Skols i Kantona o užasnom Mančester Junajtedu...

Smeju nam se Siti i Liverpul, postali smo kao oni…! Legende Crvenih đavola ne mogu da podnesu što gradski rival igra fudbal za uživanje.

Fudbal 19.10.2018 | 23:08
Skols i Kantona o užasnom Mančester Junajtedu...
Vremena su se promenila, sada Mančester Junajted gleda u leđa najvećim rivalima Liveprulu i Mančester Sitiju. Za vreme Aleksa Fergsuona je to bilo skoro nedopustivo. Junajted je igrao bolji fudbal i pobeđivao. Ali od odlaska Fergusona, Junajted nikako da se sastavi…

Klupske legende Pol Skols i Erik Kantona otvoreno priznaju da ih boli što Junajted ne može da praira najvećim rivalima koje su oni pobeđivali kao od šale.

“Postali smo novi Liverpul. Isti smo kao oni pre nekoliko godina. Pravimo iste greške. A gradski rival nam se podsmeva. Nekada smo gledali Liverpul i Siti i podsmevali im se kako menjaju trenere i igrače. I kako nikad ne uspevaju da urade ništa dobro. Sada se oni smeju nama… Ljudi pričaju da je prošlo tek 10 kola, ali tako je bilo i prošle sezone. Jedini razlog zbog kojeg smo prošle sezone bili drugi je golman De Hea”,kaže ogorčeni Skols.

Jedan od omiljenih Fergijevih igrača je poznato kao čovek bez dlake na jeziku.

“Kada gledam trenutni sastav, nije u pitanju nedostatak kvaliteta, ali mislim da nedostaju neki igrači najviše klase koje drugi timovi imaju. Mislim na De Brujnea, Azara ili Davida Silvu, igrače koji će povezati vezni red i napad. Imamo Lingarda koji to ponekad uspeva, ali za njega nismo sigurni ni koju poziciju igra. Ali oseća se kao da bi se u ovom Junajtedu mučio ko god da dođe, čak i Mesi. Imamo talentovane igrače poput Rašforda i Marsijala i užasava me pomisao da bi ni mogli da odu i zablistaju u nekim drugom klubovima. Nešto mi govori da će tako biti sa Marsijalom“, kaže Skols, koji je sa Đavolima 11 puta bio prvak.

Prokomentarisao je i učinak najplaćenijeg igrača u timu Aleksisa Sančeza.

“Znam da poseduje kvalitet i da je bio dobar igrač, ali nikada ga nisam zamišljao u Junajtedu jer je pomalo sebičan, ponekad igra samo za sebe. Ne mislim da je on tip fudbalera koji nam je bio potreban, pogotovo za taj novac. Kao da smo ga doveli samo da bismo sprečili Mančester Siti da ga kupi“, dodao je Skols.  

Razočaran je Erik Kantona.

“Ja se uvek nadam da će Junajted biti prvak. Pogotovo što su favoriti ove sezone timovi koje najviše volimo da pobeđujemo. Još je rano, tek je početak sezone i moramo da se nadamo da će se Junajted popraviti. Užasno je to što je “onaj drugi tim” trenutno igra najlepši fudbal. Onaj kojem ne želim ni ime da pomenem”, kaže Kantona.

Kralj Erik smatra da je Junajted izabrao pogrešnog trenera.

“Ne razumem zašto Junajted dovede trenera koji želi da igra defanzivno. Volim Murinja, ali više volim da gledam Barselonu kako igra. Volim da gledam Gvardioline timove i voleo bih da je on trener Mančester Junajteda. Ne gledam Mančester Siti jer to je ipak Mančester Siti. Ali voleo bih da gledam moj tim koji vodi Gvardiola”.

Izvor: mozzartsport

FOTO: Action images

Komentari / 0

Ostavite komentar