Poruka Mekgregoru: Ako dođeš u Dagestan...

"Ako Konor dođe u Dagestan, nahranio bih ga – nama su gosti svetinja!" Ruski MMA borac Habib Nurmagomedov imao je zanimljiv odgovor na pitanje šta bi uradio kada bi Konor Mekgregor došao u Dagestan, odakle je Habib poreklom.  Habib Nurmagomedov ima poruku za Konora Mekgregora. Pogledajte i nežnu stranu "zveri", odnosno šta je Habib uradio na fudbalskoj utakmici.

Ostali sportovi 23.10.2018 | 13:30
Poruka Mekgregoru: Ako dođeš u Dagestan...
Mekgregora je na turnir Olega Taktarova u znak pomirenja pozvao otac Habiba Nurmagomedova - Abdelmanap.

Otac Rusa, koji je pre dvadesetak dana pobedio Mekgregora, tako je odgovorio na sukob koji je tinjao pre borbe, a onda eskalirao posle nje kada je Nurmagomedov iskočio iz oktagona da bi se potukao sa članovima tima Konora Mekgregora.

Mlađi Nurmagomedov je sada za ruske medije istakao da bi Konora dočekao u drugačijem raspoloženju.

"Ako dođe u Dagestan, moramo da dočekamo goste, nama je to svetinja, a Dagestan je poznat po tome. Mislim da bi imao šta da vidi. Možemo da mu pokažemo dvoranu za rvanje pošto ne zna da se bori. Osim toga, nahranio bih ga naravno, naši gosti nisu gladni. Siti su i odeveni", rekao je Nurmagomedov.

Borba Habiba Nurmagomedova i Konora Mekgregora i sve što se dešavalo posle i dalje je glavna tema u borilačkim krugovima.

Nurmagomedov je u Las Vegasu, 27. pobedom u isto toliko borbi, odbranio UFC-ov naslov prvaka, a posle meča u dvorani je nastao haos. Ruski borac je napao Konorove sparing partnere, a Mekgregor se u oktogonu sukobio sa Kabibovim prijateljima i pristalicama.

Otac i trener ruskog borca, Abdulmanap Nurmagomedov, nedavno je pružio Mekgregoru ruku pomirenja i pozvao ga da poseti Dagestan.

Upitan kako bi dočekao Mekgregora kada bi Irac posetio njegovu zemlju, Kabib je odgovorio:

"Ako dođe u Dagestan, moramo da dočekamo gosta kako valja - nama je to svetinja. Dagestan je i poznat po tome", rekao je Habib ruskim medijima i nastavio:  "Nahranio bih ga, naravno. Naši gosti nisu gladni. Svi su siti i obučeni".

Ali, nije se na zaustavio na ovom komentaru, već je iskoristio priliku da "bocne" rivala:

"Mislim da ima šta da vidi. Možda mu pokažemo rvačku dvoranu pošto ne zna da se bori".



Ruski borac je tokom vikenda pokazao i svoju nežnu stranu.

Pre utakmice ruskog prvenstva Anži Mahačkala - CSKA Moskva, Nurmagomedov je bio pozvan da prodefiluje pred publikom i izvede početni udarac.

Dok su ga vozili u bagiju, zatražio je od vozača da zastane i potom je došao do navijača u kolicima kako bi ih pozdravio i slikao se sa njima.



Izvor: B92/mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar