Kinezi na Milanu pukli pola milijarde!

Jonghongu oduzet pasoš, ne može nigde iz zemlje! Dok Rosoneri plove već u nekim mirnijim vodama. . .

Fudbal 17.10.2018 | 20:15
Kinezi na Milanu pukli pola milijarde!
Brat Silvija Berluskonija šokiran je poslovanjem Kineza koju su kupili Milan u aprilu prošle godine. On kaže da je prosto neobjašnjivo to što je Li Jonghong uradio za tako vreme, odnosno da je uspeo da izgubi pola milijarde evra?!

Podsetimo, njegova kompanija iz pomoć kineskih vlasti kupila je Milan od porodice Berluskoni za 740.000.000 evra, ali kako nije bilo dovoljno novca da se transakcija dovrši, Kinezi su uzeli zajam od američkog investicionog fonda Eliot menadžment (303.000.000). Paolo Berluskoni kaže da je u prvo vreme imao simpatije prema Jonghongu i njegovim ljudima, ali da je onda odjednom sve krenulo po zlu, pošto ga je država Kina napustila u zajedničkom poslu. 

"Kineska vlada je promenila filozofiju, Li je ostao sam, svi su ga napustili i nije mogao dalje. Nikada nisam upoznao tog čoveka, ali znam da je izgubio bar 500.000.000 na kupovini Milana. Neverovatno zvuči, ali to je istina".  

Sada u Milanu duvaju neki novi vetrovi...

"Zadovoljan sam što je Skaroni došao za predsednika. On je sjajna osoba. Dobro poznajem i ljude iz Eliota. Izjave Leonarda i Maldinija deluju uverljivo. Mi navijači Milana možemo da budemo zadovoljni kako se stvari posle svega odvijaju".

Kada je Li Jonghong u pitanju konačno su ga pronašli. Tako bar bar tvrde kineski mediji. Čovek se nekoliko meseci vodio kao "nestalo lice". Na njegovu žalost, oduzet mu je pasoš i u narednom periodu neće moći da napušta domovinu dok istražni organi ne ustraže njegovo poslovanje. Pretpostavlja se da je "dužan i ružan", te da je bankrot gotova stvar.  

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar