Da bi svi stali, Partizan - Zadar u Areni?!

Crno-beli zbog zauzetosti dvorane "Aleksandar Nikolić" moraju da traže alternativno rešenje za meč 5. kola ABA lige.  Partizan igra u Areni posle četiri godine! Prvi put od Nolana Smita. . .

Košarka 18.10.2018 | 18:30
Da bi svi stali, Partizan - Zadar u Areni?!
Utakmica Partizan - Zadar, koja sigurno ne spada među najatraktivnije koje crno-belima predstoje u ABA ligi 2018/19, mogla bi da bude odigrana na za to vrlo neuobičajenom mestu.

"Večernje novosti" pišu da čelni ljudi Partizana moraju da se opredele za alternativu dvorani "Aleksandar Nikolić", koja će za vikend 27. i 28. oktobra biti zauzeta tradicionalnim turnirom tekvondo kluba Galeb.

Ranije je u sličnim prilikama "rezervni položaj" bila novobeogradska hala "Ranko Žeravica", u kojoj su crno-beli redovno igrali kao domaćini 70-ih i 80-ih godina prošlog veka, ali sada zbog velikog broja vlasnika sezonskih ulaznica (oko 3.500) postoji bojazan da tamo ne bi bilo dovoljno mesta.

Meč protiv Zadra, zakazan za petak 26. oktobra od 21 čas, crno-beli bi zato mogli da organizuju u "Štark areni", potencijalno pred petocifrenim brojem navijača.

Postoji i mogućnost da se meč igra izvan Beograda, a odluka će pasti vrlo brzo.

Partizan se posle četiri godine vraća u Beogradsku arenu! Još nije zvanično, ali uskoro će biti. U pitanju je utakmica 5. kola regionalnog takmičenja u kome crno-beli dočekuju Zadar (26. oktobar, 21.00). 

U to vreme dvorana Aleksandar Nikolić rezervisana je za tradicionalni tekvondo turnir "Galebov trofej", tako da su čelnici Partizana prinuđeni da traže rešenje. Opcija sa Halom sportova Ranko Žeravica otapala jer je premala da primi sve zainteresovane (Partizan ima samo 3.500 pretplatnika), tako da se Arena nameće kao jedino pravo rešenje.  

Podsetimo, crno-beli su neslavno završili svoj poslednji meč u najvećoj srpskoj dcorani. Bilo je to 2014. na fajnal foru ABA lige. Sećaju se navijači Partizana dobro - Nolan Smit, biće dovoljno... 

Izvor: mondo.rs/mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar