Nurmagomedov izazvao Mejvedera!

Ruski UFC borac Habib Nurmagomedov je i dalje pod euforijom pobede nad Ircem Konorom Mekgregorom i sada je izazvao nepobedivog boksera Flojda Mejvedera na duel.

Ostali sportovi 15.10.2018 | 17:30
Nurmagomedov izazvao Mejvedera!
Nurmagomedov je "počistio teren" Mekgregorom u nedavno završenom UFC meču, ali se tu nije zaustavila sva drama.

Habib je posle borbe iskočio iz oktagona i napao Irčevu svitu, a zatim mu je oduzet šampionski pojas, kao i, za sada, celokupna zarada od meča (dva miliona dolara).

Ruski Dagestanac je najavio da se povlači iz UFC-a usled neprimernog tretmana koji misli da je načinjen nad njim, a sada izgleda planira da što bolje iskoristi marketinški "bum" koji ga je obasjao. 

On je izazvao legendarnog boksera Flojda Mejvedera na meč, jer "u džungli ima mesta samo za jednog kralja". Zanimljivo je da je Mejveder trenutno neporažen u svojoj disciplini, baš kao i Nurmagomedov u svojoj. 

"Hajde da se borimo! 50-0 protiv 27-0. Obojica nikad nismo izgubili, što da ne? Hajde! U ovoj džungli ima mesta samo za jednog kralja. On nije mogao da 'sruši' Mekgregora, a ja sam to uradio veoma lako", rekao je Nurmagomedov. 

Podsećamo, Mekgregor i Mejveder su se sukobili prošlog avgusta, a u tom meču je pobedio bokser, boreći se u svojoj disciplini sa irskim MMA borcem.

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar