Isko: Bilo bi ludo otpustiti Lopetegija!

Fudbaler Real Madrida, Isko Alarkon, ocenio je da bi bila ludost otpustiti trenera Đulena Lopetegija, posle samo dva meseca.

Fudbal 23.10.2018 | 21:00
Isko: Bilo bi ludo otpustiti Lopetegija!
Mogobrojni navijači Real Madrida nemaju više strpljenja za Lopetegija, ali trener ima podršku igrača.

Lopetegi je na meti kritika, posle niza od pet utakmica bez pobede, što je najduži niz u istoriji tog kluba. Real je u subotu na svom terenu izgubio od Levantea sa 1:2, navijači su zviždali Lopetegiju, a mnogi od njih tražili su njegovu smenu.

"To bi bilo ludo. Moramo da ga pustimo da radi. Prošlo je tek dva mseca. Na kraju, mi bismo trebali da odemo, mi smo oni koji igraju. Svi smo krivi, ne samo trener. Potpuno sam uveren da svi zajedno možemo da imamo sjajnu sezonu", rekao je Isko.

Kapiten Reala Serhio Ramos podržao je trenera odmah posle poraza od Levantea, koji je bio treći uzastopni "kraljevskog" kluba u svim takmičenjima.

"Promene trenera nikada nisu dobre. Đulen ima podršku igrača i ovu situaciju svi moramo zajedno da prevaziđemo. Ovo je loš niz Real Madrida i to ne sme da se događa, ali i dalje smo 'živi' u Primeri, ne zaostajemo mnogo za vodećima", naveo je Ramos.

Real je sedmi u Primeri sa 14 bodova i ima četiri manje od vodeće Barselone. U Ligi šampiona, trostruki uzastopni šampion Real trenutno je treći u Grupi G sa tri boda, koliko ima i Roma, dok bod više ima vodeći CSKA iz Moskve, koji je u prošlom kolu pobedio Real sa 1:0. Viktorija Plzenj ima bod iz dve utakmice.

Marselo je postigao gol protiv Levantea i to je bio prvi gol Reala posle 481 minuta.

Real je izgubio od Sevilje sa 0:3, i od Alavesa sa 0:1, a jedini bod u poslednjih pet utakmica osvojio je protiv Atletiko Madrida, 0:0.

"Nadam se da je to sve prošlost i da ćemo sutra protiv Plzenja preokrenuti situaciju, kako bismo vratitli samopouzdanje", naveo je Isko.

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar