Ćao, zdravo, ne može ni ovdje da brani!

Karijusa sklanjaju i iz Bešiktaša! Nemac opet pod paljbom kritika!

Fudbal 19.10.2018 | 13:45
Ćao, zdravo, ne može ni ovdje da brani!
Otišao je Loris Karijus iz Liverpula, ali od kritika pobegao nije. Štaviše, došao je u sredinu gde se kiks, a kamoli više njih, maltene, ne praštaju, pa uoči nastavka sezone u Bešiktašu su blizu odluke da sklone nemačkog golmana iz startnih 11.

Na navodnu odluku trenera Šenola Guneša – namerno pišemo „navodnu“, jer mediji u Istanbulu umeju često da se zalete bez osnova – uticala je greška 25-godišnjeg golmana na meču sa Malmeom u Ligi Evrope, kad je primio joj jedan gol koji ide njemu na dušu.

Uostalom, pogledajte...



Guneš mu je dao šansu da se popravi na gostovanju Konji, neposredno pre reprezentativne pauze, međuti, Loris Karijus je i tu primio dva gola, pa u stručnom štabu Bešiktaša postoji sve jasniji stav da se Nemac skloni sa crte, a među stative vrati daleko iskusniji Tolga Zengin. Možda već na nedeljnom gostovanju Gectepeu, međutim, skoro izvesno za duel sa Genkom u Ligi Evrope predstojećeg četvrtka.

Greška koju je Loris Karijus napravio protiv Malmea samo je upotpunila njegovu kolekciju bisera u poslednjih nekoliko meseci, jer je zabrljao u finalu Lige šampiona protiv Reala, potom na početku priprema Liverpula, zbog čega je i odlučeno da ode na pozajmicu na Bosfor. I to u trajanju od dve godine, koliko bi, smatra Karijusov zemljak Uli Štajn, bilo dovoljno da se sabere.

„Karijus izgleda kao neko ko misli da je važnije da se slika i postavlja fotke po društvenim mrežama, nego da pruža dobre partije na terenu. Potrebne su mu dve savršene sezone da dokaže i sebi i drugima kakav je golman“, rekao je Štajn, inače nekadašnji čuvar mreže Hamburga, Ajntrahta i Armenije iz Bilefelda.

Izvor: mozzartsport

FOTO: Action images

Komentari / 0

Ostavite komentar