Ivanić: Dodik je sve nervozniji!

"Dodik je nešto nervozan, ne znam zašto, ali vjerovatno ne stoji dobro kao što je očekivao, nema vjerovatno tih 200 hiljada prednosti, koje je govorio da će imati. Njegova očita koncepcija je da mene uvuče u svoj primitivni dio vođenja kampanje", kazao je srpski član u Predsjedništvu BiH Mladen Ivanić, gostujući u centralnoj informativnoj emisiji Dnevnik BN TV.

  • Vijesti
  • Republika Srpska


Komentarišući skoro svakodnevne optužbe Dodika na njegov račun, Ivanić je rekao da nema potrebe da se brani, jer je suština potpuno obrnuta i Dodik je taj koji treba da odgovori na pitanja koja su bila suprotna interesu Republike Srpske.

"A to su: - Ko je prodao najsvetije dokumente o građi jasenovačkih žrtava ako nije on? Ko se zalaže za treći entitet i načinjanje Republike Srpske, ako ne on. Ko je jedini od srpskih političara rekao da nam ne treba Kosovo i odrekao se Srba na Kosovu ako nije on. Ko je ugasio platni promet sa Srbijom i izbacio dinar sa prostora Republike Srpske ako nije on. Ko je uveo blokadu Srbiji tokom bombardovanja NATO-a ako nije on..., kazao je Ivanić, dodajući da je mnogo stvari na koje on (Dodik) treba da odgovori.

"Ono što sam radio u Sarajevu nastaviću da radim, a to je da na drugačiji način branim interese Republike Srpske i sa ponosom mogu reći da za ove četiri godine ni jedna nadležnost nije dignuta na nivo BiH, a da je ostvareno nekoliko političkih pobjeda, a najvažnije smatramo odbacivanje tužbe protiv Srbije i to je moj rezultat, a ne Dodikov", kazao je Ivanić.

Kaže da Dodik puno priča, a ništa ne radi.

"Za razliku od njega ja ne pričam ali puno toga uradim i nisam toliko drzak da otvaram teme na kojima ne stojim dobro, a on očito na ovim ključnim temama od interesa za srpski narod ne stoji dobro", kazao je Ivanić.Upitan da li će izbori biti regularni s obzirom na teške riječi koje padaju, Ivanić je odgovorio da će sve učiniti da izbori budu regularni.

"Mi ćemo sa naše strane učiniti sve da budu regularni, ali mislimo da je vlast uplašena i da vlast u stvari pokušava da proizvede incidente, pa da onda to prikaže kao neku narandžastu revoluciju što pokušavaju da urade. Vlast nikako da shvati da je narod protiv nje, da se narod buni, zato ja pozivam sve ljude da izađu na izbore", kazao je Ivanić i dodao da su sve dosadašnje izbore gubili oni koji su ostajali kod kuće, jer su davali šansu vladajućima da njima manipulišu, da u njihovo ime ubacuju listiće i da ih zloupotrebljavaju.

"Masovni izlazak na izbore je najbolja odbrana protiv manipulacije i ja molim da izađu na izbore i nije bitno za koga glasaju, nego mi te izbore onda pretvaramo u neku vrstu referenduma koja politika je dobra a koja nije. Duboko sam uvjeren da neće biti manipulacije ako narod sarađuje i da će se sve moći iskontrolisati. Ako ljudi ostanu kod kuće to odgovara vladajućoj strukturi koja će uraditi sve da nešto negativno napravi. Mi smo se spremili i na prvi pokušaj neregularnosti mi ćemo jasno intervenisati u toku izbornog dana. Ali najbolja odbrana protiv zloupotrebe je izlazak", kazao je Ivanić.

Osvrćući se na posjetu šefa ruske diplomatije Sergeja Lavrova Sarajevu i Banjaluci, Ivanić je ocijenio izuzetno značajnom posjetom.

"To je ministar inostranih poslova koji je neka vrsta diplomatske legende, to je čovjek ogromnog ličnog autoriteta. Ja sam sa njim sarađivao tri godine koliko sam bio ministar inostranih poslova BiH. Jako je značajna njegova posjeta. Unio je neku dozu bliskosti koju smo on i ja imali i taj njegov poklon je simboličan, a meni značajan jer pokazuje tu vrstu bliskosti", kazao je Ivanić, naglašavajući da je najvažnija njegova diplomatska lekcija u nastupu i riječima koje je rekao i u Banjaluci i u Sarajevu.

