Video - Meloun: Nikola je poseban!

Nikola Jokić pokazao je već u prvom meču nove NBA sezone da Denver Nagetsi nisu pogrešili što su mu dali platu od skoro 150 miliona evra.

Košarka 18.10.2018 | 16:45
Video - Meloun: Nikola je poseban!
Iako je imao problema sa šutem, Jokić je predvodio Nagetse do pobede nad L.A. Klipersima 107:98 nakon preokreta posle 17 poena zaostatka.

Jokić je postigao 21 poen (6/13 iz igre, 1/4 trojke) uz osam skokova i pet asistencija, te po blokadom i ukradenom loptom.

"Milsapovi skokovi i defanzivni trud su bili od ogromnog značaja, a Nikola, on je očigledno poseban igrač", rekao je trener Nagetsa Majk Meloun.

Srbin se posebno istakao u ključnim trenucima meča, u poslednja tri minuta susreta u Stejpls centru kada je prvo trojkom smanjio zaostatak Nagetsa na 94:93, potom asistirao Polu Milsapu za preokret, a potom još jednom poentirao za 97:95, nakon čega se Denver "odlepio" na nedostižnih 103:95.

"Samo smo rešili da damo sve od sebe u poslednja tri i po minuta, sve što nam je ostalo. To smo uradili, pogađali važne šuteve, dobro se branili kada je bilo potrebno. Igrali smo agresivno, "napadali" koš, tako je sve lakše", rekao je Jokić.



U narednom meču Nagetsi dočekuju Finiks Sanse, u prvom nastupu na svom parketu u nedelju od 3 časa ujutru po našem vremenu.

Sansi su na debiju srpskog trenera Igora Kokoškova savladali Dalas Meverikse na premijeri sezone.

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar