Govori insajder Andreas Pereira...

Otkriveno zašto Murinjo nije želeo da se rukuje sa Pogbom! Manje društvenih mreža, više treninga. . .

Fudbal 21.10.2018 | 09:00
Govori insajder Andreas Pereira...
Tema je još od njihovih prvih zajedničkih dana na Old Trafordu. Ipak su to dve najveće zvezde na Teatru snova. Ali kako vreme odmiče sve se više čini da Pol Pogba i Žoze Murinjo baš i nisu idealan spoj, iako i ostrvski mediji nekad preteruju sa spekulacijama o pokvarenim odnosima te dvojice. Ipak, kad se nedavno pojavio snimak sa treninga na kome Murinjo odbija da se rukuje sa francuskim fudbalerom postalo je sasvim jasno da novinari ne izmišljaju.

A šta se zapravo desilo?

U intervjuu za brazilski UOL vrlo otvoreno otkriva vezista Andreas Pereira. I da, sve se zaista dogodilo zbog Pogbine objave na Instragramu dan nakon što je Murinjo reprezentativcu Francuske skinuo kapitensku traku. Mančester junajted je tog dana igrao meč trećeg kola Liga kupa protiv Derbija. Pogbase nije ni skidao. Pa se malo i opustio na tribinama.

Na Instragramu se pojavio snimak nasmejanog Pogbe. U pozadini baš Pereira. Tu je i Luk Šo. Treba li da podsećamo da je Derbi napravio prvorazredno iznenađenje izbacivši Junajted iz Liga kupa?

Ali nije baš ni sve tako kao što na prvi pogled izgleda…

“Bila je Kup utakmica. Pogba je snimio klip, tu smo i ja i Luk Šo, smejemo se. Ali u tom trenutku mi smo vodili sa 1:0. Na kraju smo izgubili i onda su ljudi počeli da govore kako je Pogba to snimio posle utakmice. Nije! Objavio je ranije, dok smo vodili”, kategorički će Pereira.

Glasine se ipak brzo šire…

“I šef je mislio da je Pogba sve to snimio posle utakmice. Pitao ga je zašto je to uradio. Bilo je malo napeto”, pojašnjava Pereira.

Tvrdi da se sve brzo razjasnilo i da sada problemi ne postoje… Ako i ne govori istinu, brzo će ona isplivati na površinu…

Izvor: mozzartsport

FOTO: Action Images

Komentari / 0

Ostavite komentar