Nožem napadao migrante na ulici

Društvenim mrežema proširio se snimak iz Velike Kladuše na kojem se vidi kako jedna osoba nasrće i udara migrante na ulicama ovog grada. Iz MUP Unsko-sanskog kanotna je potvrđeno da se ovo desilo juče u popodnevnim satima u blizini stare autobuske stanice, praktično u samom centru grada.

Bosna i Hercegovina 17.10.2018 | 12:00
Nožem napadao migrante na ulici
– Radi se o E. P. (24) iz Velike Kladuše i riječ je o osobi sa određenim psihičkim problemima. Pripadnici policije u Velikoj Kladuši su u proteklih nekoliko dana više puta intervenisali kada je riječ o dotičnoj osobi. Tačnije, 11. oktobra je priveden zbog narušavanja javnog reda i mira u Velikoj Kladuši i prebačen u Kantonalnu bolnicu u Bihaću. Dan kasnije ponovo je priveden zbog istog djela i još jednom prebačen u bolnicu – navode iz MUP USK:

Prema informacijama iz policije, juče je E. P. izbačen iz jednog ugostiteljskog objekta nakon čega je počeo praviti probleme na ulici.

– Napadao je migrante i uz sebe imao nož. U tom trenutku nekoliko policajaca je nakon završetka službe primijetilo narušavanje javnog reda i mira te su odlučili intervenisati. Jedan od migranata je čak pružio pomoć našim službenicima kako bi se osumnjičenom oduzeo nož. Nakon toga on je lišen slobode i odveden na liječenje u Kantonalnu bolnicu u Bihać – navode u MUP, prenosi Klix.ba.

S druge strane, iz MUP USK su istakli da se i među migrantskom populacijom bilježe sve češća narušavanja javnog reda i mira te različita krivična djela. U protekla 24 sata zabilježena su čak tri krivična djela i sva su zabilježena u Bihaću.



(Srpskainfo)

Komentari / 3

Ostavite komentar
Name

Xx

17.10.2018 10:59

Udarat nego sta i treba udarat istjerat dzabalebaroše to je gamad

ODGOVORITE
Name

nakot

18.10.2018 08:54

Može i iz puške po migrantima

Name

ceca

17.10.2018 11:20

To smo mi, sve dok ne ubije nekoga, policija nece regovati. Privedi, pusti, privedi, pusti....... dok se zlo ne desi.

ODGOVORITE