Zašto vlast ne smijeni Lukača?!

Ni pola godine nakon ubistva Davida Dragičevića, javnost još uvijek o njegovoj smrti ne zna ništa više od onoga što je bilo poznato kada je pronađeno njegovo tijelo, i za to još niko nije odgovarao, podsjeća Srpska demokratska stranka.

  • Vijesti
  • Republika Srpska


Sve što su građani od tada saznali, otkriveno je zahvaljujući nadljudskim naporima Davidovih roditelja, prijatelja i stotina hiljada građana okupljenih oko grupe Pravda za Davida. To je još jedan pokazatelj interesa odgovornih da se ovaj slučaj ne riješi.

„Nakon tvrdnji da je taj mladić bio provalnik i narkoman, za koje je dokazano da nisu tačne, i da su istražni organi bez greške uradili svoj posao, što je takođe dokazano kao netačno, svaki moralan i častan čovjek podnio bi ostavku na mjesto ministra unutrašnjih poslova. Nakon javnih prijetnji građanima sa skupštinske govornice, pokušaja fizičkog obračuna sa poslanicima, stvaranja najmanjeg nivoa bezbjednosti otkad je rat završen i silnih propusta u radu, u svakoj normalnoj zemlji bi jedan takav ministar, ako ne želi da ode sam, odmah bio smijenjen. Ali, ne i kod nas. Ne kada je taj ministar navodno moćni Dragan Lukač, ne i kada je predsjednica te vlade očigledno nemoćna Željka Cvijanović, dvije najodgovornije osobe za to što Davidove ubice još nisu u zatvoru“, poručio je Vukota Govedarica, predsjednik SDS.

Umjesto da riješe slučaj Davida Dragičevića, aktuelno rukovodstvo Srpske pokušava da konstruiše „slučaj Davora Dragičevića“, crtajući mu metu na čelu stalnim optužbama da smrt svog djeteta „politizuje“, te koristi za „lično bogaćenje“ i „rušenje Republike Srpske“.

„Mogu li se smisliti bolesnije konstrukcije? Kažu, ne riješe se ni u drugim zemljama sva ubistva, a koliko je tamo ubistava u kojima pojedinci iz policije održavaju lažne pres konferencije i unišatavaju dokaze? Kažu, Davor politizuje slučaj, a Dodik prvi trči da izjavi saučešće, sve u pratnji kamera, ne bi li preduprijedio istinu? Opozicija kao politizuje slučaj, jer anketni odbor uradi sve da se raskrinkaju laži i pokrene istraga za ubistvo, iako se Dodik nadao da neće učiniti ništa, još se i hvalio kako je to bila namjera? Pravda za Davida navodno urušava Srpsku, tražeći da institucije rade svoj posao, a ne njihovi predstavnici koji lažu i kriju, blate ubijenog mladića i njegove roditelje, uništavaju dokaze i prijete svakome ko postavi nezgodno pitanje? Toliko je jadna ova strategija postala da im se na licima vidi kako ni sami sebi više ne vjeruju kad stanu pred kameru“, smatra Govedarica.

Ova zamjena teza, poručuje on, pokušaj je da se narodu skrene pažnja s toga da nam djeca preko noći nestaju u centru najvećeg grada, da se bombe bacaju na kuće policijskih službenika, zolje ispaljuju na zgrade, kriminalci razračunavaju po ulicama, novinari prebijaju, a svjedoci izvršavaju sumnjiva samoubistva usred policijskih stanica.

„Republiku Srpsku su pretvorili u malu Kolumbiju iz nekog prošlog perioda. Zahvaljujući njima, tuđa prošlost postala je naša budućnost. Nećemo im to dopustiti, ne smijemo. Mi ćemo nastaviti da podržavamo borbu Pravde za Davida, kao pojedinci koliko je u našoj moći, a kao politički blok koliko god kapaciteta imamo. Nadam se da će uskoro ti kapaciteti biti daleko veći, da ćemo moći pokazati da se ovaj slučaj još kako može riješiti ako ima volje, obraza i odgovornosti. Ali, ako i ne dobijemo tu priliku, kojim slučajem, nastavićemo da podržavamo Pravdu za Davida i ideje za koje se zalaže. Davor neće ostati sam“, dodao je Govedarica.

