Žiru opet mijenja klub? Opet u Londonu?!

Francuz bi mogao posle godinu da napusti Čelsi!

Fudbal 22.10.2018 | 21:45
Žiru opet mijenja klub? Opet u Londonu?!
Vest Hem je označio prvu metu za januarski prelazni rok – Olivije Žiru!

Nepunih godinu posle prelaska iz Arsnala u Čelsi, Francuz bi mogao da zaigra i za treći londonski klub, javljaju ostrvski mediji.

Vest Hem je pokušavao da dovede Žirua i u leto 2017. godine, ali je on ostao u Čelsiju i posle nekoliko meseci se preselio u Čelsi u sklopu trampe koja je između tog kluba, Arsenala i Borusije Dortmund uključivala još Obamejana i Batšuajia.

Međutim, pitanje je da li bi će Žiru prihvatiti poziv Čekićara i da li je Čelsi spreman da ga se odrekne Francuz je istisnuo Moratu iz startne postave Plavaca i trener Mauricio Sari je jako zadovoljan njime. Što ne znači da i u upravi Čelsija dele isto mišljenje. Utisak je da bi Roman Abramovič želeo neko jače ime u špicu i da bi pristao da proda Žirua za pravu cenu.  

A Vest Hemu je takav napadač neophodan. Pelegnrinijev tim se muči sa realizacijom, još nije siguran da li će zadržati Endija Kerola i zato bi Žiru mogao da bude rešenje. Takođe, za francuskog napadača se interesuje i Marselj koji ga je zvao i prošle zime, i letos. Ali tada nije bilo uslova da se transfer realizuje.

Možda Vest Hem u januaru pronađe dobitnu formulu za transfer…

Izvor: mozzartsport

FOTO: Action images

Komentari / 0

Ostavite komentar