Iz Valensije na ćirilici: Dobro nam došao, Partizane!

Košarkaški klub Valensija, sledeći protivnik Partizana u Evrokupu, na zanimljiv način je poželeo dobrodošlicu "crno-belima".  Košarkaški klub Valensija pokazao veličinu i ovako je najavio meč sa Partizanom u Evrokupu.  

Košarka 17.10.2018 | 17:30
Iz Valensije na ćirilici: Dobro nam došao, Partizane!
Srpski klub od 20.45 gostuje "Slepim miševima" u trećem kolu drugog po jačini košarkaškog takmičenja.

"Nakon dugogodišnje košarkaške istorije ova dva kluba i međusobnih susreta samih igrača, danas će se timovi prvi put sresti i na terenu kao protivnici. Grobari, dobro nam došli u Valensiju", objavljeno je na zvaničnom "Tviter" profilu kluba uz fotografije brojnih igrača koji su nosili dres oba tima.

Veličina kluba ne meri se samo po trofejima, uspesima, rezultatima. Veličina kluba se meri i ponašanjem, gestovima, sportskim manirima.

Upravo takvu veličinu pokazala je španska Valensija, objavivši na svom Twitter nalogu zaista sjajnu najavu za utakmicu protiv Partizana u 3. kolu Evrokupa.

Administrator naloga Valensije je na srpskom jeziku, ćiriličnim pismom, poželeo dobrodošlicu ekipi Partizana i njegovim navijačima, uz fotografije nekadašnjih igrača beogradskog kluba koji su nosili i dres Valensije - Vuleta Avdalovića, Koste Perovića i Vladimira Lučića.

Iz Partizana su odmah odgovorili:

"Gracias!" (Hvala).

Zaista, više nego lep gest Valensije!

Partizan je do sada u Evrokupu ostvario po pobedu i poraz, dok Valensija ima skor 2-0.

Izvor: B92/mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar