Kome smeta jaka Crvena zvezda?

Fudbalski klub Crvena zvezda razmatra pravni osnov za tužbu protiv francuskog lista koji je optužio neimenovanog čelnika „crveno-bijelih“ za klađenje na visok poraz od Pari Sen Žermena u Ligi šampiona, koji se potom i dogodio (6:1).

Republika Srpska 13.10.2018 | 16:42
Kome smeta jaka Crvena zvezda?
Saopštenje Zvezde prenosimo u cjelosti:

“FK Crvena zvezda još jednom sa ogorčenjem i rezignacijom odbacuje svaku mogućnost umješanosti u bilo kakve nečasne radnje bilo kog člana našeg kluba, vezano za pisanje francuskog lista L’ekip.


FK Crvena zvezda insistira na što bržem rasvjetljavanju cijelog ovog slučaja jer je bačena ozbiljna mrlja na ime našeg kluba. 

Mi smo od juče u kontaktu sa našim advokatima, da bi na pravi način preduzeli sve moguće mere i zaštitili ugled FK Crvena zvezda koji je neko, odnosno “kredibilni doušnik”, pokušao da ugrozi. Očigledno je da nekome smeta moćna i uspješna Crvena zvezda i da je plasiranjem ovakve laži zelio da diskredituje sve ostvarene uspjehe koje smo postigli u proteklom periodu. Veoma nas čudi i brine da tako neprovjerena informacija procuri iz UEFA i dobije tako veliki medijski prostor. Bez obzira što i list L’ekip zadržava mogućnost da je sve izmišljeno, angažovali smo advokata i u Francuskoj, koji razmatra pravni osnov za tužbu protiv lista L’ekip zbog narušavanja ugleda FK Crvena zvezda.

FK Crvena zvezda će biti istrajna da se dođe do konačne istine, a da se manipulatori i doušnici koji stoje iza ove afere privedu pravdi i odgovaraju za sramno djelo”, navodi se u saopštenju “crveno-bijelih”.

(Agencije)

Komentari / 4

Ostavite komentar
Name

hahaha

13.10.2018 17:24

Terza bi nekog da privodi pravdi a nj3ga 3 godine privodili.Zvezdi najvise smetaju njeni abolirani i lica sa potjernica..Trebali ste davno ocistiti svoje dvoriste a ne da vam je uvjek drugi kriv.Bar recite vasoj zvezdaskoj javnosti da ovaj put nike kriv Tole.

ODGOVORITE
Name

Mišo

13.10.2018 17:47

Ugled kluba ...hahaha Pa nije vam ovo selendra balkanska gdje ste sve kupili vi i vaša picousta starleta. Ako vam se ovo dokaže,zaboravite Evropu min. 5 godina. PS Neka to urade i sa vašim predsjednikom !!!

ODGOVORITE
Name

Re

13.10.2018 22:08

Jer uvek ćeš biti tek komšija mali.

Name

ako

14.10.2018 15:00

Je funkcioner zvezde uplatio novac i dokaze se nema sta dalje kazna maksimalna

ODGOVORITE