Melanija govori o Trampovoj prevari

Javnost s nestrpljenjem čeka petak, 12. oktobar, kada će se na televiziji ABC prikazati ekskluzivni “jedan na jedan” intervju prve dame Amerike Melanije Tramp i Toma Lamasa, u kojem će lepa Slovenka otkriti mnoge nepoznate detalje iz svog života, ali i napokon razjasniti neke stvari o kojima se do sada samo nagađalo.

Svijet 11.10.2018 | 08:07
Melanija govori o Trampovoj prevari
Kako stoji u najavi, nije bilo nikakvih zabranjenih pitanja, pa će Melanija otkriti i da li je navodna Trampova prevara uticala na njihov brak.



Lamas nije propustio priliku ni da postavi pitanje o čuvenoj Zarinoj jakni, koja je na leđima imala natpis: Baš me briga, a vas?, kada je gospođa Tramp bila u poseti deci imigranata koja su odvojena od roditelja zbog ilegalnog prelaska granice. Mnogi su tu jaknu doživeli kao njen lični obračun sa američkim predsednikom Donaldom Trampom i njegovom politikom o imigrantima.



Intervju pod nazivom Being Melania – The First Lady obavljen je tokom Melanijinog nedavnog boravka u Africi, koji je ujedno bio i njeno prvo samostalno putovanje u neku stranu zemlju otkako je njen suprug na vlasti.

Izvor: Story.rs

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Misko

11.10.2018 06:11

Ovde u USA javnost vecinom nije ni cula za taj intervju. O kakvom nestrplhenju pricate?

ODGOVORITE