Ko je u SDS-u radio sa režimom?

Nakon što je jedinstvo SDS-a potvrđeno na sjednici Predsjedništva SDS-a, pojavili su se glasovi koji to jedinstvo devastiraju, rekao je predsjednik SDS-a Vukota Govedarica gostujući u Dnevniku 2 BN TV.

Republika Srpska 19.10.2018 | 20:27
Ko je u SDS-u radio sa režimom?
“Nažalost, nekome ne odgovara jedinstven stav, pa je neposredno nakon konferencije za novinare došlo do određenih poremećaja u jedinstvu koje smo postigli. Počinjem da sumnjam da u SDS-u postoje ljudi koji su u saradnji sa režimom radili protiv volje birača i da su se bavili izbornim prevarama.

To su grupacije koje će vrlo brzo biti poznate javnosti. Ne mogu da vjerujem da SDS ima oko 120 hiljada glasova, što je premalo, a da ja kao kandidat dobijem više od 280 hiljada glasova”, rekao je Govedarica.

Prema njegovim riječima, dalji koraci rukovodstva SDS-a biće utvrđeni nakon sjednice Glavnog odbora.

“Mi ćemo razmatrati naše izborne rezultate na sjednici Glavnog odbora. Razgovarao sam sa predsjednikom Glavnog odbora Milanom Miličevićem i zatražio od njega da zakaže tu sjednicu za sljedeći vikend. Tada ćemo razgovarati o izbornim rezultatima i svim aktivnostima grupa unutar SDS-a koje rade protiv SDS-a.

Oni to rade sa jasnim ciljem da SDS na tacni isporuče vladajućoj partiji, te da se time uništi opozicija. Time bi dobili utaban put bez ikakvog otpora. Za jedno društvo je najgore kada na izborima pobijedi politika koja kontinuirano donosi loše odluke, a jedino gore od toga je da vlast devlastira opoziciju. To je autokratija koja Republici Srpskoj ne treba". 

Govedarica i dalje tvrdi da su izbori u BiH nelegalni.

“Prije 6-7 mjeseci kada smo trebali da mijenjamo Izborni zakon nije došlo do promjene u segmentu uvođenja skenera. Sa tim skenerima volja birača bi drugačije izgledala. Sada je jasno zašto su određene političke partije učinile sve da ne dođe do uvođenja skenera.

Veliki je broj nevažećih listića i želimo da utvrdimo njihovu strukturu da znamo na koji su način oni nevažeći, a želimo i da utvrdimo da li postoje listići koji nisu originalni i to je lako utvrditi. Mi ćemo na tome da insistiramo.

Tražimo da se broje svi glasovi i za to je potrebno mnogo vremena, ali mislim da nam je najbitnija volja birača. Duboko sam uvjeren da sam pokraden, ali u principu, nisam pokraden ja, brutalno je pokradena izborna volja birača”, rekao je predsjednik SDS-a u Dnevniku 2 BN TV.

BN TV

Komentari / 81

Ostavite komentar
Name

POKRADENI IZBORI

19.10.2018 18:28

AKO JE TO TAKO, TO ZNAČI DA KRADLJIVCI NE MOGU IMATI LEGALITET NITI LEGITIMITET.

ODGOVORITE
Name

boro

19.10.2018 22:12

Moj Vukota ovom kraju SDS a najviše vam doprineo PDP.Kada se odvojite od njih to je odmah povraceno najmanje 30% povjerenja pristalica SDS a i izađite u narod i izađite iz samoljublje svoga.

Name

Re

19.10.2018 22:53

Naravno. Ni Davidove ubice nemaju legalitet pa slobodno šetaju gradom i primaju plate iz budžeta.

Name

Dijasporac

19.10.2018 23:43

Idemo Vukota da prvo počistimo naše dvorište i ove matore izdajnike da pošaljemo na političko smetlište. A onda da lijepo udarimo na crvenu sektu.

Name

Za Vukotu

20.10.2018 04:33

Pa znaš kome ne odgovara jedinstven i jak SDS - Dodiku i njegovoj sekti! Pa to je zanat koji je on dobro ispekao za ovih 20 godina! Pustimo li ih i ovaj put, nikad ih više nećemo skinuti sa grbače!

Name

Za Dijasporac

20.10.2018 04:51

Upravo tako! Pustili ste da pojedine stare prdonje decenijama vladaju pojedinim gradovima i regijama, a džaba vas je bilo upozoravati na njihov kriminal, evo samo jednog primjera - Vasković je pisao još prije par godina o Obrenovom kriminalu, nepotizmu, ucjenama i prijetnjama ko je "neposlušan"! I šta se desilo? Ništa! A on će vam prvi zabiti nož u leđa! Te starce treba poskidati, i poslati u penziju, a dati šansu mlađim ljudima, jer ako ovi budu vladali do smrti, kad će mlađi doći na red! Ako baš ne mogu bez politike i moraju biti aktivni, onda osnovati neko vijeće Staraca kao neki savjetodavni organ, da prenose svoja iskustva i dijele savjete!

Name

Febo

20.10.2018 05:41

Ja nisam pokraden ! Glasao sam za Baju i Željku ! A tako i ostali,a to što si ti dobio manje glasova od Željke to je već tvoja bruka...da nisi prizemno i seljački vodio kampanju možda bi i pobjedio. Ovako...

Name

Re Febo

20.10.2018 06:29

A ko tebe šta uopšte i pita? Idi na vest o Dodiku pa komentariši do mile volje. Tamo možeš da se ulizuješ do besvesti. Da opravdaš brate taj sendvič!

Name

Za SNSD spremni!

20.10.2018 08:23

Papcine svih zemalja ujedinimo se!

Name

IS

20.10.2018 08:38

A ja sam eto glasao za SDS za NSRS i Parlament BiH, a onda i za Dodika i Cvijanovicku za Predsjednika i člana Predsjedništva.

Name

no sikiriki

20.10.2018 09:19

U ovoj nasoj zemlji nema originala, sve sami falsifikati. Takav nam je moralni nivo i duhovne potrebe. U cemu je problem?

Name

Ruzica

22.10.2018 16:59

Starkelje se boje mladih kadrova SDS_ a i ispitivanja porijekla imovine. To je kljuc!

Name

Брод

19.10.2018 18:41

Зашто нису бојкотовани избори до промјене изборног закона, овако је опозиција легализирала изборну крађу. После прошлих избора и куповине папака што нисте напустили скупштину и тражипи одмах измјену изборног закона. Прије 6-7 мјесеци тражили измјену изборног закона шта сте радили 3 ипо године прије тога. Господо из опозиције или сте неспособни или несмијете због дугова да преузмете власт

ODGOVORITE
Name

Re

19.10.2018 21:49

E nemoj to da napuste skupstinu da ih tuce Milorad to nebi ucinili

Name

Re re

20.10.2018 05:20

Posle afere dva papka trebalo je napustiti skupstinu to sad priznaju i pojedini lideri opozicije

Name

Fluka

20.10.2018 07:47

Izbori su pokradeni, falsifikat,pola milijuna nevazeci listova,to je isto u opticaj kad bi dali falsifikovane novcanice,Dodik je sa bandom godinama pravio plan,i prosle izbore su pokrali,vise je dosta,Dodik je rak rana,za mlade,egzodus,a on ima ne milione,vec milijarde eura,dali je pravedan,juce ko kakva baraba,na graničnom prelazu,pjeva,ima kucu neka tamo se veseli,momak iz kotarske dubice ubijen,David,tuga,i jos koliko,nula od covjeka,na tudjoj muci

Name

TORRO

21.10.2018 06:02

POLAKO VUKOTA... KORAK PO KORAK... DO SADA SI DOBAR BIO, ŠTO SI MOGAO TO SI UČINIO !!!.... SVE SE MOGLO PREDVIDJETI I TI NISI MOGAO NIŠTA PROMJENITI... ONO ŠTO JE BITNO JE DA SU "ZVJERKE" IZ SDSa POKAZALE SVOJ TRAG DUGOGODIŠNJE IZDAJE I KORUPCIJE... JEZIVI NEPISMENI PROPALI KNEZOVI SDSa KOJI SU GODINAMA ČUVARI I SLUGE MILORADA DODIKA ,,, TI IDIOTI U PARLAMENTU BIH SU ČETIRI GODINE ČUVALI KRIMINALNI IZBORNI ZAKON OD BILO KAKVIH PROMJENA... SADA IH TREBA OBEŠČASTITI I POSLATI U ISTORIJU... I VRIJEME JE NAPRAVITI SDS ZA 21. VJEK - JEDAN ČLAN JEDAN GLAS.... HITNO MJENJAJTE STATUT I PROVEDITE IZBORE A ONDA KONGRES !!! NAPRIJED VUKOTA IMAŠ PODRŠKU KRAJINE !!!

