Marinersi i zvanično ponudili ugovor Boltu!

Svetski sprinterski šampion Jusein Bolt ipak će dobiti priliku da kao profesionalac zaigra u australijskoj ekipi Central Koust Mariners.

Fudbal 23.10.2018 | 08:00
Marinersi i zvanično ponudili ugovor Boltu!
Njegov agent je i zvanično potvrdio da je dobio ponudu kluba iz Gosforda i da postoje veliki izgledi da on to i prihvati.

Bivši atletski šampion je posle neuspeha u nameri da zaigra za neki od evropskih klubova, u avgustu došao da trenira sa "marinersima", a nedavno je na prijateljskom meču sa Makartur Saut Vestom (4:0) postigao dva gola.

"Mogu da potvrdim da je Juseinu ponuđen ugovor od strane Central Koust Marinersa", izjavio je Boltov menadžer Riki Sims.

Boltu je bila želja da igra za Mančester junajted, potom Borusiju iz Dortmunda, a neko vreme boravio je i u Norveškoj i Južnoj Africi pokušavajuži da nađe odgovarajužu sredinu gde bi započeo karijeru fudbalera.

Trener Central Koust Marinersa Majk Malvi posle nedeljnog duela sa Brizbejnom (1:1) nije imao informaciju da li će Bolt potpisati.

"Ne komentarišemo spekulacije. Ništa ne znam još o tome, to je ipak za ljude koji su na višoj klupskoj instanci od mene", rekao je Malvi.

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar