Problem za Zvezdu - Marin neizvjestan za Liverpul!

Marko Marin, fudbaler Crvene zvezde, nije siguran za susret protiv Liverpula u trećem kolu Lige šampiona.

Fudbal 22.10.2018 | 19:45
Problem za Zvezdu - Marin neizvjestan za Liverpul!
Zvezda bez Marina u Liverpulu? Povreda ofanzivca mogla bi da značajno oslabi ekipu Vladana Milojevića na Enfildu.

Nemački fudbaler nije trenirao na poslednjem treningu u Beogradu pred put u Englesku i više će se o njegovom stanju znati na dan utakmice.

Marin je ove sezone najbolji fudbaler Crvene zvezde i igrač koji pravi razliku na terenu. Ukoliko ne bude bio spreman za meč sa Liverpulom Zvezda će biti znatno oslabljena. Marin nije igrao na poslednja dva duela Zvezde u Kupu i domaćem šampionatu.

Tu nije kraj mukama Vladana Milojevića, pošto u sastavu ima još nekoliko rovitih igrača među kojima je kapiten Vujadin Savić.

Marko Marin postigao je 3. oktobra u Parizu prvi Zvezdin gol u grupnoj fazi Lige šampiona, pa je četiri dana kasnije doneo pobedu na gostovanju Zemunu i može se ispostaviti da je to bio njegov poslednji nastup ovog meseca.

Bivši reprezentativac Nemačke od tada je preskočio utakmice protiv Dinamo Vranja i Rada i dan pred put na gostovanje Liverpulu (sreda, 21 čas, Arena sport na mts tv) neizvesno je da li će on uopšte biti u avionu sa saigračima.

Ekipa Vladana Milojevića trenirala je u ponedeljak poslednji put uoči leta za Englesku i ove večeri nije poznato da li će najbolji igrač Zvezde biti u stanju da konkuriše za mesto u timu na velikom gostovanju.

Utakmica između Liverpula i Crvene zvezde igra se u sredu od 21 sat, a crveno-beli put Velike Britanije kreću u utorak ujutru.

Izvor: B92/mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar