Muke Milojevića: Bez Marina i Rodića na Liverpul!

DEFINITIVNO: Zvezda u Engleskoj bez Marina i Rodića! Crveno-bijeli oslabljeni odlaze na Enfild.  Povrede stopirale ofanzivnog vezistu i reprezentativnog levog beka.

Fudbal 23.10.2018 | 12:15
Muke Milojevića: Bez Marina i Rodića na Liverpul!
Na velikim mukama će biti trener Crvene zvezde Vladan Milojević pre i za vreme gostovanja na Enfild Roudu. Srpski šampion bi u sutrašnjem duelu protiv vicešampiona Evrope mogao da bude značajno oslabljen. Tačnije, vrlo je verovatno da će duel protiv Liverpula preskočiti jedan od najboljih igrača Marko Marin, kao i standardni levi bek Milan Rodić.

Pomenuti fudbaleri preskočili su i poslednja dva takmičarska duela. Nije ih bilo u Vranju, kao i na Marakani za vikend kada je Crvena zvezda dočekala Rad. Nadali su se na Marakani da će bar jedan od pomenute dvojice biti spreman za duel protiv Liverpula, ali će na kraju morati da traže alternativna rešenja.

Umesto Milana Rodića, koji se povredio u Bukureštu igrajući za reprezentaciju Srbije, šansu bi trebalo na levom boku da dobije Marko Gobeljić. Zvezdin univerzalac ponovo će imati priliku da pokaže šta zna na Ostrvu. Prošle sezone je na istoj poziciji delovao na Emirejtsu i bio jedan od najboljih igrača crveno-belih u sudaru sa Arsenalom (0:0).

Veliko je pitanje ko će dobiti šansu umesto Marina. Moguće je da ćemo na velikoj sceni ponovo videti Slavoljuba Srnića.

U skladu sa najavama, Crvena zvezda je krenula na drugo gostovanje u Ligi šampiona bez trojice povrijeđenih igrača.

Ofanzivac i najbolji igrač crveno-bijelih Marko Marin definitivno neće konkurisati za nastup na Enfildu, a u avionu nije ni startni lijevi bek Milan Rodić, kao ni Džonatan Kafu.

Ovo je spisak putnika Crvene zvezde za gostovanje Liverpulu, na kojem je napisano i ime defanzivca Rašida Sumaile, koji će prvi put konkurisati za meč u Ligi šampiona.

Milan Borjan, Zoran Popović, Filip Stojković, Marko Gobeljić, Vujadin Savić, Miloš Degenek, Srđan Babić, Rašid Sumaila, Nenad Krstičić, Branko Jovičić, Dušan Jovančić, Lorenco Ebisilio, Dejan Meleg, El Fardu Ben, Slavoljub Srnić, Goran Čaušić, Milan Jevtović, Veljko Simić, Nikola Stojiljković, Milan Pavkov, Ričmond Boaći.

Duel Liverpul - Zvezda zakazan je za srijedu u 21 čas, a crveno-bijele u utorak očekuju let za Englesku i trening na Enfildu. 

Izvor: mozzartsport/mondo.rs

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

важно је учествовати

23.10.2018 11:30

Биће гадно. Још једна попара.

ODGOVORITE