Sudbonosni izbori za srpski narod

Kada budem izabran za predsjednika Republike Srpske, hoću da posebnu pažnju posvetim srpskom narodu koji živi u Brčkom ali i svim drugim ljudima koji žele da žive u Republici Srpskoj u miru, bezbjedni, poručio je predsjednički kandidat Saveza za pobjedu /SzP/ Vukota Govedarica na predizbornom skupu SDS-a u brčanskom naselju Ilićka.

Republika Srpska 03.10.2018 | 17:04
Sudbonosni izbori za srpski narod
„Vodiću računa o srpskom jedinstvu u Brčkom, ne želim podjele koje je odlazeći predsjednik Republike Srpske činio a najveća nevolja i nesreća je kada vlast podijeli svoj narod“, rekao je Govedarica novinarima.



On je izrazio uvjerenje da je podjelama došao kraj i istakao da je vrijeme da se srpski narod okupi i zajedno sabere.

Govedarica je kazao da je sasvim izvjesno da će narod dati podršku kandidatima Saveza za pobjedu, njemu za predsjendika Republike Srpske i Mladenu Ivaniću za srpskog šlana u Predsjendištvu BiH.



Mladen Bosić, bivši predsjednik SDS-a, poručio je građanima da vrijeme ističe i da će u nedjelju 7. oktobra biti odlučena sudbina Srba zapadno od Drine.

"Sedmog oktobra se odlučuje da li će Srbi biti u stalnom sukobu i izolaciji ili će se graditi bogatija budućnost i perspektiva za djecu i mlade naraštaje“, rekao je Bosić.



On je napomenuo da je sadašnja vlast dovela Republiku Srpsku do ivice opstanka.



„Trebaju nam pametni ljudi, a prije svega pošteni ljudi koji neće raditi u svom interesu već u interesu građana a takve kandidate mogu naći na listama SDS-a", poručio je Bosić.

BN TV