(BN)

KOMENTARI120
POŠALJITE PORUKU

Prljavi Hari

24.09.2018 14:50

Lukač - Prljavi Hari je karika u lancu vlasti; prva karika koja drži više lanaca je Dodik, pa naniže. Prve karike su; Prljavi Hari, glavni tužilac, predsjednik suda...

Zato sto je on vlast.

Marjan

24.09.2018 14:59

ej moji srbi ... posle ce vam biti neko drugi kriv , sjedite docovorite se i rjesite probleme , to je ono sto se od svih ocekuje , nasilje ne dolazi u obzir , onaj ko je kriv zna se gde mu je mjesto, tacka

istina

24.09.2018 15:02

Ja, geometar kad uzmem mito od stranke, o jadu sa zabavim da sačuvam ono što sam mu omeđio i uknjižio, a tek ovo gde su veliki intresi i život u pitanju!

giometar

24.09.2018 15:04

Ovaj slučaj bi Titovi inspektori otkrili za jedan dan.

titov inspektor

24.09.2018 15:06

Pred izbora na tri dana Dodik smenjuje Lukača.

Duduk

24.09.2018 15:10

A koliko su titoi njegovi ubistava izvršili i zataškali? Ježim se kad mi ne ko spomene tita i njegov režim. I ovi danas su mu slični, sve je to ista škola.

Re titov inspektor

24.09.2018 15:39

Dodik je pametan dok je plasirao nama Srbovanje i kako da mrzimo sve sto ima predikt Bosanskog,kako da volimo Ruse a oni kupuju stanove po EU.On je pljackao glupe Srbe radio sta je htio a mi glupi ki kolac.Nikad nama nece biti dobro dok su ovakvi zlotbori na vlasti.Bojim se i ove opozicije obecaju a neznaju da nas ni Svica nemoze izvuci za sledecih 10 godina.

dzoo

24.09.2018 15:45

Ovaj režim i njegovi plaćenici su gori od ebole, inficiraju sve oko sebe. Njima su normalna ubistva, pljačka, otimanje tuđe imovine, iseljavanje mladih iz RS, itd. Ona sotona psuje, urliče, pjeva pod šatorom, vrijeđa, štiti ubice, naručuje ubistva novinara i za tog idiota će glasati. Možete s bajom zajedno na Sokolac. ta sotona nema ništa pozitivno u sebi. Samo lud može to podržavati. Ko je ubio Davida?

NN

24.09.2018 16:03

Gaco, gdje su nestali dokazi?

Brko

24.09.2018 16:51

Nego najnovija vijest je da Lemi ima novi plan, a to je da on bude opet premijer RS. Konta vec da ce izgubiti od Ivanica pa ako prodje Biserka da bude premijer, a ako prodje Vukota ili da ne ide na nivo BiH da bi sacuvao vecinu ostace u RS pa opet da bude mandatar za sastav vlade. U svakom slucaju najmanje sto zeli je premijersko mjesto. Ne znam sta ce ako njegova koalicija bude imala manje od 50%. Vjerovatno ce smisliti novi plan.

Dado

24.09.2018 17:26

Ovo je jedna ozbiljna tema i gospodin Govedarica je i u vezi sa ovom temom iznio svoj stav, i u ovom slucaju zalazuci se od prvog dana za istrazivanje smrti Davida. Bez pune istine o stradanju Davida nema pomaka ni u drugim segmentima drustva, to je Vukoti jasno i zato jos po ko zna koji put ukazuje na ovaj problem. Nazalost i stradanje Davida ova vlast nece istraziti. Zato treba dati Vukoti podrsku, i u sto vecem broju glasati za njega, za liste SDS, za profesora Ivanica, da jednostavno ljudi sa zdravim razumom povedu ovaj narod u bolje sutra, da se vise nikome i nikada ne ponovi ono sto se desilo porodici Dragicevic. Podrska Vukoti bezrezervna!

Re svima

24.09.2018 17:32

Tako se ne dobijaju izbori narod ti nemoze povjerovati da mozes nepraviti bilo kakva promjene a nemas nikakvog iskustva da nesto ucinis!!!Zalosno sta si sebi uvrtio u glavu ponistavas institucije sistema ....

Glas naroda

24.09.2018 17:51

Ma Lukac nek duva, ionako samo Dodika cuva!

Lendrin Mlin

24.09.2018 17:54

Pa sta ce onda ako dobije izbore postavit ce ga za ministra financija.

Re Duduk

24.09.2018 18:09

Lukac ne smije biti smijenjen do imenovanja sastava nove vlade. Kad bi sada smijenili Lukaca priznali bi da je kriminalac iz njihovih krugova. Pola godine prije izbora smjena ministra policije bi bilo politicko samoubistvo.

Ministar

24.09.2018 18:11

Podrska Vukoti, casnom Srbinu iz stare Hercegovine! SviCE....U oktobru budimo svi VUKota

Podrska Vukoti

24.09.2018 18:19

Pozdrav za raju sa LENDRINOG izadjote na izbore.

Lendrin Mlin

24.09.2018 18:53

Stvarno ovo oko Davida nema veze sa politikom. Ali stvarno nema nego ponekad ga Vukota, Borenovic, Mektic spomenu!!!! I nekoliko stotina hiljada ga podrzava!!! Kojih nekoliko stotina. Ja ga ne podrzavam jer je on kao otac i nepostojeca majka pustili svoje dijete u ralje takvog zivota. Sve je to posljedica njihovog nemara. Na zalost jednog mladog zivota.

Vidi

24.09.2018 19:06

Vidi ti si prolupao! Nepostojeca majka?? Objasni molim te!

Re vidi

25.09.2018 08:24

Ma da i zato treba da ga ubiju,idiote idiote a ova vladt nije kriva sto se droga prodaje nasoj djeci a da ne kazem da je vlast i policija upravo umjesana u to

re vidi

25.09.2018 12:47

Da vidim kako ces ti svoje dijete sacuvati da ne izadje na ulicu jer ga vjerovatno nemas kad lupas gluposti. Bolje postavi pitanje zasto su ulice tako opasne u BL i ko je odgovoran za to.

RE VIDI

25.09.2018 16:25

Oni su najmanje indirektno krivi za kriminal. Zadatak politike je da organizuje drustvo, da ga sredi da bi funkcionisalo. Ako oni ne uspjevaju u tome, onda nisu za te pozicije na kojima jesu i trebaju se zamijeniti!

re vidi

26.09.2018 13:21

I ako ti to ne vidis, onda si ili covjek koji profitira od te prljave politike ili slijep covjek, koji ne zeli da otvori oci!

re vidi (2)

26.09.2018 13:23

Opet

24.09.2018 14:53

Vlast ne smjenjuje Lukaca jer ne smije. Ako padne Lukač,padaju i svi ostali, kao domine. Ali zato kad nam svane,pasce svi,upravo ovako kako rekoh: kao domine. SviĆe

to vise nije vlast to je podzemlje narko klanova vođa je Dodik i Lukač to treba pod nujno likvidirati.

Istina

24.09.2018 15:06

ni polarnu noć necete docekati vi iz SzP....vama tek pada mrak 8. oktobra

Polarne Noci

24.09.2018 15:07

Pazi ti da ti neko nocu ne pokuca na vrata. Znas!

Re istina

24.09.2018 15:37

Otici na sahranu Davida,mladog studenta,a zataskavati i ne dozvoliti da se ubice uhapse,to moze samo Dodik ,olicenje satane, tesko vama licemjeri,kazu Svete knjige.

X

24.09.2018 15:39

Nek stisne pa nek pokuca. Znas!!!

