Katalonci pišu: Barsa bi još jednog Srbina!

Katalonski mediji licitiraju sa imenima defanzivaca koji bi mogli da dođu u Barsu zbog brojnih povreda prvotimaca, a na toj listi se pojavio još jedan Srbin.

Fudbal 20.10.2018 | 10:45
Katalonci pišu: Barsa bi još jednog Srbina!
Posle štopera Zenita, Branislava Ivanovića, sa dolaskom na Kamp Nou se dovodi i defanzivac franuskog Sent Etjena, Neven Subotić.

Trener Barse, Ernesto Valverde, zbog težih povreda Samjuela Umtitija i Tomasa Vermalena, te godina Đerara Pikea, a neiskustva Klemona Lenglea, traži iskusno pojačanje u odbrani za nastavak sezone.

Subotić ima ugovor sa francuskim velikanom do 2020. godine, pa bi u Barselonu u slučaju istinitosti ovih spekulacija stigao verovatno samo na pozajmicu u januaru, do kraja tekuće sezone.

Osim Subotića i Ivanovića, koga su mediji selili na Kamp Nou još pre dve godine kada je izgubio mesto startera u Čelsiju, španski mediji kao potencijalna pojačanja Barse u odbrani u januarskom prelaznom roku navode još Đenea Dakunama iz Hetafea i Unaja Nunjesa iz Atletik Bilbaa.

Valverde je zainteresovan i za defanzivce Ajaksa, Matajsa de Lihta i Totenhema, Tobija Aldervejrelda, ali je njihov dolazak znatno teži posao.

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar