Ljubav duga preko četiri decenije...

Jedna od naših najboljih glumica, Milena Dravić (78), preminula je noćas u Beogradu usled duge i teške bolesti. Milena se nakon smrti supruga, Dragana Nikolića, dve i po godine borila sa bolešću.

Srbija 14.10.2018 | 14:24
Ljubav duga preko četiri decenije...
Njene brojne uloge, njen šarm i široki osmeh čak i u teškim trenucima, ostaće zauvek zapamćeno. Milena je uvek bila otvorena, puna ljubavi, a najviše od te ljubavi dobijao je njen životni partner Dragan Gaga Nikolić. Milena se tri puta udavala, a sa Draganom je u braku bila preko četiri decenije.

Njihova ljubav bila je ogromna. Bili su jedan od najlepših i najdugovečnijih parova u tadašnjoj Jugoslaviji.



Priča o njihovom upoznavanju i venčanju i dan danas se prepričava.

- Upoznali smo se na snimanju filma "Horoskop". Ona je tad već bila popularna, a meni je to bio, čini mi se, treći ili četvrti film. Tad sam prvi put vidio Milenu Dravić uživo. Bilo nas je petorica momaka koji su igrali velike uloge, a ona je igrala jedinu žensku ulogu u filmu. Na snimanju smo se sprijateljili. Bilo je to jedno veliko druženje, a kasnije se rodila ljubav - rekao je svojevremeno Gaga Nikolić.

Izvor: Blic

Komentari / 6

Ostavite komentar
Name

Sarajevo

14.10.2018 12:29

Bas me potresla smrt velike glumice i dame,odlazi lagano sve sto je bilo lijepi u ex Jugi,pocivaj u miru legendo,damo,velucino...

ODGOVORITE
Name

i mene odnosno nas

14.10.2018 20:25

Ja saosjecam jer znam sta je ljubav, Ja zalim sto samo ima 5 komentara za Milenu , a tridest puta toliko za Govedaricu ili Dodika. Milena, nadam se da ces se sresti sa svojim DRAGANOM...

Name

Legende

14.10.2018 12:30

Pocivajte u miru,Legende!

ODGOVORITE
Name

Dach

14.10.2018 13:41

Odlaze i poslednji ljudi koji su nas podsjecali na neko bolje vrijeme. Slava ti Milena i vjecni pokoj dusi zasluzila si.

ODGOVORITE
Name

Babel

14.10.2018 14:57

Odose polako sve legende kojima sam se divio u djetinjstvu i uz koje sam bezbrizno odrastao.To su bili moji idoli a ne Stanije, Ajfoni i ostale kreature....SLAVA TI MILENA.

ODGOVORITE
Name

Ljubav koja ne umire

14.10.2018 15:50

Bez njegova osmijeha za dobro jutro i bez podrške da izdržimo još jedan dan, sa svim njegovim nepredvidivostima, a ne gubeći vjeru u život i ljude, ljubav..., ništa više nije isto. Niti može biti. Nedostaje mi i naša svakodnevica, kad smo stajali na stepenicama, kad bih osjetila nježnu ruku na svojem ramenu, zagrlila ga. I ono kratko: ‘Ćao, vidimo se, volim te’, rekla je Milena Dravić prije nekoliko mjeseci, prisjećajući se pokojnog supruga. Tuga i nista drugo.Nije mogla da zivi bez njega i to je i ubilo.Neka ti je vjecna slava " MILENA LEGENDO"

ODGOVORITE