2018 11:11

Ja mu vjerujem da nije svjestan. Prije nego krenu uzimati razne supstance neka stave prst na celo????

ODGOVORITE
Name

Nissan

24.10.2018 14:24

Poznajem Gorana dugo od detinjstva on ima epilepsiju i zbog toga nikada nije bio konfliktan imao je operaciju glave i uvijek je izbegavao tuce jer svaki udarac u glavu za njega bi mogao biti koban.

Name

JuveL

24.10.2018 18:56

Goran nema epilepsiju,ako ga vec poznajes to bi trebao\la znati.To da je imao opera je tacno,kao i da bi svaki udarac u glavu po njega mogao biti koban.U pitanju je nesto drugo a ne epilepsija.

Name

Izaeuropesmo

23.10.2018 11:20

Citam i ne vjerujem,kako komentare tako i tekst.Pa jel moguce da se ubica opravdava,hajmo sad i Davidove ubice opravdavati.Bilcar je zasluzio elektricnu stolicu ljudi moji,da je ovo pravna drzava i da imamo smrtnu kaznu.Hladno sjesti u auto i kao nije ovom nista.Nakon svih gluposti sa izborima samo cu ovo reci: Narod je zasluzio ovakvu vlast i izvrsnu i sudsku,kriminalce a i ubice.Rikni Mile lave,sad ih do kraja sve ....

ODGOVORITE
Name

♥️ nije kamen

23.10.2018 17:57

Ovdje će se Pravda podijeliti tek kada Istina nastupi i kada se bude znalo šta je bilo tu noć između mladića iz Dubice i Banja Luke. Javnost je pogrešno informisana, danas potpuno druge vijesti od onih nekidan. U svakom slučaju, svaki dan od Davidove smrti pomislim, žalim što se David, mladić od 21 godinu života nije mogao odbraniti od umobolnih pišonja i šuga koji su ga tukli, mlatili, a kasnije oteli i zlostavljali neki drugi. A kako vidim da se jadan odbranio, mnogi bi danas vikali da je ubica zato što se spasio od nasilnika, tuđih sinova, nečijeg brata, prijatelja. Šta vam kog đavola treba da se tučete "budale" jedne, vidite li šta se desilo?! Tuče ne donose dobro, ne dokazuju ništa, shvatate li?!

Name

SKANDAL

23.10.2018 11:33

Najblaze ovo ubistvo ce se okarakterisati kao ubistvo u afektu ako ne cak i ubistvo u samoodbrani po prici Bilcara tako ispada a da li je sve bilo bas tako,covek ima amneziju u nekim segmentima ovog tragicnog dogadjaja sto i sam priznaje mozda se vadi na tu caku da ispadne da je u momentima bio na trenutak i neuracunljiv ili neubrojiv...

ODGOVORITE
Name

Mislio je

23.10.2018 21:48

U afektu i jeste bilo, ali nije istina da se ne seća. Samo da "nije svjestan" onog što se dešava. Žalosno, žalosno. Pretužno.

Name

ceca

23.10.2018 11:39

Ne pokušavajte opravdati ubistvo. Ako nije bio spreman da se tuce što se nije povukao. Fino piše da ih je presretao sa svojim autom. On je malo žešci ubica. Kada je momcina što nije pokazao svoju muškost sa šakama. Kazna doživotna.

ODGOVORITE
Name

Ja

23.10.2018 11:49

Ako Bog da dobice najmanju kaznu Ceci!

Name

za Ceca

23.10.2018 18:01

Ti si ona što po fejsbuku poziva ispod svakog komentara na probadanje šarafcigerom ubice i drugog osumnjičenog, jel'da? Znaš li ti šta radiš, šta pišeš? Upitaj se šta je i s tobom, kakvo zlo širiš.

Name

borac

23.10.2018 11:47

Veze su proradile a da nije osiguran nebi se tukao pa jos ubio.Banja Luka.

ODGOVORITE
Name

Wow

23.10.2018 11:55

Osiguran pa se namjerno tukao, hmm...a kako to da onda nije od ranije poznat policiji kad je vec tako zeljan tuce i problema da bi ga izvlacili, e jeste cudan narod otkud tolika mrznja zato nam i jest ovako

Name

Krojačica

23.10.2018 11:51

Ovome je Lukač sugerisao šta će reći.

ODGOVORITE
Name

Pravnik

23.10.2018 11:53

da nece na kraju reci da je bila nuzna odbrana?? e drzavo e sudstvo

ODGOVORITE
Name

M

23.10.2018 12:04

Cuj komentara kaznite ga najstrozije da bi bio primjer drugima da se to vise ne desava..zasto bi on ispastao (ako se samo branio)..gdje je tu pravda, budite primjer sami sebi

ODGOVORITE
Name

Lud lud lud

23.10.2018 14:31

On ispastao,a on ubio.Covjece....zar toliko lud mozes biti????Wtf????Odsad svi kao osnovnu opremu dizalicu i srafciger ali ne u autu vec u dzepu,jer covjek je bio donji branio se i onda mu duh Kasper donio dizalicu i srafciger.Pobogu brate

Name

M

23.10.2018 17:04

Zasto bi ispastao zbog budala , da! Zasto bas njemu najstrozija kazna da bi se drustvu pokazalo? Ovo se desavalo i desavace se al smatram da nije fer da se njega najstrozije kazni da bi se kao pokazalo drustvu, dobice svoju kaznu ako bog da minimalnu kao samoodbrana

Name

Zlo

23.10.2018 19:33

Samoodbrana????Dajte ljudi razumijem ako je vas,al nemojte jesti g.....Nemojte braniti neodbranjivo,budite prvo ljudi,imate svi djecu,da se nedaj boze vasem ovo desilo bi li opravdavali ubicu?koliko god dobar da je bio ubio je,pljunuo je na sebe,svoju porodicu na sve.Koja ce ga htjeti za covjeka,koja majka za zeta,sta bi pricao svojoj djeci e tvoj tajo je ubio covjeka.Sam treba da shvati da je ucinio veliko zlo

Name

M

23.10.2018 20:31

E ko bi ljudima ugodio... kako tako svi znate osudjivati, to je najlakse. Vi bi svi pustili da vas na smrt neko pretuce, ne bi se uopste branili, kako da ne... Goran nije monstruozni ubica i tacka.

Name

za zlo

23.10.2018 21:56

O bože sami sebi dajete ime u komentarima da ste "zlo", da jedemo go..., ma nemoj ti sebe lagati, pljunu sebi u usta, ako bi ti dozvolila da te neko bije. Jesi ti uopšte normalna? Ti bi svom djetetu rekla da se ne brani?! Ne laži! Osuđujem svaki napad, svo ovo kavganje, napastvovanje koje je dovelo do ubistva Bojana, i vas koji širite mržnju! Ko si ti da mi nanosi zlo, kako meni, tako i drugima!

Name

Shvatite

24.10.2018 06:15

"M" ovi ljudi ne razumiju! Kao sto je Bojan neciji tako je i Goran nas! I NE MOZEMO DA GA MRZIMOO PROKLINJEMOO SHVATITE! Ljudi odgovarace za ovo sto je uradio niko ne kaze! Nije nama dragoo ljudi sto je on ovo uradio!!!!! Nije ovo utakmica da se navija- Bojan Goran ! Ali ne moze ostati imuni na rijeci pojedinaca da je Goran monstrum, da ga treba objesiti da mu treba porodicu ubiti, da ga treba muciti do kraja zivota. Ne podrzavam sta je uradio. Tesko mi je reci zasluzuje kaznu, ali moj je, boli ljudi sve razumiteeee!

Name

znaj

24.10.2018 08:30

Shvatamo mi sve, samo ljudi su se načitali pogrešnih informacija, a i sami su skloniji "pravdu dijeliti", čovjek je uhapšen, vrijeme ne može vratiti, niko od njih. Lako je vješati tog Gorana koji je priznao šta je uradio, a hoće li vješati Davidove ubice, osumnjičene za monstruozno premlaćivanje i ubijanje?! Gdje su toliki pravednici, zašto osumnjičeni i dalje nisu uhapšeni, oni koji su to uradili?! Takvih se vi trebate plašiti usred dana, a ne po noći! Mladića sa bijelim kišobranima i njihovih zaštitnika u vrhu vlasti!

Name

Shvatite

24.10.2018 08:59

Hvala ti puno na razumjevanju! Ubio je, priznao je. U zatvoru je. Ne znam sta se ocekuje da ga porodica njegova i mi prijatelji razapnemo. Ne mozemo jace je od nas ma koliko god bio kriv. A kriv je.

Name

.

23.10.2018 12:24

SVI VI STE NAJPAMETNIJI.... Jeste li bili na mjestu ubistva u to vrijeme pa ste vidjeli sta je bilo i ko je kriv kad sa toliko sigurnosti tvrdite da je Goran kriv? A gdje su "drugovi" od ubijenog? Zasto oni nisu privedeni? Oni nisu ucestvovali u tuci? KAD SE SVE SAZNA STA JE I KAKO JE BILO, TEK ONDA MOZETE RECI NEKO SVOJE MISLJENJE A DO TADA SE POKLOPITE MOLIM VAS, BRUKATE SEBE A I OSTALE LJUDE U BL, IMATE ILI CETE IMATI DJECU I 8STA NE DAJ BOZE DA ONI URADE NESTO TAKVO, KAKO BI SE VI OSJECALI DA NEKO PISE TAKVE KOMENTARE ZA VASE DIJETE? Nemojte RUZNO je

ODGOVORITE
Name

Vuk

23.10.2018 14:21

Ubicu ne treba osuditi treba ga pustiti na slobodu pa da hoda i dalje po klubovima i pekarama i da trazi sledecu zrtvu dali ce sutra biti tvoje djete na redu ili mozda ti o tome ne razmisljas dali ce ohrabriti jos nekog drugog da se i taj dokaze kako je opasan lik kako moze da ubije i da mu niko nista ne moze razmisli malo o svom komentaru

Name

Avoglion

23.10.2018 12:25

Po izjavi ovog olosa se vidi da je iskusan prestupnik zakona. Ne sjeca se da je ubio momka ali se sjeca da ga je ubo odozdo tj. Da je zrtva bila na njemu. Po slikama na facebooku se vidi da ovaj olos nije u vinklu. Nadam se da ce olos dobiti maksimalnu kaznu. Na zalost ovakvih olosa imate na svakom koraku. Kupe tako neku njemacku krntiju pa misle da su neko i nesto. Cuvajte se narode i cuvajte djecu. A olosu odnesite hadensa kreme. Trebace mu.

ODGOVORITE
Name

Ja

23.10.2018 12:46

Vidimo i ti si iskusan sa kremama! Opa

Name

Gorab/BL

23.10.2018 12:48

Nije FIJAT nego FIAT!!!

ODGOVORITE
Name

Ja

23.10.2018 12:57

Samo smrtna ili dozivotna,pa psihopatama drugim ne bi palo na pamet vise tako nesto da pomisle a ne da urade.To je islo na ubistvo,zabosti sarafciger u glavu,ma haloo gdje to ima,tu nema olaksavajuce okolnosti. Umro gade u zatvoru.

ODGOVORITE
Name

Re

23.10.2018 13:44

SMRTNU KAZNU !!

Name

Kika

23.10.2018 13:02

Jadan je Bojan u zemlji. Toliko.

ODGOVORITE
Name

Da

23.10.2018 13:37

I Goran u zatvoru

Name

Sanja

23.10.2018 13:51

"Iz zatvora ikad, iz zemlje nikad"

Name

Don

23.10.2018 13:30

Za ubijstvo treba snositi posljedice, tu nema govora, zatvor mu ne gine, ali ni Dubičani nisu trebali provocirati. Njih petorica, pa misle da su mudonje, a kao što vidimo, sve se odigra vrlo brzo. Ovaj momak ga sigurno nije htio ubiti, nije mu to bila namjera, ali eto, nepromišljena radnja, nekoliko sekundi i sve je gotovo. Jedan život je ugašen, a drugi rasturen. Ubicu osuditi, a kolege od pokojnog mladića iz Dubice pozvati na odgovornost, oni su isprovocirali ovaj nesretni slučaj. Zar je trebalo provocirati? Zar ne mogu normalno izaći u grad? Bilo je ovoga i na nacionalnoj osnovi prije nekoliko godina. Van svake pameti. Užas!

ODGOVORITE
Name

Re Don

24.10.2018 06:50

Slazem se da ovih pet nisu trebali provocirati ali i pokojnik i njegov drug nisu se trebali kaciti sa njima. Videli su na cijoj je strana ne razum nego snaga. Trebali su sto rekla nasa deca iskulirati. Ne znam pojedinosti ali kao otac momka godina pokojnika razumem i momka koji je ubio ako je branio svoj zivot. Da budemo posteni, pokojnik je imao iza sebe cetvoricu momaka. Pa sta je ovaj trebao da uradi, da legne da ga gazi. U tom odnosu snaga imao je pravo da se brani svim sredstvima. Pazite nije ovaj Goran dosao sa srafcigerom do fijata i ubio. Kao roditelj, otac, razumem bol roditelja i moje iskreno saucesce porodici. Momka vise nema a bio je koliko sa slike vidim olicenje momcine. Ovom drgom je dalji zivot jadan, upropasten. Moramo radtii sa decom da do ovakvih stvari ne dolazi. Za ovu dvojicu je kasno ali sistem mora da se pobrine o bezbednosti svih gradjana. Ne moze te majka roditi grmalja pa da sibas koga ti padne na pamet. I naravno, svi ucesnici tuce na odgovornost, i svima po zasluzi.

Name

SA

23.10.2018 13:35

Gdje su slike i imena momaka iz K Dubice?? I oni trebaju da odgovaraju!!!

ODGOVORITE
Name

Veteran

23.10.2018 13:43

Sad ga kazniti sa maksimalnom kaznom koja postoji a pod hitno uvesti smrtnu kaznu. I mi smo se tukli, mislim na stariju generaciju, ali je to bilo šakama, a vidi ti sada junaka, željeđne šipke, šrafcigerim dizalice, fuj !

ODGOVORITE
Name

LA

23.10.2018 14:12

Bas tako gdje su imena ostalih, Bojan je ispao žrtva u tome svemu, a na isti način je mogao završiti i Goran, ( a nama je uvijek bio dobar onaj koga vise nema),osuđujete a ne znate sve detalje, čak se poredi i sa slucaj David, samo ovog puta momci nisu tatini sinovi pa se zna i sudi, zašto nisu našli ubice od Davida, ovdje je Goran prikazan kao ubica, halo gdje su ostali, neka se sudi i njima, svi su bili i svi su podjednako krivi, samo sto je na žalost Ishod bio na Bojanu

Name

Ja

23.10.2018 14:14

Dozivotna pa nek razmislja

ODGOVORITE
Name

Roki

23.10.2018 15:02

Za takvo zvjersko ubistvo nema opravdanja...SMRTNA KAZNA JE PRAVDA

ODGOVORITE
Name

Vjeruj

23.10.2018 18:45

Smrtna kazna je presuda. Pravda je ono što stiže kada se sazna Istina.

Name

Szp

23.10.2018 15:20

Organizovat Proteste na trgu pravda za milovanovica Dokle vise ubistva

ODGOVORITE
Name

Eee.

23.10.2018 22:00

A smijati su se Dubičani jednom čovjeku koji je dolazio na trg.

Name

# Eee

24.10.2018 07:18

Ajde, ne lupaj! Jel se Bojan smijao, "tom" čovjeku, pa je morao biti ubijen?

Name

za #ee

24.10.2018 08:44

Ne znam. Ali pišeš da tražite pravdu za njega na trgu, a njegov ubica je u zatvoru. Nije ga ubila grupa sa trga, znaš li to? Šta će on na slabijem od sebe, eto to je. Pokazivanje sile pogotovo nad slabijim nije vrlina, završilo je tragično. Niko od nas ne pravda ovo ubistvo, ali ne pravda ni nasilje nad novinarima, nad nemoćnima, nad djecom, nad slabijim od sebe.

Name

Justinian

23.10.2018 16:24

Al snimite ovu dvojicu policajaca.Tipicni predstavnici prosjecnog pripadnika MUP RS.Nijedan nema ispod 110 kila.Vazda samo zderu.Krkani i seljacke glavurde.Vazda na cesti i u svakoj drugoj prilici uzimaju mito.....Dok armija postenih momaka doslovce gine na konkursima, sluzba ni ne pomislja da otpusti ove slonove........Sve je to na ulici umijesano u sve i svasta.Samo jedan vid kriminala u uniformi.Cisto i legalno.Sad se premisljam.Ne znam kad sam vidio mrsavog policajca.Sem ako je nov.......Odmah nakon par godina udebljaju se ko svinje....

ODGOVORITE
Name

Justinian

23.10.2018 16:28

Al snimite ovu dvojicu policajaca.Tipicni predstavnici prosjecnog pripadnika MUP RS.Nijedan nema ispod 110 kila.Vazda samo zderu.Krkani i seljacke glavurde.Vazda na cesti i u svakoj drugoj prilici uzimaju mito.....Dok armija postenih momaka doslovce gine na konkursima, sluzba ni ne pomislja da otpusti ove slonove........Sve je to na ulici umijesano u sve i svasta.Samo jedan vid kriminala u uniformi.Cisto i legalno.Sad se premisljam.Ne znam kad sam vidio mrsavog policajca.Sem ako je nov.......Odmah nakon par godina udebljaju se ko svinje....

ODGOVORITE
Name

Samo kazem

23.10.2018 16:39

Ljudi dragi. Ne daj Boze ovom nikom kao porodici Bojana, ne daj Boze nikom vise da se osjeca kao Bojanova majka, porodica, prijatelji, svi oni zajedno treba da osudjuju Gorana bez ikakvih dodatnih pitanja ko je kriv. Momak je pod zemljom, momak koji je trebao bas sada u ovim godinama da uziva, stvara porodicu i sl. Tugaaa ogromna! Ali evo ja neko ko prijatelj Gorana ne mogu da mu zelim zlo. To je moj prijatelj, za mene uvijek bio tu, u bilo koje doba dana noci, za bilo sta. Moj dobrii predobrii drug! Opet kao neko njegov ne mogu ni da ga pravdan, zbog njega je mrtav momak! Ali shvatite malo ljude i koji njega brane da i on ima majku, brata, oca prihatelje porodicu koji umiru od bola za njim. Pa je i nama nas Goran bio kako kazu dusa od covjeka. Da li bi bilo u redu da ga majka rodjena pljune i okrene ledja? Pa ne ljudi. Svako svog voli i brani. Stanite malo i prestanite se svadjati. Bojanovima dozivozna za Gorana nije dovoljna a nama je kao njegovima i godina puno. Ko hoce neka me razmije ko nece ne mora....

ODGOVORITE
Name

Jaa

23.10.2018 18:14

Slažem se sa "Samo kažem". Ko god poznaje Gorana ne može reći o njemu ništa loše, uvijek je bio primjeran, vrijedan i dobar momak. Žao mi je što se tako desilo. Porodici stradalog Bojana iskreno saučešće

Name

Samo kazem

23.10.2018 19:08

Iznosim svoje misljenje. I opet ponavljam,ovakav momak je izgubio zivot, pa dovoljno je samo da ga vidimo, andjeo! Ali ne mogu ni protiv Gorana, boli me jer znam kakav je. Boli sto je bas ovo njega zadesilo. Ali boli i smrt ovog momka i ako se nismo poznavali. Njega vise nema, njega njegova majka vise vidjeti nece, gasenjem njegovog zivota ugasen je i njen, Goran je ziv, njega njegova majka ce vidjati. Ali nemojte zbog sebe da proklinjete, zbog svoje djece i svojih bliznjih. Pustite da momak pociva u miru. Ali pustite i Gorana.

Name

Tako čestita momak

24.10.2018 07:28

Ne nosi šarafciger u noćni izlazak, a pogotovo ne udara njime po glavama protivnika! Prco, mali, iskompleksirani!

Name

Samo kazem

24.10.2018 08:32

To sto je prco, mali je druga prica. Svakog je Bog stvorio onako kako je stvorio. I Bojan je bio visok lijep prelijep! Ali to je druga tema. Fizicki izgled nije potrebno komentarisati ovdje. Ja mislim da sam dosta realana bila u prethodnim komentarima. Ko je sta nosio, ko je kome "dobacio" ko je poceo prvi, ko je presretao koga vise nije bitno, momka nema. Drugi je u zatvoru. Samo zelim da kazem pustite ga snosi on svoje posljedice i snosice. Sa ljudske strane opet kazem da pozivanja na vjesanja, mucenja nisu odraz ljudskosti.

Name

Za čestite

24.10.2018 08:51

Ma to je u suštini to što vi svi mislite, NEKO JE PRCO MALI, PA GA MOŽEŠ TUĆI JER SI VELIKI, RAZVIJENI LIK i NIKO TI NIŠTA NE SMIJE REĆI INAČE ĆEŠ MU POKAZATI.

Name

Samo kazem

24.10.2018 09:35

Kazem neko sam ko ga poznaje. Goran je imao tesko djetinjstvo. Proveo je godine u bolnici, operacija glave, kontrole, posljedice. Tesko prestesko da ne duzim. Tako taj isti Goran je mogao primiti jaci udarac u glavu i ostati mrtav na licu mjesta. Mozda je zatoo uzeo prvo sta mu je palo na pamet. Ali necu da ga pravdam SAMO KAZEM! Ali onda bi bila prica jadnicak mali on onako sitan, kad je ovaj ko od brda odvaljen nasrnuo na njega itd itd... U ovom komentaru nikog ne branim da se ogradim. Samo dajem komentare na osnovu fizickog izgleda kako ljudi komentarisu!

Name

za Samo kažem

24.10.2018 10:33

Razumijem, ja napisah zbog toga ovim "čestitim momcima" koji kažu da je mali PRCO, iskomplesirani, da Bojanu nije trebalo to nasrtanje na manjeg od sebe, a vidim svi podržavaju to batinanje. To ti je nasilje i gotovo. Šta tu ima ko biti momčina, šta je pošteno da jači lema slabijeg, a onda svi žele zločin nad zločinom. Neka oproste svi, ali ko si "ti" da mi nanosiš zlo, iako si dobar, lijep, nečiji sin, brat, prijatelj, skloni se od mene, mog djeteta, ja ti ne znam šta si ljudino kad se navališ na mene. Svako bi se branio, čista laž je da ne bi i svom djetetu bi rekli da se brani od tog nekog. Naravno da je svakome žao što je završilo tragično, ljudi se plaše takvih dešavanja. Još jedino ne razumijem zašto se ne objavljuju imena i prezimena, godišta ostalih učesnika u toj nesrećnoj tuči.

Name

Samo kazem

24.10.2018 11:09

Krenule su price da je Goran "neciji sin" samo zato sto vozi BMW. Niko se ne pita radi li , zaradio , pomogla mu porodica, kredit. Ali izgleda je druga strana "necija", pa zato nema imena prezimena.

Name

Ana

23.10.2018 17:49

Uz Gorana smo!

ODGOVORITE
Name

Samo kazem

23.10.2018 21:17

Jesmo, mi koji ga znamo i koji smo mu prijatelji! Ali u prethodnom komentaru sve je objasnjeno. On je nas i necemo ga napustati.

Name

@Ana

24.10.2018 07:33

Koliko pratim tvoje komentarisnje na ovim portalu, nikad, ništa pametno, ni primjereno situaciji, nisi napisala! Po tom se vidi tvoja pamet i tvoj karakter, i bolje ti je da ćutiš, neće niko znati koliko si glupa,!

Name

Ana

24.10.2018 08:18

Kojim to mojim komentarima, osim ovog da sam uz Gorana? Vidi se ko je glup.

Name

za @ana

24.10.2018 08:57

Pratiš ti svakog, sačekuješ komentare, a drugi ne bi smjeli pisati ono što misle. Još pišeš o nečijoj pameti, a vidi svoje komentare koji su puni zla. Za takve kao ti bolje biti glup nego zao. Zlo je bumerang, vrati se.

Name

Aaa

23.10.2018 18:21

Smatram da pekarama treba zabraniti rad nocu. I tacka. Koliko je krvi proliveno zadnjih godina? Nakon nocnog izlaska omladina se okuplja.Pijani idu preko reda, svadjaju se i pokazuju silu. Sta ce to. Hoce li neko umrijeti od gladi? Zabraniti prodaju hrane noci i gotovo.

ODGOVORITE
Name

Niko

23.10.2018 18:33

Zanimljivo kome smeta i ko je protiv objave imena saucesnika u tuci.

ODGOVORITE
Name

Da znaš

23.10.2018 19:59

Baš! U pravu si!

Name

Питам се

23.10.2018 19:43

Зашто нема више полиције од поноћи, до јутра, на улицама? Пекаре, драгсторе и све установе, које раде ноћу, треба обезбјеђивати полиција. Само више полиције ноћу!!! На путу дужине 18 км, од нашег насеља до следећег, сваки дан један а често и два радара снимају возила и кажњавају за мала прекорачења брзине. То је лак посао а пуни се буџет. Догађају се крађе, ништа да открију. Питају покраденог, на кога сумња. Кад се догађа овакво убиство, ако убица има залеђину, прогласе га неурачунљивим и ослободе.

ODGOVORITE
Name

Stvarno

23.10.2018 22:11

Neka sebi uzmu svoje obezbeđenje! Čuj ti sebe! Policija i jeste zato postala jadna i bijedna kad se bavi čuvanjem tuđih pumpi, kladionica, pekara, marketa. Ko hoće u sitne sate da pije, jede, neka koristi svoju pamet, drugog izbora ne treba biti sve dok se naš svijet ne opameti.

Name

izraelac

23.10.2018 20:32

ako im tu noć nisu uzeli uzorke krvi i mokraće, svim učenicima, onda od suđenja nema ništa... i pravi razlog i uzrok ne može biti otkriven... zato kažu snsd jer oni drže sudstvo pod kontrolom.. što umanjuje mogućnost pravednog suđenja.. sudovi ne treba da budu pod stranačkim uticajem nego nezavisni.. kao i sve ostalo, to je po ustavu

ODGOVORITE
Name

Koga štite

23.10.2018 22:13

Je li zato nisu objavljena imena ostalih iz Dubice? Šta je s tim učesnicima u tuči, niko ne zna.

Name

RepN

23.10.2018 22:15

Ne mogu da vjerujem sta N pise. Ne daj Boze da je neko tvoj zavrsio tako da li bi isti komentar napisao.

ODGOVORITE
Name

N

24.10.2018 06:06

A sta bi ti da neko tvoj uradi sto i Goran?

Name

Странац

24.10.2018 00:58

Ако није измишљотина, закључак је да су другови из аута криви за смрт. Ко је тај што је кочио да би пресрели Горана? Свима кратак фитиљ,налетили на погрешну особу и један живот угашен. Умјетност је преживјети, омладина мора знати да живот зависи увелико од друштва са којим излазиш. Овај убијени није имао другове,без обзира на судски поступак њима " друговима из аута" остаје убијени друг на савјести.

ODGOVORITE
Name

Komentar

24.10.2018 06:35

Je li Goran prvi nešto dobacio? Je li Goran kočio? Je li Goran izazivao? Je li Goran prvi izašao iz auta? Je li Goran pobjegao kao kukavica ili kad je vidio da idu prema njegovom drugu njih trojica da ga tuku, bacio dizalicu prema njima da bi svog druga odbranio? To je drug a ne kao Dubičani. Nažalost ishod je koban, ali to ubistvo je posljedica pokazivanja sile.

Name

stanci

24.10.2018 07:01

Nek posalju radjena da preuzme snimke

ODGOVORITE
Name

Za Ceca, odgovor

24.10.2018 07:26

Ja fejsbuk i nemam, tako da ja ta nisam, ali tebi da odgovorim kada nešto citaš onda razmišljaj. Lupaš gluposti, a nisi se ni udostoio da razmisliš šta sam napisala. Lijepo sam napisala, ako je momcina što se nije potukao šakama. Bojan je bio uvjeren da se može suprostaviti, a ovaj ubica nije i zato ne idi na megdan tamo gdje nisi siguran. Poštenije povuci se nemoj da ispadaš ljiga od covjeka.

