Turneja: Melanija putuje bez Trampa

Melaniju je na aerodromu dočekala prva dama Gane koja joj je poželela dobrodošlicu, a zatim su zajedno odgledale performans tradicionalnog plesa.

Svijet 03.10.2018 | 08:06
Turneja: Melanija putuje bez Trampa
Melanija Tramp juče je doputovala u Ganu uokviru svoje prve samostalne turneje po Africi, gde će boraviti nedelju dana bez svog supruga Donalda Trampa.



U okviru turneje posetiće Ganu, Malavi, Keniju i Egipat, tako da možemo da očekujemo dostamodnih iznenađenja.

Prva dama Amerike izgledala je zanosno kada je stigla na aerodom Kotoka i Akri. Za ovu priliku, Melanija je odabrala borbo-belu košulja haljinu bredna Selin i njene omiljene salonke u beloj boji, brenda Manolo Blanik.



 Melaniju je na aerodromu dočekala prva dama Gane koja joj je poželela dobrodošlicu, a zatim su zajedno odgledale performans tradicionalnog plesa.



Nakon toga Melanija je posetila dečiju bolnicu gde se družila sa mališanima, gde joj je pažnju posebno zaokupirao jedan dečak koga nije ispuštala iz ruku.



Još jedna odevna kombinacija koja je privula pažnju jeste ona koju je odabrala kada je iz vojne baze Merilend kretala na put. Ovaj put odabrala je smeđu kombinaciju, a poseban utisak ostavila je odabirom cipela.



Ispod smeđeg kaputa nadzirala se kožna suknja u istoj boji koju smo već imali prilike da vidimo na prvoj dami.

Što se tiče izbora cipela i ovaj put je ostala verna svojim omiljenim salonkama samo ovaj put sa dezenom leoparda koje potpisuje takođe Manolo Blanik.

Ono što je specifično jeste da se nijedna prva dama pre nje nije usudila na ovakav hrabar potez - da odabere modni detalj sa životinjskim printom.

Izvor: Kurir/Stil

Komentari / 3

Ostavite komentar
Name

Skeptik

03.10.2018 06:42

Sad se vidi kako je dobro što Hilari Clinton nije pobjedila. Pa koga bi ona slala na tuneju po Africi? Muža Bila debila? Ili Moniku Levinski:))

ODGOVORITE
Name

Роки

03.10.2018 07:28

Ма зна она по чему су црнци познати,а без човека тамо.Хм Хм.

ODGOVORITE
Name

Probsla

04.10.2018 09:54

je Đelanija razne alatke a Trampova je loša ,prošo joj rok trajanja..