"Kakvo rivalstvo sa Bostonom, kad nam uvijek ispraše gu*ice?!"

Košarkaši Filadelfija Seventisiksersa Džoel Embid i Džej Džej Redik smatraju da između njih i Bostona na Istoku ne postoji pravo rivalstvo.

Košarka 17.10.2018 | 14:45
"Kakvo rivalstvo sa Bostonom, kad nam uvijek ispraše gu*ice?!"
Ono tek treba da se "brusi" narednih godina pošto je Lebron Džejms otišao u Lejkerse na Zapad, a Klivlend po prvi put posle četiri godine neće biti favorit za osvajanje Istoka.

Fila je prethodnih godina prolazila kroz "Proces", dobro birala na draftu i sada ima skup mladih zvezda u Embidu, Simonsu i Fulcu.

"To sa Bostonom nije rivalstvo, ne znam naš skor sa njima, ali je prilično loš. Uvek nam ispraše gu*ice", rekao je Embid posle poraza od Bostona 105:87 u noći između utorka i srede.

Seltiksi su prošle sezone protiv Filadelfije imali skor 3-1 tokom regularnog dela sezone, a onda su ih eliminisali i u plej-ofu u polufinalu konferencije.

"Čvrsto verujem da jedna strana mora da pobeđuje drugu i obrnuto, da bi tu postojalo rivalstvo. To nije rivalstvo dok ih ne izbacimo u plej-ofu. Za sada oni imaju prednost i to nije rivalstvo", saglasio se sa Embidom i Džej Džej Redik.

Siksersi imaju šansu da se revanširaju "Keltima" za ovaj poraz za Božić krajem decembra.

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar