Video: Ruski reprezentativci pretukli političara!

Aleksandar Kokorin i Pavel Mamaev fizički napali političara Denisa Paka.

Fudbal 09.10.2018 | 19:00
Video: Ruski reprezentativci pretukli političara!
Reprezentativne karijere Aleksandra Kokorina i Pavela Mamaeva završene su na neslavan način. Posle uspeha sa selekcijom Rusije na Mundijalu, njih dvojica su nastupe u dresovima sa državnim grbom okončali u kafani.

Kokorin i Mamaev su fitički nasrnuli na Denisa Paka, direktora u Ministarstvu industrije i trgovine.

Postoje dve verzije kako je došlo do incidenta u restoranu. Prema prvoj, političar je zamolio fudbalere i njihovo društvo da budu malo tiši. To je do te mere iznerviralo Kokorina da je čak stolicom nasrnuo na Paka.

Prema drugoj strani priče tvrdi se da je političar dobio batine bez ikakvog povoda i da je u pitanju rasizam, jer je Pak azijskog porekla. Bilo kako bilo, ministar sporta Rusije, Pavel Kolobkov, je rekao da je za dvojicu igrača reprezentativna karijera završena.

Kokorin ima 27 godine, član je Zenita, a do sada je upisao 28 utakmica za reprezentaciju i postigao je 12 golova. Mamaev je u septembru napunio 30 godina, igra za Krasnodar, dok je za Rusiju upisao 15 utakmica.

Ruski Sport Eksres piše da će zbog incidenta članovi Zenita i Krasnodara biti izbačeni iz reprezentacije, a preti im i do pet godina zatvora. Kokorin i Mamaev su već bili na udaru javnosti kada su odmah po eliminaciji Rusije sa Evropskog prvenstva u Francuskoj izašli u noćni klub.



Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar