Partizanu stiglo na naplatu Gordonovih 37.000 evra!

Plus još 49. 000 evra od Pere Božića.

Košarka 15.10.2018 | 13:30
Partizanu stiglo na naplatu Gordonovih 37.000 evra!
Duhovi prošlosti opet proganjaju Partizan.

Samo mesec dana pošto je rešena muka sa isplatom zaostalih dugovanja nekadašnjim igračima Druu Gordonu, Džejmsu Gistu i Dominiku Džejmsu, košarkaški klub Partizan našao se u novom problemu zbog neisplaćenih dugovanja iz prošlosti. Ovog puta na naplatu je stigla tužba Džamonta Gordona.

Bivši košarkaš moskovskog CSKA i član Parnog valjka nepuna četiri meseca (20. januar - 19. maj) uspeo je u svojoj nameri da naplati sve što je imao od svog poslednjeg kluba u kojem je igrao i zato će mu račun pristići 37.000 evra. Ova informacija pojavila se i na zvaničnom sajtu FIBA, u sekciji pristiglih rešenja iz Suda za sportsku arbitražu (BAT). Gordon je u Partizan stigao u januaru prošle godine kao zamena za Vila Hečera i u klubu se zadržao do kraja Jadranske lige. Prethodno se košarkom nije bavio gotovo pune dve godine zbog problema sa kolenima (kidao prednje ukrštene ligamente), pa nije ostavio praktično nikakav utisak u crno-beloj opremi. 

U međuvremenu Partizanu je na naplatu stigla i tužba nekadašnjeg kapitena i trenera - Pere Božića. Jedan od trenera u filijali Jute Džez rešio je da dođe do svojih 49.000 evra na ime nerealizovanih plata i ostalih dugovanja, a takođe će mu biti isplaćene i kamate. 

Izvor: mozzartsport

Foto: Star Sport

Komentari / 0

Ostavite komentar