Name

Nostradamus

19.10.2018 18:41

Tako je Govedarica pokraden je narod a ne Vi.Zato pozovi gradjane na proteste pa ako nece da protestuju da se bore za svoja prava onda neka trpe ovaj rezim. Ja sam uz opoziciju a ovi iz opozicije koji podrzavaju nasilne izbore ili kradju i ne trebaju da budu u opoziciji. Samo jos Vukota svi koji su bili u Snsd Dns i Sp pa sada su pusteni niz vodu nemoj nikada da primate u opoziciju.

ODGOVORITE
Name

Re

19.10.2018 19:04

Bravo Vukota predsjednice nas! Nema odustajanja!! Oni ne razumiju da ne mogu sve da kupe i da ne mogu vise narod da varaju. Mi smo Vas birali, covjeka iz koga isijava dobrota, pamet i pravicnost!

Name

Re re

19.10.2018 22:05

Koga vas KO ste vi hahahaha vas presednika jedan je RS vi jedino mozete i morate kako mile kaze joj sto vas poderasmo na izborima a tek cemo ako bude te srali mrs bando izdajnicka

Name

re Re

20.10.2018 02:54

Aljoša Nikšić ti li si govedo jedno ?

Name

pitanjce

22.10.2018 13:39

Vukota, ako je problem što je pokradena volja naroda, a ne što je tebi izmakla "foteljica" zašto se onda prepirete unutar stranke i nekim "kompromisima" gurate poslanike u NS RS koji nisu imali ni blizu dovoljan broj glasova? Volja naroda je za nas, nažalost, nepoznat pojam, jer se ono što podržava narod svodi na pojedince koji se u toj šumi uvezanih političkih (pojedinačnih, ličnih) interesa ne mogu izboriti, jer ste svi uvezani ko sitna crevca. Ovi izbori su bili nikakvi, kampanje sramotne, sveli ste se na priče o babama i djedovima, dezerterima i sl. Je l to odbrana volje naroda? Ne možeš svoju stranku da držiš na okupu, a kamoli da učiniš nešto za one koji nisu u strankama i smatraju da će doći vrijeme kada će se birati i cijeniti sposobni, a ne podobni. Sramota! Alternativa nam je još gora. Ali eto, postoji ona stara izreka, kazna dolazi šepajući..... čekaćemo.

Name

Tina

19.10.2018 18:42

Vule.sav posteni i pokradeni narod je uz tebe..Izdrzi do konacne pobjede!

ODGOVORITE
Name

RE

20.10.2018 08:26

DEKOMKRATIJO DODIKOVA KO JE UBIO DAVIDA? OTJERA LI STE MLADOST SEKTO UDARAJTE SADA PO SEBI. DOSTA VIŠE NIKADA VIŠE U DODIKOV KALIFAT, ETO MU VUČIĆA PA NEKA SE IGRAJU SLAVOSPJEVA.

Name

Ja

19.10.2018 18:43

Iskreno se nadam da ce i doci do ponovnog brojanja. Smatram isto tako da i rezim ne bi trebao imati nista protiv toga. Ako su izbori bili fer i posteni,onda im se treba cestitati na pobjedi. Mada sve one nebuloze i prijetnje koje je iznosio Milorad Dodik su bile dovoljne da bi mu se zabranio svaki daljnji politicki rad. Tako da sam sve vise siguran u jedno a to je. Covjek kojeg su ustolicili Amerikanci,jos uvijek igra po njihovom diktatu i jos uvijek je njihov poslusnik.I zato ne treba biti naivan i olako prihvatati njegove izjave a ticu se Zapada,jer to je obican paravan za narod koji ga podrzava. Prava istina je nesto sasvim drugo,a to je:Dok god bude u interesu zapada da on bude tu gdje jeste on ce tu i biti,cim bude bio "Potrosen",tu ce mu biti kraj. Da li se ikad iko zapita zasto od Putina dobije samo osmjeh i rukovanje? Putin je vec odavno prozreo prljavu zapadnu igru.Mudar i pametan je to politicar.

