Smrt Zaharčenka: Objavljen snimak

Televizija "Rusija 1" objavila je video-snimak posljednjih sekundi života lidera Donjecke Narodne Republike (DNR) Aleksandra Zaharčenka.

Svijet 01.10.2018 | 08:06
Smrt Zaharčenka: Objavljen snimak
Na snimcima se vidi kako se pratnja Zaharčenka približava kafeu "Separ". Jedan od pripadnika obezbjeđenja krenuo je da pregleda salu, nakon čega je lider DNR zajedno sa telohraniteljem ušao u kafić.

Nekoliko sekundi kasnije došlo je do eksplozije.

Televizija navodi da je prilikom svojih posjeta kafiću Zaharčenko uvijek sjedio za istim stolom na kojem je obično stajao znak "Rezervisano".



izvor: Agencije

Komentari / 4

Ostavite komentar
Name

zux

01.10.2018 06:53

Amateri i sminkeri...bio je laka meta...

ODGOVORITE
Name

re

01.10.2018 08:09

Kao i kod nas amateri sa zapustenim stomakom..

Name

RATNIK

01.10.2018 08:59

Ukrajinci su trenutno najveci ruski neprijatelji upravo iz razloga sto su bili zajedno sa Rusima u SSSR-u. Ukrajinci odlicno poznaju rusko naoruzanje, rusku taktiku i strategiju, nacin na koji Rusi ratuju,vnacin na koji koriste svoja oruzija itd. Kad se ovome doda da Ukrajinci imaju jako razvijenu domacu vojnu industriju, probudjene nacionalne ideale plus podrska od zapada dodje se do zakljucka da Putin nikad nece pokrenuti totalni rat protiv Ukrajine buduci da bi ruske zrtve u ljudstvu bile ogromne a on nema sa cime to da opravda ruskom narodu koji je vec sada bijesan sto se iz Ukrajine vracaju desetine i desetine mrtvih ruskih vojnika koji se tajno kopaju bez prava na sahranu da bi se sakrilo ucesce Rusije u tom sukobu.

ODGOVORITE
Name

Tebra

01.10.2018 16:31

Svuda leti perje.

ODGOVORITE