Podaci CIK-a za srpskog člana

Prvi nezavnični rezultati koje je objavila CIK BiH do 16 časova za srpskog člana u Predsjendištvu BiH.

  • Vijesti
  • Bosna i Hercegovina

BN TV

KOMENTARI17
POŠALJITE PORUKU

Luka

08.10.2018 17:02

A čemu je problem da se rucno prebroje glasovi i da jedni drugima čestitamo!? Trenutno brojanje je radjeno na biračkim mjestima kako je ko htio,hajde da na jednoj gomili sve ponovo prebrojimo!? Zasto se bojati prebrojavanja!?

I sta kada i onda imate manje?Opet kmečanje i svi drugi krivi samo ne vi

Vaso

08.10.2018 17:28

Što bi neko "kmečao", situacija je odvratna na sve strane?.. Međutim, nisu mi jasni "pobjednici", ne djeluju ni veselo, ni euforično? Nešto mi nije uobičajeno u ponašanju, sve je nekako čudno?..

Kisela euforija

08.10.2018 17:49

Nije mi jasno zasto su Bisa i Rudonja deprimirani??????

Re

08.10.2018 17:56

sta fali ponovo prebroit

Mačak

08.10.2018 19:25

Kako će se Dodik predstaviti na međunarodnom planu. Budućem članu Predsjedništva BiH je zabranjen ulaz u SAD, a samim tim i u Ujedinjene nacije? “Posto nije priman ni u prijestonicama Evropske unije dugi niz godina. Treba vidjeti šta to znači i kako će se odnositi Evropska unija, da li će promijeniti kostur, ali što se tiče SAD tu neće biti promjene.”

Pitam

08.10.2018 21:18

Milica

08.10.2018 17:36

Samo ponovno brojanje.

Kao predsjednik biračkog odbora ispred PDPa na jednom biračkom mjestu na periferiji  Banja Luke  potpuno sam shvatio kako je pobjedio SNSD. Mogu  reći  da nisam vidio krađu i muljanje na biračkom mjestu, kao predsjednik BO sam izdao zaduženja članovima BO. Člana iz SDSa sam postavio na mjestu identifikacije,  člana SNSDa da izdaje glasačke listiće a preostala dva člana BO oba iz DNSa da motre na kutiju i na održavanje reda. A sam sam nadzirao sve. Prilikom brojanja listića i čitanja imena kandidata shvatio sam sve. BIRAČI IZ SNSDA SU BILI OBUČENI KAKO DA GLASAJU,  NITI JEDAN NEVAŽEĆI LISTIĆ NIJE BIO U VEZI S NJIMA. PEDANTNO I TAČNO,  NA OTVORENIM LISTAMA  TAKOĐE PRECIZNI. RECIMO, NA PEDESET LISTIĆA ZAOKRUŽENI ISTIH PET KADIDATA! Znači,  PRIPREMA I OBUKA. Gotovo svi NEVAŽEĆI LISTIĆI imaju veze sa SDSom.(zaokružen SDS i prva SDS i sl.)  Recimo da je takvih listića bilo 10 komada od 370 i dodamo još ispravnih 7 koji su zaokruženi baš iz prve SDS dobijemo 17 izgubljenih glasova za SDS a to je skoro 5%.!!! Od 10 nevažećih listića je bilo neobilježeno a to nisu bili clanovi SNSDa . Tako da je  razlog ovakog ishoda na izborima RAD SNSDA SA SVOJIM BIRAČIMA  (SEKTA) I NERAD OPOZICIJE SA SVOJIM BIRAČIMA. Tek poslije sam shvatio da su ljudi, pogotovo stariji, koji su nas pitali za način glasanja su glasači OPOZICIJE KOJI SU PREPUŠTENI SAMI SEBI. Dodiku nije bila potrebna krađa.  On jedino što je nezakonito  radio je da je mobingom, ucjenama i pretnjom privolio radnike preduzeća i privatnih i državnih  da glasaju za njega.  I za kraj ,SNSD je bio ubedljiv za oba nivoa, DODIK takođe, jedino VUKOTA I ŽELJKA bili izjednačeni u glas!  Što govori, da ako je bilo postizborne krađe onda je to bilo na glasanju za Predsjednika RS. I još nešto,  SDSov član BO nije dobro vidio pa nije mogao da čita na prebrojavanju listića. Znači,  poslali su osobu koja NE VIDI!! Pa sam ja brojao glasove umjesto njega. Toliko o radu i ozbiljnosti KOMPLETNE OPOZICIJE. Nije  dovoljno u kampanji samo vikati DRŽ TE LOPOVA.

Predsjednik BO

08.10.2018 17:56

Pošteno.

za Predsjednik BO

08.10.2018 18:04

Ja sam simpatizer SNSD i potpuno si upravu i slazem se da su glasaci SNSD a pripremljeni i organizovani. Glasali smo za Vukotu jer smo smatrali da je Vukota bolji od Zeljke al sta je nas malo u Gacku glasaca. Daj Boze da bude svima nama bolje.

Gacko Vukota

08.10.2018 19:11

Neka se broji ponovo,a ovi nisu bili euforični jer znaju da nisu pobjedili zato što ih narod podržava ,već su morali krasti potplaćivati sitne prodane duse,svim veće i manje firme su zapretile radnicima gubitkom posla ako ne glasaju za snsd,čak vlasnik beme je radnicima na izlazu davao već popunjene listiće ,jadno da jadnije ne može biti.Ni ja se ne bi radovao da na takav način pobjedim.Za Ivanića i Govedaricu su ljudi glasali jer su željeli.

Da Vide

08.10.2018 19:57

Turboskara

08.10.2018 18:03

Pokrao izbore isto kao i slobo .Samo što narpd u Srbiji nije to dozvolio a naš ratuje virtuelno

Miki i Miki

08.10.2018 20:16

Pobjeda Dodika je očigledna i praktično verifikovana u CIK-u, te bi ponovno brojanje glasova bilo uzaludan posao.Evo iz ove tabele se vidi da je razlika u korist Dodika oko 70.000 glasova, što je nedostižno taman da se utvrde sve eventualne nepravilnosti ili krađa glasova.Koalicija SzP sada jedino može i treba da temeljito sagleda zašto njeni kandidati nisu dobili više glasova od rivala, koji su, mora se priznati, u ampanji koristili sve moguće resurse, od institucija,materijalnih i drugih sredstava, pa do medija, dobro plaćenih domaćih i "uvoznih" analalitičara...

Лука Лабан

08.10.2018 22:23

Зна ли се на основу чега су неважећи толики листићи?

Нн

10.10.2018 12:17

Све гласове треба поново пребројати очито да је неправилност велика како једно цјело мјесто може да не гласа јесмо ми дебили па не видимо шта је урађено,Ако треба и изборе поновити и да се за свагда ријеши недоумица око тога.А ако се установи побједнику треба честитати испружене руке.

SOKRAT

13.10.2018 17:02

LAZOVI ! KO LAZE, TAJ I KRADE, A KO KRADE, TAJ I UBIJA. KO JE UBIO DJENANA ??? KO JE UBIO DAVIDA ???

Razvoj: NEST

© Đorđe Gajić 2018.
Sva prava zadržana.