ODGOVORITE
Name

Re

19.10.2018 22:48

Takvi su kod Tite brojali kamen je na golom otoku

Name

Lepa

20.10.2018 07:45

Bravo.....najbolji komentar

Name

!!!

19.10.2018 18:43

Indikativno je da je u Modrici SDS ovaj put ostavio bledunjav utisak, a da su i Milorad i Zeljka bukvalno pometeni. Ocito da nesto sa necim ne stima. Vukota! Od tebe se zaista ocekuje da sve sto si veceras u dnevniku kazao istrajes na tame, pa da se konacno vidi u kojem je obimu izvedena ova izborna hajducija?

ODGOVORITE
Name

Bravo!!!

19.10.2018 19:47

Odlična konstatacija. Samo je veliki upitnik da li će istrajati u tome. Ovaj Šešić mi djeluje iskreno, pa i Govedarica u velikoj mjeri. I oni su budućnost, ukoliko sad ne pokleknu pred ovim vukovima. A bogami i ovaj mali Stanivuković, iako je mlad, polako se profiliše.

Name

!!!

19.10.2018 20:54

NEMA NAZAD,TAJKUNSKO MAFIJAŠKI LOBI JE ODRADIO POSAO,PRIPREMALI SU PAPKE SMIŠLJENO OD VREMENA FORMIRANJE LISTA,TO SE ZNALO.SDS SE MORA OVAJ PUT PRECIZNO OČISTITI,STRANKU TREBA DA VODE POŠTENI LJUDI A NE TAJKUNI.

Name

Zox

22.10.2018 03:50

Pa nisu samo SDS-ovi glasaci glasali za Vukotu,nego i ostali iz opozicionih partija,a sigurno i dio glasaca vladajuce koalicije. Zato i ima vise glasova on licno, nego SDS.

Name

Nesposobni.

19.10.2018 18:45

Kad izgubis onda pobjedniku cestitas a sebe pripremas za novu trku.

ODGOVORITE
Name

Vladavina najgorih

19.10.2018 19:08

Dosta vise te price o nesposobnosti. Samo se ponavljate, po 1 000 puta, to ne moze vise da se slusa. Kako nece biti nesposobni kada vladate strahom, silom i parama i uz to i njima prijetite. Sramota vise!!

Name

A rezultati rada?

19.10.2018 19:19

Nesposoban ti je ministar Lukac, tuzilac, predsjednik i ostali priuceni hohstapleri!

Name

Trebava

19.10.2018 18:50

Ovo će biti preporod ili kraj SDS-a kao velike stranke!

ODGOVORITE
Name

Josavka

19.10.2018 19:14

Sudija je svirao kraj priznao je veceras da dio sdsa nije vise pod kontrolom ..sve je proopalo!

Name

ponistiti!!

19.10.2018 19:30

Nadajmo se preporod. Ovo je sve bio plan mjesecima u nazad, no medjutim vidjecemo dokle ce ovako.

Name

Bijeljina

19.10.2018 23:39

Mico Obrene Milovane Vasilije pa Dokle ponizavanje SDS Dokle nikakvi Kandidatin koji nista nisu napravili u SDS a kamoli u RS pa precutali ste ogija pa evo sad ovaj narod hoce pravi SDS

Name

Drinski Vuk

21.10.2018 08:07

Ma čekajte kada ja preuzmem SDS bice to stranka br.1 u Srpskoj.Jer mnogo toga je devastiralo tu stranku,ko ima pamcenje zna,pa Šaroviću ni danas nisu ukinute sankcije SAD.

Name

Izbore ponistiti!

19.10.2018 18:55

Pa sta je vama ljudi? Krade se direktno u MUP-u, a da se ne krade na birackim mjestima!?

ODGOVORITE
Name

razumio

19.10.2018 19:24

Ova vlast se bazira 100% na kradji i korupciji. Tome treba stati pod hitno u kraj! Zato predsjednik "odstranjuje" nepodoban kadar. U sudu i MUP-u se nalaze samo "podobni". Strasno!

Name

Re

19.10.2018 23:40

A ti Radis u mupu

Name

SDS Modrica

19.10.2018 18:55

Puna podrska predsjedniku Vukoti. Sve Miletove pacove istjerati iz stranke. Ne podnosi ostavku ni slucajno.

ODGOVORITE
Name

SDS BL

19.10.2018 19:15

Samom Ognjen Tadic i Babic mogu spasiti SDS

Name

Goran

19.10.2018 19:06

Neki se iz Sds vise boje ponovnog brojanja od Snsd. Ako ponovo prebrojite Zvornik i Doboj naci cete raznih cuda.

ODGOVORITE
Name

re Goran

19.10.2018 20:04

Samo ponovo brojati pa kako bude...

Name

Sledeca tura

19.10.2018 19:31

Ove izbore treba priznati sa cestitkom ili bez,pustiti papke da se priklone vlasti i prpremati se za sledece opstinske pa opste.treba istrajati u zakonskim rjesenjima da se minimizira mogucnost kradje.zasto ddrzava nebi stampala numerisane listice po pravilima kako se stampaju novac i ostali vrijednosni papiri i brojati skenerima pa ko pobjedi neka vlada

ODGOVORITE
Name

tacno

19.10.2018 20:14

Pustiti svakog smutljivca da izađe iz stranke. Nek se stranka skroz očisti, obnovite kadar kao PDP. Nemojte nikog zadržavati. Proći će 4 godina. A odmah insistirati na izmjenama prilikom glasanja, numerisanje i sl. I, gospodo draga, vaši posmatraci su se pravililudi na izborima: gledali kroz prste na propuste, nisu prijavljivali, izlazili sa glasackih mjesta. Što je duže čišćenje stranke, rezultat je bolji. Svi će oni proletiti kroz sito, pa sta god ostane.

Name

Savo

19.10.2018 23:52

Pa ako vukota pustio sunnjivce onda njega nema njegovi SDS propo

Name

::::

19.10.2018 19:45

I sta sad? Samo se prica nista konkretno....

ODGOVORITE
Name

PRAVDA

19.10.2018 19:45

VUKOTA ,JOS JE NAROD UZ TEBE. MORAS ISTRAJATI I SVE RASCISTITI. AKO CES MLAKO DJELOVATI NEMA NISTA OD TEBE NI SDSA.

ODGOVORITE
Name

Dezurni

19.10.2018 19:48

Vukota, ovaj mirnim putem nece dati vlast.

ODGOVORITE
Name

Hehe

19.10.2018 20:04

Dajte čovjeku neka prebroji glasove, valjda ce ih prebrojati do sledecih izbora.

ODGOVORITE
Name

ZA GORANA

19.10.2018 20:05

Bitno je da se utvrdi volja naroda. Ako je SDS krao nek to izađe na vidjelo. Zato i treba ponovo da se prebroje svi glasovi. Ali to tebi očito smeta.

ODGOVORITE
Name

Vukica

19.10.2018 21:15

Vule a ko je vas pokrao pozicija ili opozicija. Nejasan siiiiiii

ODGOVORITE
Name

Па

20.10.2018 06:12

Изгледа њега СДС, а СДС народ неће.

Name

Moj Vukota

19.10.2018 21:49

Izbori jesu pokradeni i to nije sporno. Ali šta ćemo sa izdajnicima u redovima SDS-a koji su pomogli u krađi. Šta ćemo sa petom kolonom, Obrenom Petrovićem, Mićom Mićićem, Cickom Bjelicom, Vaslijom Perićem i Radom Savićem? Oni su te pokrali u saradnji sa Dodikom. Ako to ne vidiš, hvataj se gusala i batali politiku. Najveću grešku ste napravili prije četiri godine kada posle afere Papak niste napustili Skupštinu RS. Nego ste ostankom dali legimitet krađi i kupovini odbornika. Sad ste platili ceh vašoj gluposti ili pohlepom zy odborničkom platom.

ODGOVORITE
Name

hm

19.10.2018 21:58

Dodikove štamparije naprave višak listića i daju aktivistima da ubace i tako se pojavi višak bijelih listića...šta mislite o toj teoriji?

ODGOVORITE
Name

IZDAJA

19.10.2018 22:51

Ina nešto gore od krađe glasova, a to je izdaja u sopstvenim redovima. Eto, u Makedoniji juče prošla promena imena države zahvaljujući mangupima iz redova opozicije. I tamo narod prevaren. Ali, sve je u rukama CIK-a i "međunarodne zajednice", pa ćemo videti šta im više odgovara. A narod ionako niko ništa ne pita.

ODGOVORITE
Name

Bl

20.10.2018 02:15

Mora se brzo i zestoko raditi, da se dokaze izborna krada.Od price nema nista.

ODGOVORITE
Name

Govedarice

20.10.2018 06:29

Ja samo vidim da je taj pritisak na izbornu kradju svaki dan sve tanji i tanji ! Zasto,mogu samo da naslutim.Na CIK veci pritisak vrse drugi nego vi.Morali ste izvrsiti strasan pritisak na CIK,organizovati proteste svaki dan,autobusima dovoziti clanstvo iz svih krajeva ako treba.Taj pritisak je morao biti snazan!!!!

ODGOVORITE
Name

PRAVDA

20.10.2018 06:46

VUKOTA, ZNAMO DA SI CASTAN I POSTEN, POCISTI SVOJE IZDAJICE I KRENI U ZESTOKU BORBU, NAROD JE JOS UZ TEBE. AKO NASTAVIS SAMO PRICAT A MLITAVO DJELOVAT NEMA NISTA NI OD TEBE NI SDSA VISE. DODIK VAS JAVNO KRADE , IGRA SE SA VAMA .. VI NISTA.

ODGOVORITE
Name

BOBA

20.10.2018 07:20

PETRIĆ KAŽE DA JE SVE BACANO U KAMIONE A ZNA LI SE KO VOZI I KO PREGLEDA TE KAMIONE. PREVOZI NAM SE DROGA NE LEGALNA ROBA A DA NE MOGU LAŽNI LISTIĆI. SVE JE UMREŽANO I ORGANIZOVANO. SVE JE NE ZADOVOLJNO TO SE ČUJE NA SVAKOM ĆOŠKU. ZNAČI KOALICIJA NEMA OVOLIKI BROJ GLASOVA.PORED SVEGA ŠTO SE RADILO TO JE TOTALNO NE REALNO.VI STE BLAGI ZA OVAKAV VID MANIPULACIJE. NAROD JE PREVAREN.BIĆE JOŠ IZBORA KO ĆE NA NJIH IZAĆI .GUBI SE POVJERENJE U SVE I SVAKOGA. VLAST ZATAŠKAVA SVE I SVAŠTA ŠTA ONDA REĆI ZA IZBORE.SVE SE UNAPRED VIDJELO ŠTA ĆE SE DESITI.OD MEDIJA PA NA DALJE.TO SAMO NE VIDI ONAJ KOME OVO ODGOVARA.PARE SU U OPTICAJU.KO NEMA NOVAC ON JE DONJI.

ODGOVORITE
Name

Hahaha

20.10.2018 08:23

E vala ako je toliko naivan i nije mi zao sto nije predsednik. Neka malo obidje gradove, poprica sa narodom. Evo npr neka krene od Zvornika! Ko su mu kandidati u Zvorniku, kakve to oni zasluge imaju, kakvo obrazovanje, vjestine? Da ne govorim o odnosu doticnih sa lokalnom vlascu...

ODGOVORITE
Name

Naprijed

20.10.2018 08:48

Svi koji su sarađivali sa režimom napolje iz SDS—a.

ODGOVORITE
Name

SDS BL

20.10.2018 08:49

Pogledaj ko ti vodi SDS u BL i drugim gradovima i sve ce ti biti jasno Vukota. Nisi htio da slusas neke druge fakultetski obrazovane ljude u SDSu, slusao dundjere koji ni kod kuce nisu lideri a kamoli u lokalnoj zajednici i platio si cenu.

ODGOVORITE
Name

Obren

20.10.2018 08:56

Obren i sa rezimom i p...... !

ODGOVORITE
Name

BL komunista

20.10.2018 09:17

Vukota ja iz imena vidiš nisam Vaš glasač, ali ni režima. Morate podmladiti stranku kako se ovo god završi, pa valjda ti je jasno da neki voždovi i njihov kadar neće nikad glasati npr. za zakon o ispitivanje porijekla imovine i da će tu uvijek biti uz Milu, Pavića, Đokića, Krajišnika, Kalinića itd.itd.

ODGOVORITE
Name

Saja

20.10.2018 10:30

Velika steta stosu uspjeli govedaricu prevariti cvijanovica neka nauci usta otvarati pa onda presjednik biti i neka ide u kuhinju da kuha djeci.

Name

Bogoljub

20.10.2018 10:31

E moj Vukota gđe si bio da stanes na stranu pravde za davida pre izbora već kada si vidio da si izgubio izbore Kao posljednja Hinja si stao uz Davida nebili povratio sto se povratiti moze licno radi sebe licemeru jedan a ne radi pravde za davida Dobro je David rekao sine Davide osdadosmo samo ti i ja i nekolicina postenih i pravednih u borbi za pravdu pokoj dusi Davidu!!!

ODGOVORITE
Name

!!!

20.10.2018 18:56

Ne lupaj gluposti za milog Boga Bogoljube. Vukota je uz Davora bio na sva 3 velika skupa i na nekoliko ovih svakodnevnih skupova i na mnogim mjestima gdje je imao priliku i gdje su ga slusali Vukota je govorio o nevidjenom zlu, o monstruoznom ubistvu Davida. Ako je Vukota za tebe posljednja Hinja, onda je satnikova unuka po logici stvari heroina u rangu Milunke Savic. E nek' nam je dragi Bog na pomoci sa takvima kao ti Bogoljube.

Name

Sa strane

20.10.2018 10:37

Kako ja kontam Vukotu, Željka ga je pobedila glasovima SDS-ovaca. Onda tu nema izborne krađe, ima samo Vukotine nesposobnosti da vodi stranku.

ODGOVORITE
Name

Derventa

20.10.2018 18:11

Podrska Vukoti Govedarici da uspostavi red u SDS-u! Vidimo kako se rudonja izivljava nad DNS-ovim kadrovima tako bi prosao i SDS kada bi usao u koaliciju sa rudonjinom crvenom sektom! Ovi izbori su pokradeni i to je jasno i pticama na grani!

ODGOVORITE
Name

Заслужнија за стварање Републике од Додикс

20.10.2018 21:12

Вукота,један сам од најстаријих чланова СДСа,те хијене црвена банда која те издала и треба да оду,у СДСу остају наша дјеца и унуци уз тебе је велики број интелектуалаца. велики број честитих људи интелектуалаца је уз тебе.

Name

Svi U Zvorniku

21.10.2018 07:10

Ako nisi znao!

ODGOVORITE
Name

Hercegovac

21.10.2018 21:47

Odlazi i pojačaj SDS

ODGOVORITE
Name

Zdenka

21.10.2018 21:52

Oni koji odu za tiranima zavrsice kao Pavic i njegovi. Bice dezurni krivci -papci. Zbog licnog interesa unistice trajno opoziciju i glasace natjerati da vise ne glasamo nikad.

ODGOVORITE
Name

Ovo je kraj

22.10.2018 13:06

"Ne mogu da vjerujem da SDS ima oko 120 hiljada glasova, što je premalo, a da ja kao kandidat dobijem više od 280 hiljada glasova” Vjerujem ja da je bilo puno krađe koju nikad nećete dokazati jer ste nesposobni i nije vam baš ni stalo, ali znaj da si ti lično dobio puno glasova jer je narod izašao samo da glasa protiv Dodika! I ja i mnogi koje znam su izašli samo da glasaju za tebe, da bi konačno Dodik izgubio! Ali sve je džaba u ovoj državi i ja više neću ponoviti istu grešku! Izbori mene više neće vidjeti!

ODGOVORITE
Name

Ko je ko

22.10.2018 16:19

Ja sam za SDS!!!! Molim da mi i se javi ko je SDS? ?!?!?

ODGOVORITE
Name

Mnogi

22.10.2018 17:54

Sa rezimom je radio onaj ko je kandidovao Vukotu za Predsjednika RS, jer je znajuci da Vukota nece pobijediti, takozelio da pomogne Dodiku. I sam Vukota je napravio veliku gresku sto se u izbornoj kampanji hvalio da ce donijeti Zakon o ispitivanj porijekla imovine, cime je itajkuneiz opozicije, cija je imovina upitna, okrenuo protivsebe. O tome nije trebao govoriti dok ne sjedne u predsjednicku fotelju.

ODGOVORITE
Name

Lopov

22.10.2018 18:30

Vukota je dobar i pošten dječko ali mislim da je oko sebe okružen lošim društvom...

ODGOVORITE