Akcija ''Damar'': Uhapšeno troje

Tri osobe su uhapšene, a otkrivena je i laboratorija sa vještačkim uslovima za uzgoj marihuane, u sklopu policijske akcije "Damar", u sklopu koje su u toku pretresi na šest lokacija na području Bijeljine i Vukosavlja.

Bosna i Hercegovina 26.09.2018 | 12:08
Akcija ''Damar'': Uhapšeno troje
Osumnjičene terete da su od aprila do ovog mjeseca osnovali organizovanu kriminalnu grupu radi proizvodnje i krijumčarenja marihuane i skanka iz BiH u Austriju.

Ovu međunarodnu akciju su rano jutros započeli pripadnici Državne agencije za istrage i zaštitu (SIPA), u saradnji sa MUP-om Austrije i MUP-om Srbije, te uz pomoć pripadnika MUP-a Republike Srpske.



"Akcija je usmjerena na prikupljanje dokaza o organizovanom kriminalu, u vezi sa prometom drogama", potvrđeno je iz SIPA.

U toku su pretresi stambenih i poslovnih objekata, te pokretnih stvari i lica na šest lokacija. Akcija se izvodi po naredbama Suda BiH i Tužilaštva BiH.

(BN/Nezavisne)

Komentari / 6

Ostavite komentar
Name

Vlado

26.09.2018 10:19

Ma nema, sve po ISO stamdardu. :D

ODGOVORITE
Name

Hare

26.09.2018 10:21

Jadni poljoprivrednici sve po njima

ODGOVORITE
Name

Tako.

26.09.2018 10:35

Eto od takvih stvari kao sto su ove labaratorije otkrivene i hale za uzgoj marihuane su truja nasa djeca i nsravno po evropi.I te osobe koje su to organizovale nisu jedine,postoji jos takvih mjesta,ali neko mora i da padne,i od toga klinci vozaju aute po Brckom i Bijeljini ,kao da zivimo u Svajcarskoj.

ODGOVORITE
Name

Marquez

26.09.2018 12:04

Sramota! Hapsiti uzorne i uspjesne privrednike! Nisu platili porez bandi crvenoj. Kako smiju da proizvode droge a nisu dogovorili distibuciju sa glavnim bajama.... Ne, nije ih trebalo pohapsiti. Trebalo im je dati podsticaj. I to kao mis malom misu za vocnjak. Siptari su izlobirali i kupili Kosovo novcem od uzgoja i prodaje ovakvih derivata. Gdje bi Republici Srpskoj bio kraj da nisu pohapseni vec da im je dat podsticaj od nekih 300 miliona.... Mozda bi vratila Brcko ili Sanski Most u svoje okrilje.

ODGOVORITE
Name

Prepisana predizborna kampanja

26.09.2018 14:20

Ovakva hapšenja su prepisana od Vučića, jer su kod njega pred svake izbore strašna hapšenja, sa zvučnim nazivima, .. To su im udarne vijesti, borba protiv kriminala, narko dilera, .., ali sve ispuše poslije izbora, tako će i ovo, kod nas.

ODGOVORITE
Name

Cican

26.09.2018 17:32

Ne lupetaj kada nisi u toku ... a ove izvrsioce, njih na Filipine da izdrzavaju kaznu.