Rikardo: Srećan zbog gola, ali bih ga mijenjao za pobjedu!

Napadač crno-belih kaže da je igra iz derbija model za nastavak sezone.

Fudbal 25.09.2018 | 19:45
Rikardo: Srećan zbog gola, ali bih ga mijenjao za pobjedu!
Rikardo Gomeš ušao je u srca navijača Partizana na najlepši način - pogotkom u večitom derbiju. Pokazao je ovaj momak da "zna fudbala" i ima golgeterski njuh, a koliko god bio srećan činjenicom da je zatresao mrežu u najvažnijoj utakmici srpskog fudbala, Rikardo bi promenio jednu stvar.

“Veoma sam srećan zbog postignutog gola u derbiju, ali bih ga menjao za trijumf”, priznao je momak sa Zelenortskih ostrva i najbolji strelac portugalske druge lige prošle sezone. 

Gorostasni centarfor crno-belih je izrazio žaljenje što Partizan nije iskoristio još neku priliku i tako rešio pitanje pobednika.

“Napravili smo dosta šansi, ali, nažalost, nismo još neki put zatresli Zvezdinu mrežu. Ipak, mislim da smo uprkos svemu odigrali na veoma visokom nivou”.

Statistika kaže da je Partizan bio opasnija ekipa u večitom derbiju, Rikardo, kao i većina igrača crno-belih, smatra da su zaslužili da osvoje sva tri boda.

“Stvarno smatram da smo bili bolja ekipa u nedelju. Dominirali smo tokom cele utakmice, a pogotovo u prvom poluvremenu. Zaslužili smo pobedu”

Igra u derbiju predstavljala je možda i najbolju partiju crno-belih od početka sezone. Napadač Partizana smatra da upravo to daje nadu ekipi u borbi za trofeje.

“Važno je da imamo cilj i spremni smo da se do kraja borimo za njega. A ovo je put kojim bi trebalo da idemo”, zaključio je reprezentativac Zelenortskih ostrva.

Inače, fudbalere Partizana u sredu očekuje duel sa Kolubarom u Lazarevcu u utakmici šesnaestine finala Kupa Srbije. 

Izvor: mozzartsport

Foto: MN Press

Komentari / 0

Ostavite komentar