Re Re istina

24.09.2018 17:21

Ne smatraj se toliko bitnim pa da pomislis da ce ti neko pokucati na vrata. Ne boj se. Ako budes dobar,mozda te 8.oktobra ostavimo na miru, samo prodjemo pored tebe i ostavimo te da gutas prasinu iza nas. A mozda te i ne ostavimo na miru. Ajd,vidjecemo hahahah

Opet

24.09.2018 18:41

Realno

24.09.2018 14:57

On mora nesto za Zeljku, mada ne vidim kakve ona ima veze. Dzaba mu sve, razbice ga Zeljka 7.10.

Predsjednica Vlade nadređena je ministru MUP-a. Pa kako ona nema veze sa ovim. Jesi li dobro?

re realno

24.09.2018 15:16

Razbice se Biserke ko zvecka.

Re

24.09.2018 16:05

Ako ne uspijem na izboirima posveticu se modernoj poeziji!

Zeki Press

24.09.2018 16:53

Teško,deda je usro motku!

Teško

24.09.2018 16:58

inspektor

24.09.2018 14:58

Tu se radi o nečijem sinu ko je u vrhu vlasti ili je jak režimski tajkun, inače Rađena je trebalo odmah uhapsiti, nije se uvertira dešavala u pustinji, bez svjedoka!

Mali je naletio na jaceg od sebe. Nema motiva, nema dokaza... treba se naci krivac, steta sto je sve dobilo ovakvu politicku boju, opzicija grijesi ako nema nista drugo da ponudi od ove bruke.

Nije

24.09.2018 15:11

Ko da uhapsi Radjena? Oni sto su ga i instruisali da kaze da mu je kucu opljackao David? A ti sto pricas da je naletio na jacega, u pravu si, naletio je na one koji imaju policijsku znacku i koji se kriju iza nje.

Risto

24.09.2018 16:31

banjalucka tajna je procurila ,,,i sve se zna koje umiješan ,,Dodikov sestric ,željkin sin ,,inspektori i cijeli vrh vlade mupa tužilaštva svi bi trebali biti pohapšeni ali od koga oni Nemogu sami sebe hapsiti,,,zato su napravili privatnu republiku srpsku i blokiraju sve sto bih ih moglo ugroziti ,,recimo da dodje sipa iz Sarajeva da ih hapsi ,,da znate kakva je panika u redovima mupa niko nikome nevjeruje vise ,,ali vidjet ćete da već rade na tom Amerikanci i visoki predstavnik da će da nam ukinu MUP i nadležnost jer nismo u stanju bronuti o sigurnosti

Rs policajac

24.09.2018 16:53

Ако знаш читати ћирилицу? Па како баш све њихова дјеца умијешана? А то о укидању МУПа си у праву. То вам је свима жеља и крајњи циљ. Али чисто сумњам да ћете успјети тзв Рс полицајче

За Рс полицајац

25.09.2018 09:21

Mico

24.09.2018 15:00

Cekaj izbore i smjeni ga ti.

To si i ti nekakva vlast pa odobravaš smjenu nakon izbora.

re Mico

24.09.2018 15:17

Tacno tako Mico.

Brdjanin

25.09.2018 23:46

I Vukota

24.09.2018 15:01

I Vukota bi u Kolumbiju, polako, ima se vremena.

Ha, kako su botovi idioti aktivni....Znači dogorilo...prpa...strah...Potpuno opravdano, idioti, zločinci. Tika taka tika taka....✊✊✊

ANTIBOT✊

24.09.2018 15:23

Macak

24.09.2018 15:03

Oprt pucanj u prazno.

Uzmi

24.09.2018 15:04

Uzmi ili pistaljku ili gusle..

Svi cemo glasati za Vukotu. Srećno !

Nina

24.09.2018 16:29

A ti uzmi mikrofon pa pod sator pa rici zajedno sa svojim predsjednikom to vam je nivo. Fujjjjjj

Jeca

24.09.2018 16:50

Sta je drugar, tezgarenje na pijaci sa papcinama ti se dopada? Ima ronhil-a, a ne kosta nista!

Branka_BL

24.09.2018 16:54

Gusle nego šta,a ti sa Pejinom unukom duvaj U.

jana

24.09.2018 17:10

A koji to svi gliupaco?

Jadna nina

25.09.2018 23:47

СвиЋе!

СвиЋе"

27.09.2018 12:39

Toma

24.09.2018 15:04

Kako vas vise nije sramota blejati i mlatiti k'o Maksim po diviziji? Pa dosadili ste I Bogu I narodu svaki dan k'o svabovo " trajlala.

Vala, bas jesu. Zato im se simpatizeri i osipaju svakim danom.

Re Tomo

24.09.2018 15:41

Tomo, sta je tebi Pejo Maric, ili si papak njrgove unike.

Re

24.09.2018 17:35

Lana

24.09.2018 15:10

DOSTA KAMPANJE!!!!DODJITE NA TRG I OSTANITE !!! Ja sam za vas I GLASACU ZA VAS ALI DOSTA KAMPANJE VRIJEME JE DA DODJETE I OSTANETE NA TRGU

Zovete na ulicu,trazite glave,pistite,podmecete kamenje,smjenjujete silom,PA DOSTA JE I VAS.Hocete vlast po svaku cijenu,Imate i dokaze ko je ubio DAVIDA ali ih krijete,MNOGO STE SUMLJIVI vama se nemoze vjerovati.

Opozicija

24.09.2018 16:44

Sumljivi ajde budi malo pismen. Nisu sve skole u lijevcu. Vi branite vlast koja nijednu firmu proizvodnu u BL nije pokrenula i zaposlila radnike. Alo NIJEDNU.

Dado

24.09.2018 23:46

Laktasi

24.09.2018 15:16

Bravo Vukota!!! Ovakav režim je više ne izdržljivo a da nam ubijaju dijecu to ne smijemo oprostiti

Ko vam djecu ubija? De ljudi ne budalite vise. Momka ulica odgajala i vaspitala i progutala. Ima il ko vise pri sebi da shvati da je slucaj samo naduvan. Mozda su ga ubili upravo oni koji sad imaju koristi od te tragedije. Vlast sigurno ne.

Re

24.09.2018 15:35

Za Re, sta ti pricas sram te bilo,i koga branis. Kada je je vlast nevina po tebi zasto su unisteni dokazi zasto je odrzana ona sramna pres konferencija zasto? Jeli neko iz opozicije pretuce novinara ubili bi ga da ga komsije nisu spasile. Sta pises fukaro jedna mars tamo u milinu gu.... Pravda za Davida.

Jeca

24.09.2018 16:45

Pa MUP, Dodik i ostali rekoše da je zades.Zažto ne hapse Filipa Ćuluma?

jelena

24.09.2018 17:14

Ko je ubio Nikolu Djurovica? Jel i njega ulica odgojila?! De nam reci ti koji ili koja nisi poznavao/la ove momke. Al bitno je da branis ove rezimske bitange. Puuu

Re za Re

24.09.2018 17:48

I inzenjera iz ZIBLA ubila ulica,ove monstrume treba skidati sa vlasti.PRAVDA ZA DAVIDA,GLASAJMO ZA VUKOTU I MLADENA I SVE NJHOVE ODBORNIKE NA SVIM NIVOIMA VLASTI samk da se snsd,dns i sp sto vise minimiziraju

re

25.09.2018 12:56

Miroslav Vuković

24.09.2018 15:21

Ništa nije dokazano!

Cudno je to sto policija LAZE! Dokazi za to vec postoje!

Gaco Bravo!

24.09.2018 16:55

GOVEDARICA

24.09.2018 15:23

Pa kad i ako budete vlast smjenjujte i postavljajte a nemoj misliti da na slucaju dragicevic mozes dobiti poene.

Govedarici ne fale nikakvi poeni nego mentalitet papka da moze da razgovara sa takvima kao ti.

Halo, vec 25 godina proslo!

24.09.2018 17:15

Sviće,Govedarica Predsjednik bićeeeeeeeeeeeeeeeee

mima

24.09.2018 17:17

Branis ustasku unuku, ako si Srbin kako te nije sramota.

Re

24.09.2018 17:41

rus

24.09.2018 15:34

Sacekaj izbore Govedarice sto ti se zuri pa smijenjivaj ako dodjes na vlast strpi se malo.

Sta ti je Pejo Maric?

Re

24.09.2018 17:41

Re

24.09.2018 15:36

Ovaj Vukota je kao avion koji leti ali bez goriva . A bez goriva se moze letit neko vrijeme a onda slijedi ....Ovo nisu izbori za poboljsanje zivotnog standaarda nego ko je veci Srbin !

A najveci su Srbi oni koji ubijajau sjecu? E u tome i jeste problem sto se tolerise sve ove godine sto vam je Dodik isprao mozgove o Srpstvu i RS, Bice i bolja i pravednija bez njega i jaca i ponosnija. Ne mjeri se Srpstvo ubijanjem tude djece i svadom sa drugima!!!

RIKI

24.09.2018 16:56

Uspjeh je samo ove skinuti sa vlasti i poboljsati pravnu druavu i mi smo uspjeli,sami da se ne krade narod,manje korupcije i eto ti jedna fina drzava

te

25.09.2018 12:58

Istina je samo jedna.

24.09.2018 15:39

Da imate muda kao što nemate, davno bi vi narod na ulicu pozvali. Bojim ste da ste slabi da bilo. Sta uradite. Za to treba imati muda i pameti.

Boje se Lukaca, zato ne izlaze na ulice. Mada, meni je i drago da ne izlaze, ne podrzavam to. U slucaju da se nekome ne dopada ovo sto napisah, molim da mi odgovori, odnosno navede samo jedan primjer gdje je izlazak na ulice u vidu revolucije donio dobro. Samo jedan navedite.

Ma

24.09.2018 16:36

Pa da se Davor boji Lukaca ne bi spavao na trgu. A sto se tice Gace ima takvog olosa koliko zamislis.

Laus_Goca

24.09.2018 16:57

Vi iz pozicije samo to čekate da se imate za šta uhvatiti i opravdati svoje postupke.E šiška vam.

re

24.09.2018 18:08

Kako da ga smijeni

24.09.2018 15:45

Dodik ne smije smijeniti ni Lukača ni Tegeltiju , jer kako se sada pi Banjaluci priča Dodik je njihov potrčko, on sada igra kako oni sviraju

Da, bas tako.

Re

24.09.2018 16:08

Vukota

24.09.2018 15:47

Vukota na trg i uz narod , njih samo revolucija i narod mogu otjerati , drugi način ne postoji , kakvi izbori pokrašće ih.

Ti bi bas da se medju se pobijemo i zasmijavamo komsiluk.

Re

24.09.2018 16:00

Izadjiteee !!!

Re

24.09.2018 16:08

Popijeli se sta?

Re Vukota

24.09.2018 16:28

Ničija nije do zore sijala, tako ni vaša , jebo vas Dodik koji vas kupi za jedno pivo i sjedite stoko ispod šatora ,

Za Re i za Re Vukota

24.09.2018 18:42

Sladjana

24.09.2018 16:06

Dobro je da ste se g. Govedarice,napokon,oglasili. Jasno i direktno. Da,tako se i ja osjecam. Da mi unizavaju zdrav razum i pljuju po intelektu.

Đorđe

24.09.2018 16:17

Smijeniće ga, ako bog da. Pobjedom nove demokratske vlasti, kavezi ima da se prazne. Sve iz kaveza "pohvatati" i Zenica via Tunjice. Samo tako može SVANUTI, jakom demokratskom državom razbiti ološ, šljam i polusvijet. Da se niko nikada više neusudi da nam ponovo uvede MRAK. Kada ovi bude u zatvoru SVIĆE, tada biće....Pozzz...

Tako je Đorđe ,ako Bogda biće Svitanje uz novu vlast !!!!!

Istina

24.09.2018 16:36

Ne vrijedi izlaziti na izbore

24.09.2018 16:29

Što da ga smijeni kad će opet da pokradu izbore.Nama je suđenoi da živimo u Dodikovoj diktaturi.Ćuti i trpi !

Najperfidnije branjenje vlasti je ova poruka. Masovno izadjimo na izbore o smijenimo bagru, a onda svo pred lice pravde.

Re

24.09.2018 17:48

Onomad 5 oktobra u Srbiji je Milosevic pokrao izbore na kojima je Vojislav Kostunica pobijedio i sta se desilo kasnije? Milosevic je svrgnut s' vlasti, otkazala mu poslusnost i vojska i policija i sto se nije nikako trebalo desiti na dan svetog proroka Amosa (krsna slava cara Lazara) ga isporucise u Hag. Nemojmo zaboraviti da je ovo zlo u obliku snsd-a 1998 nam instalirao sam Milosevic, a nedugo za tim od istog tog zla izgubio podrsku, tako da nece samo ekonomska propast ovog naroda, kao ni cinjenica da se djed Pejo Maric sve ove godine skrivao od javnosti dovesti do sloma i promjene ove nakaradne vlasti, nego ce tu svakako svoj udio da ima i ''bozija pravda'' kao i cinjenica da necije kosti ne daju mira onima koji su svojim cinjenjem ili necinjenjem omogucili da se zlocinci jos uvjek nalaze na slobodi. Zbog svih tih razloga i mnogo drugih Vukota pobjedjuje.

!!!

24.09.2018 21:50

Dragas

24.09.2018 16:36

Gospodine Go edarica nama trebaju programi,planovi razvoja kako BiH tako i Srpske.Nama treba da se kaže bit će izgrađeno toliko km autoputa,bit će dovedeno toliko investitora,bit će zaposleno toliko radnika u realnom sektoru,bit će za toliko posto smanjeni nameti i porezi,poboljšani uvjeti rada,smanjeno vrijeme čekanja na papirologiju itd,itd,...Znači treba nam nešto konkretno,nešto opipljivo a vi kažete :"Srpsku treba vratiti narodu"i to vam dođe kao program. Blatite druge u nedostatku vlastitih ideja i time mislite osvojiti glasove za predsjednika.Grdno se varate.Bit će mi drago ako vidim da nisam bio u pravu.

Opet Dragec pa koji ti je Miloradov program.ubistva bobar baka srpska baka zdrastvo neplaceni doprinosi firma Nikola Tesla i da nebrajamo sve propalo..je pi tom programu da tumaramo...ccc konju ograniceni

777

24.09.2018 17:14

za Dragaš,konkretno samo da ne ne ubijaju,ne prebijaju novinare i ne štite ubice,meni je dovoljno da glasam za promjene.Program ima al ga treba pročitati a iz prethodnih komentara se vidi da si sektaški bot, zato uz Pejinu unuku satani a Vukote se mani.Svako za svoje pa kom opanci kom obojci.SVIĆE

jana

24.09.2018 17:32

Spriječiti lopovluk, kriminal, korupciju, ubistva, uspostaviti red, rad i neće izostati ekonomski razvoj. Ali ti čuješ samo što režim laže botu jedan.

Re

24.09.2018 17:57

Dragas ti ne zapazas dobro.Nisi primijetio Vukotu na trgu kako pali svijecu,moli se bogu da ode vlast.Jedini problem nije ispunjen kvorum,pa treba sacekati svitanje!

Mile

25.09.2018 22:07

Dno dna

24.09.2018 16:47

Zasto nebitne likove hapse a glavni krivci se setkaju. Pravda i istina.

Dragce

24.09.2018 17:00

Moj Vukota ti umijesto da imas planove i viziju narednih deset godina sta da se radi ti samo napadas nema recenice da ne spomenes Dodika ili Dragicevica,losa ti je kampanja.

Re.Dragec botu Dodikova je bolja kad je frajer sto spominje krevet na trgu..kakva je njegova kapanja tući čistiti ùbijati ko nemisli kao on..mrcino botovska

5

24.09.2018 17:12

Zato Dodiga prica o novim planovima, a stare jos nije ni zavrsio: pljacka velikih preduzeca, unistenje banaka, afera do afere i ono najvaznije: afirmacija PAPAKA!

zreo za brijanje

24.09.2018 17:19

Program je prezentiran, ali ti botu jedan na ovaj način braniš svog vođu, gotovi ste.

Re

24.09.2018 17:53

Dragce, sta bu trebo po tebi da laze.krade kao dodik da pravi aerodrom u Trebinju koji nikad nije zavrsen.Da obezjedi sebe i svoju porodicu kao Dodik svoju djecu i familiju otvorio im je firme omogucio kredite lokale, A tudu djecu da ubija jer su ona nebitna. Sram te bilo gade od covjeka. Vkota je jedan fini i posteni covjek Narod je za Vukotu. SVICE !!!!

RUZA

25.09.2018 08:46

Србо

24.09.2018 17:44

Има ли овде Срба или су сви заборавили своје писмо?

Vidis da ima. Citaj, ako znas.

Re

24.09.2018 19:43

re re Titov inspektor

24.09.2018 18:01

E vidiš za vrijeme Tita najviše što su stekli visokokotirajući političari u Bosni je vikendica u Neumu. A šta ovi danas imaju?

BOBA

24.09.2018 18:11

ON ČEKA DA GA NAROD SMIJENI ŠTO JE NORMALNO U DEMOKRATSKOM DRUŠTVU.ALI POŠTO MI NISMO TI ONDA NIŠTA NEKA UŽIVA.POZDRAV BUDUĆEM PREDSJEDNIKU.

Vesna Maksimovič

24.09.2018 19:39

NITI ČE IKADA DA SAZNA AKO DAVOR NE POĐE I SVE RAZOTKRIJE VEČ OD PRVOG DANA DA NIJE BILO DAVOR NEBI SE NIŠTA NAPRAVILO I SAZNALO JER SU USTANOVE POKAZALE KAKO RADE SVOJ POSO AKO SE TOME TAKO MOŽE REČ.

Bijeljina

24.09.2018 20:04

Zasto se ti nisi borio za R.Srpsku kao on,vec si pobjego,gnjido jedna.

Svice

24.09.2018 23:43

Svaka čast buduci Predsjedniče... Vec smo ponosni na Vas!!!

Naprijed

25.09.2018 09:17

Uvezani u kriminalu. VRANA VRANI OČI NE VADI!

Srbi

26.09.2018 10:58

Udario srbin na srbina, tako i treba samo opleti

Izaberite srbi sad vam je momenat il ustašku unuku il brata srbina bez primjesa. ako izglasate ovo prvo jadno stidite se grobova mladosti koja je dala zivote baš boreći se protiv ustaških sljedbenika.

hercegovina

26.09.2018 11:49

Ovdje udara Srbin na sektu vladajuću 12 g, a sve tone i mladi iseljavaju,čunjenica je! Pogledajte istini u oči kleptomani sujetni!

MLADENKO

26.09.2018 18:07

FILIP

26.09.2018 13:38

Lijepo je vidjeti mlade ljude na funkciji a ne ove stare sa tuđim zubima i halapljivim šarenim rukama!

NENAD

26.09.2018 13:42

Stvarno ovako više neide, u novim ljudima postoji bar NOVA ŠANSA A I PARE ĆEMO DOBITI KAO kad je Mile dolazio nakon Biljane i Radovana!

RE VIDI

26.09.2018 13:46

Kretenu retardirani,jel to znači da svako dijete razvedenih roditelja treba masakrirati i baciti u kanal! Jel moguće da ima takvih ljudi,bez mozga smrdljivih šugaraca?

Напријед

27.09.2018 12:37

Додик и Лукач су заједно у власти, у личном богаћењу, у издајама, у уништавњу свега чега се дотакну, а постоји и она народна "ВРАНА ВРАНИ ОЧИ НЕ ВАДИ".

Razvoj: NEST

© Đorđe Gajić 2018.
Sva prava zadržana.