SP - Objavljen raspored za Srpkinje: Bolje nije moglo!

Neće biti baš ranog ustajanja!

Ostali sportovi 12.10.2018 | 16:30
SP - Objavljen raspored za Srpkinje: Bolje nije moglo!
Posle žreba za treću grupnu fazu na Svetskom prvenstvu za odbojkašice, objavljen je i raspored mečeva. Zbog toga što u završnoj F6 fazi učestvuje domaćin, ali i zbog televizijskih termina, čekalo se nekoliko sati na konačan dgovor o rasporedu. I može se reći da je Srbija odlično prošla!

Naše odbojkašice u borbi za polufinale startuju protiv domaćina Japana u nedelju od 12.20 časova po našem vremenu. Dakle, idealan termin i rival. Realno, protiv Japana leži ključ plasman u polufinale. Ako naše devojke savladaju domaću selekciju, biče nadomak plasman umeđu četiri najbolja i sve će držati u svojim rukama. Reč o najkasnijem mogućem terminu (19.20 po njihovom vremenu) koji najviše odgovara i gledaocima u Srbiji. Srbija bi to tada trebalo da ima oporavljenu Tijanu Bošković i potpuno zdravuBranakicu Mihajlović. To bi trebalo da bude potpuno drugačija priča u odnosu na jučerašnji meč koji su Japanke rešile u svoju korist.

U drugom kolu se sastaju Japan i Italija što znači da sće Srbija u poslednjem kolu znati na čemu je i biće lišena kalkulacija da joj neko drugi „radi o glavi“. Srpkinje se vraćaju na teren u utorak protiv Italije koja dakle neće imati ni 24 sata za odmor posle duela sa Japankama. Meč Srbije i Italije je na programu od 16.10 po lokalnom vremenu, odnosno 09.10 po našoj vremenskoj zoni, tako da ni to za gledaoce u Srbiji neće biti baš rano ustajanje kao u nekim mečevima u grupi. Raspored definitivno ide na ruku našim odbojkšicama...

Takmičenje u drugoj grupi otvaraju Kina i SAD u nedelju (09.10) što je derbi. U ponedeljak igraju Holanđanke i Amerikanke (09.10), a u utorak od 12.20 časova Kina i Holandija. Po dve najbolje palsirane ekipe iz obe grupe se ukrštaju u polufinalima koje su na prgoramu u petak.

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar