SP - Terzić: Sad slijedi teži dio...

Bojanina povreda je veliki minus za nas! Selektor ženske odbojkaške reprezentacije Srbije Zoran Terzić rekao je danas da je zadovoljan izdanjem svoje ekipe u prvoj fazi Svetskog prvenstva u Japanu.

Ostali sportovi 04.10.2018 | 18:30
SP - Terzić: Sad slijedi teži dio...
"Zadovoljni smo ovim prvim delom u Hamamacuu, sve utakmice smo dobili maksimalnim rezultatom. Bilo je tu dobrih strana, čim smo pobeđivali na taj način, ali je sigurno bilo i nekih gde smo videli da još treba da popravimo neke elemente. Sve u svemu, možemo da budemo zadovoljni. Sada se spremamo za teži deo koji nas čeka u Nagoji", rekao je Terzić, prenosi Odbojkaški savez Srbije.

Ženska odbojkaška reprezentacija Srbije ostvarila je u četvrtak ujutro i petu pobedu Svetskom prvenstvu u Japanu, pošto je bila bolja od Portorika sa 3-0.

"Na današnjoj utakmici smo dali šansu igračicama koje nisu mnogo igrale do sada. Pokazale su da na njih može da se računa i to nam je zaista mnogo važno", rekao je Terzić.

Trijumf Srbije je ostao u senci povrede kolena Bojane Milenković. Stepen povrede biće poznat posle pregleda u bolnici u Hamamacuu, a svi u taboru Srbije se nadaju da nije reč o težoj povredi.

"Nažalost, desilo se to sa Bojanom... To je veliki minus za našu reprezentaciju, jer je ona jedan od važnih igrača i šrafova u našoj ekipi. Međutim, šta je tu je, to su neke stvari koje se dešavaju u sportu i koje treba prevazići na pravi način", rekao je selektor Srbije.

Odbojkašice Srbije će u petak otputovati u Nagoju, gde će se od 7. do 11. oktobra igrati mečevi druge faze takmičenja. Tačan raspored i satnica utakmica biće objavljeni najkasnije sutra.

Po tri prvoplasirane selekcije iz E i F grupe izboriće plasman u treću rundu takmičenja, koja će se odigrati u Nagoji.

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar