Čelendž kup: Borac m:tel silan i u revanšu! Slijedi Vogošća!

Banjalučani dominirali i u revanš meču drugog kola EHF Čelendž kupa protiv azerbejdžanskog Bakija i slavili novi siguran trijumf, 33:24 (16:10).

Ostali sportovi 15.10.2018 | 09:15
Čelendž kup: Borac m:tel silan i u revanšu! Slijedi Vogošća!
RK Borac m:tel stekao je solidnu zalihu pred revanš meč drugog kola EHF Čelendž kupa protiv azerbejdžanskog Bakija (36:19), pa je, kako je i obećao, trener "crveno-plavih" Bojan Unčanin u večerašnjem meču u "Boriku" šansu pružio i nekim igračima koji su u subotu imali manju minutažu.

Ipak, ni to nije smetalo Banjalučanima da slave novi siguran, i ubjedljiv trijumf!

BORAC M:TEL - BAKI 33:24 (16:10)

Borac m:tel poslije prvog poluvremena vodio 16:10 i rutinski odradio posljednjih 30 minuta ovog dvomeča, nakon čega je izborio plasman u treće kolo, gdje ga čeka rival iz bh. lige, ekipa Vogošće.

Gosti su uspjeli da pariraju do 7:6, nakon čega su rukometaši Borca m:tel preuzeli inicijativu.

Iako jučerašnji najbolji strijelac Bojan Rađenovićnije na parketu, to nije smetalu Saviću, Šešiću, Mijatoviću i društvu da steknu sigurnu prednost.

Osim Rađenovića, u igru nisu ulazili ni golman Ljubišić, a uspješno ga je zamijenio Slađan Subotić (10 odbrana na kraju). Takođe, Ćelić i Đurđević odmaraju.

Kod gostiju, kao i na jučerašnjem meču, najbolji je bio pivot Husein Ajdamirov.

I u nastavku je domaćin bio dobar, iako je Unčanin pružio šansu svim omladincima na koje računa ove sezone, pobjeda ni u jednom trenutku nije dolazila u pitanje.

Osim odličnog Đurđevića, koji je sa šest golova predvodio "crveno-plave", 19-godišnji Dragičević, koji je šansu dobio u drugom poluvremenu, istakao se sa četiri gola.

Borac m:tel uspješno je apsolvirao prvog rivala u EHF Čelendž kupu, a sada se okreće obavezama u domaćem prvenstvu.

Izvor: mondo.ba

Komentari / 0

Ostavite komentar