SzP: "Nećemo da živimo u strahu"

„Nećemo da živimo u strahu. Srpski narod ne voli i neće da živi u strahu. Nećemo da slušamo njega koji zastrašuje zdravstvene radnike, mlade ljude, studente, penzionere i ostale građane. Ne plašim ga se ni ja ni ovi ljudi zajedno sa mnom“ – poručio je večeras predsjednički kandidat Saveza za pobjedu Vukota Govedarica na izbornoj tribini u banjalučkom naselju Lauš.

Republika Srpska 24.09.2018 | 22:42
SzP: "Nećemo da živimo u strahu"
„Neka zna da svoje strahove koje liječi tako što ih širi i utjeruje u kosti običnih ljudi, neka zna da mu ovaj put neće proći. Te njegove strahove ćemo razbiti 7. oktobra jer narod neće da živi u strahu. Porazićemo ga olovkama 7. oktobra jer hoću da živimo kao slobodni ljudi“ – rekao je Govedarica.

„Usude li se da krene fizički na ljude koji na trgu traže istinu i pravdu, stajaću i ja zajedno sa njima", poručio je kandidat SzP za srpskog člana Predsjedništva BiH Mladen Ivanić.

Ivanić je naglasio da će Republika Srpska nakon što on i Vukota Govedarica pobijede na izborima 7.oktobra biti pravednije, poštenije i zdravije društvo.

"Kriminalci poput Keljmendija neće dobijati dokumente, nećemo dozvoliti da nam nekažnjeno djecu ubijaju, a najbolji i najstručniji će imati šansu bez obzira da li pripadaju političkoj partiji" naglasio je Ivanić.

"Kaže Milorad Dodik da će očistiti trg od onih koji traži istinu i pravdu. A mi mu poručujemo da ćemo ga 7. oktobra očistiti politički, olovkom i glasom", poručio je večeras na izbornoj konvencici SzP u Laušu predsjednik PDP-a Branislav Borenović.

"Od 7. oktobra čistimo Srpsku od kriminala, korupcije, bahatosti, nepotizma i od strahovlade", dodao je Borenović.

BN TV