Video: Nejmar opet na udaru zbog simuliranja!

Gotovo da nema dana da se ne pojavi nešto zanimljivo u vezi napadača Pari Sen Žermena, Brazilca Nejmara da Silve. U centru pažnje je posle meča sa Argentinom.

Fudbal 18.10.2018 | 08:15
Video: Nejmar opet na udaru zbog simuliranja!
Brazil je na prijateljskom meču igranom u Džedi pobedio sa 1:0 pogotkom Mirande u trećem minutu nadoknade vremena i to posle asistencije Nejmara.

Nejmar je privukao pažnju posle nekoliko sjajnih driblinga, ali on ne bi bio ono što jeste da i na ovoj utakmici nije spektakularno padao posle startova argentinskih fudbalera.

U jednom duelu, defanzivac "gaučosa" Leandro Paredes startovao je na loptu, a Nejmar je počeo da se prevrće po terenu i vrišti od bolova. Posle nekog vremena je ustao i zaigrao kao da nije bilo ništa!

Argentinac je za start bio kažnjen žutim kartonom, ali Nejmar je rešio da mu se revanšira u 66. minutu posle čega je i sam zaradio javnu opomenu.

Kako god bilo, Brazilac je u fokusu i zbog pisanja španskih listova o mogućem povratku u Barselonu iz koje je pre dve godine otišao u Pari Sen Žermen za 222 miliona evra.

List "El Mundo Deportivo" piše kako je jedan od mogućih razloga što Nejmar želi da se vrati u redove prvaka Španije i taj što u dresu francuskog kluba blista 19-godišnji Kilijan Mbape.

Pitanje je kako bi na sve mogla da reaguje Barselona koja je, barem što se tiče napadačkih opcija, obezbeđena. Uz sve to, klub bi morao da izdvoji barem 225 miliona za povratak Brazilca, tako da bi to komplikovalo čitav proces povratka.

Uprava kluba je voljna da krene u novu avanturu, ali ističe se da je konačna reč na stručnom štabu na čelu sa Ernestom Valverdeom, koji bi morao da prelomi koliko mu je Nejmar potreban.



Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar