Teška povreda "rasparila" Arnautovića i Jarmolenka!

Po svemu sudeći, napadač Vest Hema moraće da na pauzu od pola godine.

Fudbal 22.10.2018 | 19:00
Teška povreda "rasparila" Arnautovića i Jarmolenka!
Navijači Vest Hema dobili su ove sezone lepu šansu da prate atraktivni tandem Marko Arnautović (29) - Andrej Jarmolenko (28), ali će morati da se opet naviknu na život bez njih dvojice u paru.

Teška povreda Ukrajinca u subotnjem derbiju protiv Totenhema najavila je njegovo značajno odsustvo, a pregledima je potom utvrđeno da je pokidao Ahilovu tetivu.

Iako su detaljni pregledi zakazani za nedelju uveče, engleski mediji pišu o strahu Vest Hema da bi napadač mogao da odsustvuje čak šest meseci.

"Jarmolenka očekuju novi testovi, ali trenutni nagoveštaji govore da je u pitanju slična povreda kao i ona zbog koje je Arsenalov Loran Koščelni bio primoran da odsustvuje sa Svetskog prvenstva".

Da situacija za menadžera Manuela Pelegrinija bude još teža pobrinuo se i Džek Vilšir, koji je van takmičarskog tima od 1. septembra zbog povrede zgloba, ali bi mogao da se vrati na teren početkom novembra.

Vest Hem trenutno zauzima 15. poziciju na tabeli sa sedam osvojenih bodova u devet kola, a Jarmolenko je u devet nastupa u Premijer ligi postigao dva gola (oba na gostovanju Evertonu). Ovog leta on je stigao iz Borusije Dortmund za 23 miliona evra.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar