Brod ljubavi ponovo u akciji

Brod na kojem se nudi neograničen seks sa 60 nadrogiranih prostitutki ponovo plovi usprkos ružnim komentarima od prošle godine.

Zabava 13.10.2018 | 16:55
Brod ljubavi ponovo u akciji
Ali što se uistinu zbiva na tom krstarenju s obiljem droge i seksa? Pod vodstvom Good Girls Co, putovanje traje četiri dana na tajnoj lokaciji, a gosti imaju neograničen pristup drogi, alkoholu i hrani. Seks se nekako podrazumijeva.



Branded Sex Island, odmor je koji obećava sve, od seksi showova uživo, luksuznih tuluma na jahti te iznenađenja na svakom koraku. Cijena? Gotovo 5.000 funti (oko 10.000 KM), piše Mirror.

Prošlogodišnje je događanje izazvalo bijes naroda, kritičari su ga nazivali “sramotnim” i “jezivim”, a pozivali su i na kriminalističku istragu.  Prvobitno se trebalo organizovati u Kolumbiji, ali su vlasti i lokalni sveštenici izglasali protiv. Zato je slavlje seksa bilo prebačeno na Karibe.



Organizatori obećavaju dvije seksi Latine za svakog muškarca, seksi showove uživo, luksuzne tulume na jahti i druga iznenađenja na privatnom karipskom otoku koji podržava konzumaciju droga. Klijenti se mogu neograničeno seksati sa ženama, mijenjati partnere i ispunjavati najperverznije maštarije dok tulumare poput milionera, stoji u oglasu.



Na mrežnoj stranici piše da je 60 žena ondje samo kako bi ugodile muškarcima i učinile da se svaki osjeća “kao kralj”. Najvažnije, klijenti se ne trebaju bojati deportacije ni zatvora. Naglašava se kako su sve žene testirane i čiste od polnih bolesti, prenosi Net.



(Radiosarajevo)

Komentari / 4

Ostavite komentar
Name

Znaju oni koji teba da znaju

13.10.2018 15:28

Odlično , to je bar javno , a šta se dešava u našoj političkoj eliti, je*u se organizovano po jahtama koje kreću iz slovenačkih luka, isto , droga, alkohol, preverzije. Organizovani odlasci iz Banjaluke. I jedna naša narodna poslanica koja je ujedno i direktor učesnica političkog kupleraja na morskim talasima. A sve to o trošku građana Republike Srpske.

ODGOVORITE
Name

Specijalno

14.10.2018 06:54

Interesantno...da li se zove na Z? Znaci zato je guraju kao poslanika...bolje prolaze takve od obrazovanih i pametnih, mala zna znanje, a ko ne zna naucice he, he.

Name

akabiba

13.10.2018 15:57

Ovu jahtu treba postavit na svim rijekama Od save, une bosne drine i neretve nek se uhljebi k...u

ODGOVORITE
Name

I tata bi sine

14.10.2018 05:47

Al nema cenara !

ODGOVORITE