ODGOVORITE
Name

Samo kazem

24.10.2018 07:50

Ceco s' punim pravom mozes reci svoje misljenje! Ali besmisleno je ljudi da se mi ovdje raspravljamo. Svi se stavimo u situaciju Bojanove porodice. Zeljeli bi da Goran dobije dozivotnu je l' tako? Ali tim jadnim roditeljima, Goranova ni dozivota ni vjesanje ni smrt( kako neki zele) njima njihovog Bojana ne vraca! A sad hajde stavimo se u situaciju Goranove porodice, budite realni odvojite pet minuta i pokusajte se staviti u obe situacije.... Vjerujte da je jako bolno i drugoj strani sto se ovo bas njemu desilo sto je bas on ovim obiljezen za cijeli zivot ako izdrzi on ovo uopste, poznavajuci ga. Eto srece da je Bojan ziv a Goran slobodan, da su danas na svojim poslovima, porodicama drustvom . Da u ovim svojim najboljim godinama uzivaju, zene se svoju djecu imaju. Nadam se da razumijes. Ne pravdam Gorana. Samo se evo svi stavimo u obe situacije.

Name

za Ceca

24.10.2018 11:36

Evo opet, gdje god napišem komentar, opet ona o tome da lupam gluposti. Rekoh ja, bolje biti glup nego zao, pokušaj da razumiješ. Pravdaš tu tuču, pričaš o momčini, batinanje manje pominješ jer je uzrok tome svemu, ali baš zato je imala posljedicu. Zamisli da imaš djecu, potuku se i jedno uvijek izvuče deblji kraj, zato što tako mora biti, a sve što možeš uraditi je da ne dozvoliš da se ta djeca tuku i zaustaviš to na vrijeme, pokušati objasniti da se to ne treba dešavati, razgovarati kako se konflikti trebaju rješavati. Njegovati odnose, smirivati ih, a ne potpirivati da padnu još nečije glave.

Name

Turboskara

25.10.2018 05:37

Svi komentarisu ko je kriv a momka nema vise.Ubica mora odgovarati ali kakvo je nase pravosudje o tome mi se i negovori.Imamo veliki problem agresije u omladini brutalne tuce ubistva vandalizam .Svjest jednog djela omladine je pomracena.Sta je razlog za brutalnu tucu koja je prerasla u ubistvo pjevanje momka ispred pekare.Eto razloga.Ako su to razlozi zbog cega ce neko biti napadnut nedaj boze za nesto ozbiljnije.Ali i mentalitet naseg naroda nije dobar komsija komsiju brat brata ubije za medju metar zemlje.Problem je negdje i nama ne svima ali postoji.Mislim da bi se neki psiholozi trebali pozabaviti tim sindromom.A veliki uticaj ima i situacija i ekonomsko stanje u zemlji a i vlast je preslaba .Sjetim se Engleski navijaca i njihovih tuca i ubistava i drzava je to skresala sankcionisala pozabavila se tim problemom eno ih sad ko u pozoristu sjede i pljescu.Mislim da se drzava mora ozbiljnije pozabaviti time.Sta god da mi pricali mi uvjek nesto reagujemo kad se zlo desi.Mozeli mi neko reci imali iko informaciji koliko je ljudi na ovaj ili onaj nacin izgubilo zivot u RS.Vlasti ne spominju te informacije ali malo malo neko ubijen nastradao nesreca samoubistvo ubistvo.Nestajemo kao narod rat nam netreba sami sebi smo dovoljni .Momku neka je laka crna zemlja a krivcu najduza moguca zatvorska kazna iasko za smrt i oduzeti zivot ni jedna kazna nije dovoljna jer ipak ce nekad izaci a onaj nikad a bol porodice nikad nece prestati.Neznam zasto sami sebi to radimo umjesto da se postujemo volimo drzimo jedni druge mi se koljemo.Nije bez veze ona uzrecicaNEDAJ BOZE DA SE SRBI SLOZE .a umjesto da se slozimo mi se razdvajamo vredjamo koljemo i uvjek je neko drugi kriv nikad mi.Akovte ima pomozi nam boze ako i ti nisi vec digao ruke od nas jer mi jesmo sami od sebe cim smo spremni jedni drugim ovo da radimo.

ODGOVORITE
Name

znaj

25.10.2018 08:24

Eto ti nekidan je ubijen momak navijač, zaboravio si? Šta je tu bio povod? Eno ti nastradao mladić u eksploziji u Brodu, sjećaš se? Eno ti cijelo ljeto ljudi ginu na gradilištu? Pitam S A D! GDJE SU NJIHOVE UBICE? KO JE ODGOVORAN ZA NJIHOVU SMRT? ZAŠTO O NJIHOVIM UBICAMA NE PIŠETE? ZAŠTO STE ZABORAVILI NA TO? Lako je pljuvati po ovom "malom Goranu" kada je priznao zločin, kada reče da se branio, vama bjesnilo proradi! Hajde pljunite po ubicama Davida Dragičevića, po onim šugama sa bijelim kišobranima, po onima u vrhu vlasti što ih štite i po onom koji neće da okonča ovaj slučaj! 7 mjeseci se traži pravda, roditelji mole da se počinioci privedu, da se sprovede zakon onako kako nalaže, niko ništa! I sad poslije svega treba pustiti nekog da te psuje, bije, mlati jer si ga nešto upitao. Neka pljune svako sebi u usta da se ne bi branio, lažete čim iznete, takvi ste, pogani. Je li Vladimir K. bio pretučen od dvije grdosije, jedva živu glavu spasio. Vidim ga često, dođe mi, pomislim "sreća u nesreći čovjek izvuče glavu od nasilnika, možda i ubica! Uzmite vi i psihologe za sebe kome treba, ali pozabavite sami sobom, prije nego da neko drugi riješava vaš nered. Ko si ti da mi izlaziš na put, mom djetetu, tuđem djetetu, ne znam ja čiji si sin, brat, prijatelj, ne znam kakav si, niti me stigne zanimati kada ti padne na pamet da mi naneseš zlo, bol, poniženje! I uvijek treba reagovati kada vidiš da jači napada slabijeg, kada djecu sa invaliditetom i zastojima u razvoju, bolesnim, nemoćnima, slijepima napada jedan jači, grupa brojnijih, a ne blejati u njih dok ne zakrve! A sad svako svoj teret nosi, a i oni ostali iz Dubice koji su samo pjevušili su isto krivci za tragediju, a pušteni su. Ne znam koliko vas može živjeti normalno svoj život zadnjih 7 mjeseci, koliko odmahujete rukom i ništa vas ne dira.

Name

za znaj

25.10.2018 12:22

Brate moj sve si u pravu, potpisujem svaku tvoju napisanu riječ, najlakše je pljuvati po nekom drugom skriven iza ekrana, a niko nema smjelosti da se barem potpiše svojim imenom. svi su kao nojevi

Name

Re znaj

25.10.2018 12:43

Pa onda nisi dobro citso tekst malo si polupo loncice.Upravo o tome sam i tom slicnom govorio spomenuo sam i ubistva samoubistva ako nisi dobro citao procitaj ponovo.Vidim odma neko bjesnilo a sad sto se tice Davida za tvoju informaciju znao sam momka licno jer smo kucni prijatelji bili i za razliku od tebe saSuzanom smo jako bliski i cujemo se skoro svaki dan.A i da ti spomenem Milana Vukelica odrastao sam sa njim a hoces i Vedrana Mandica kojeg sam znao licno sjedio ssm sto puta u mister x sa njim u sa pokojnim mihom i kajkutom A Ducu ubijen pocetkom 92 druge godine na rakovackim barama ostala mu zena ljilja trudna peti sesti mjesec sve sam te ljude licno poznavao.Zato sam i pisao ovo i po nikome nisam pljuvaonsamo sam trazio odgovor zasto se to nama desava i zasto sami to sebi radimo da ko je kriv i za smrt tog radnika i ko je odgovoran za curenje gasa da i zasto je taj momak novinar pretucen.Pa eto zasto zato sto sistem nefunkcionise zato sto je sredina bolesna zato sto omladina od deset navece 80/ ih je drogirano ko im daje taj dop a neodgovara ko je ubio Davida i nepdgovara i nakraj krajeva zasto ljudi i dignu ruku sami na sebe ako im je sve u redu.O tome sam ti ja pisao krijete se vi iza svega tako ako vec komentarises procitaj tekst pa ti reci sta nije jasno.

Name

Lav

25.10.2018 10:48

Kakve bolan verzije dogadjaja, Niko nikog nesmije napasti sarafcigerom, To je krivicno dijelo, Dok se god dopusta verzija kao sastav sudjenja za teska krivicna dijela imacemo ljigava sudjenja od kojih se povraca

ODGOVORITE
Name

prozivka

25.10.2018 11:46

ne mogu prosto da vjerujem šta ljudi pišu i po običaju neki su za neki protiv. kome vjerovati više i šta vjerovati u ovom sistemu?

ODGOVORITE
Name

.

25.10.2018 16:02

A truju te ljudi zli, to me boli nisam ja kao svi, ja te volim ! IZDRZI❤

ODGOVORITE