"Toliko je izbalansiran pristup BiH kad je rekao da je Rusija čvrst garant Dejtonskog sporazuma, da je to njena obaveza da garantuju neku vrstu cjelovitosti BiH, ali da je izrazito protiv demonizacije RS, napada na Srpsku. To je potvrda podrške normalnoj politici i toliko distanciranje od pokušaja njegove zloupotrebe u političke svrhe koje je Dodik pokušao", kazao je Ivanić, navodeći da je Dodik pokušao Lavrova da iskoristi za svoju promociju i da je dobio takvu lekciju da je to, kako kaže, nevjerovatno.

"A suština i jeste da je Republika Srpska Dejtonom riješila svoja ključna pitanja statusa. Nama je glavni cilj očuvati sebe ekonomijom, a ne velikim riječima od kojih nema ništa.
E tu je razlika izumeđu Dodika i mene. Ja sam da ekonomijom stabilizujemo Republiku Srpsku, a on je za krupne riječi od kojih na kraju nema ništa", riječi su Ivanića kojim je zaključio svoje gostovanje u Dnevniku 2 BN TV.

BN TV

KOMENTARI85
POŠALJITE PORUKU

Pero

23.09.2018 20:07

Gotov je laktaski gramzivi i bahati lopov. Vrijeme je za nove ljude neukaljane i okrenute razvoju a ne jeftinoj prici i demagogiju.SVICE

Zato je znaci on nervozan jer je dobio lekciju od gospodina Lavrova. Sad je ljut i na britance i DIREKTNO ZAPRIJETIO VELIKOJ BRITANIJI: "Pretjerali sa svojim miješanjem u BiH, ODMAH da povuku svojih 40 OBAVJEŠTAJACA, INAČE..."

opaa

23.09.2018 21:03

Ma lako bi on za te rane, nego je zverka osetila da je velika hajka krenura, stize FBA, sankcije.. Obruč se steže, oraha puni džepovi. Sta li će ovaj narod posle toliko dobra? Da glasamo pa opet po starom. Vama je i pobjeda i poraz nagrada, a nama ne. Njemacka otvara slobodan pristup tržištu rada. Da li ste skupa svjesni da ste generacija politicara koja je i kojaeće raseliti naciju?

Gospova

23.09.2018 22:32

Opozija da bi imala neke šanse morala je stvoriti privid da su im mitinzi bolji barem za 50% od svakog SNSDovog, nešto poput onoga što su pokušavali prije 4 god. Ovako na ionako jadnu situaciju dolazi i nikad lošije posjećeni mitinzi opzicije. Očigledno je narod apsolutno okrenuo leđa.

Delija

23.09.2018 22:41

Gospodin u pravom smislu riječi, gospodin Ivanić je jedan od rijetkih poštenih, zrelih i kulturnih političara koji vrijede u RS. Svi moji ukućani i veliki krug porodica sa kojima se družimo daće glas za njega. Od srca mu želim pobjedu koja će biti poštena a ne kupljena narodnim novcem.

Miro

23.09.2018 22:45

Ti o mitinzima. Daj neku riječ o poštenju, dezerterstvu ili drskosti vjadajuće garniture. A to što tebe fascinira masa koja se okuplja na mitinzima uz pjesmu "Ne može nam niko nošta" koju izvodi predsjednik SNSD-a uz koreografiju teslićke nastavnice govori o tebi to da imaš osobine čovjeka koji je isti kao oni. Molim dragog Boga da se u oktobru izgube iz naših života.

Re delija

23.09.2018 23:04

Uuuu to sam zaboravio za platni promet. Tacno tako je bilo. Unistio je sve srpske firme koje su radile vecinom sa Srbijom, a pomogao firmama koje su radile sa Hrvatskom. Pa covjece on je Hrvat sto posto. U ratu sjedio u Hrvatskoj, pa sef odbornika u BL mu bio u zengama I prizna covjek I Jos ovo sve ostalo. Pa mi smo lud narod kad on Jos vlada.

Dado

23.09.2018 23:41

Ako nisi bio na mitingu opozicije ne komentarisi,a ako jesi,reci gdje nije bio pjsjecen i ne izmisljaj.SVIce!!!

Re DELIJA

24.09.2018 06:32

Normalnim gradjanima ne trebaju mitinzi da bi shvatili sta ne valja. Mitinzi su skupovi laznih obecanja i bacanje prasine u oci.

Re Delija

24.09.2018 08:50

Lavrov je svjetska velicina i svi ga postuju i Bosnjaci i Srbi i Cro. Ali,sad je Lavrov ovom Bosanskom tornjaku suknuo do balcaka tako da se nikad oporaviti nece.Licno gosp.Lavrov mu je morao to reci da nemoze on cijepati Bosnu i rusiti RS.Vidi molim te,toliko mrznje prema Bosnjacima,nevjerovatno,koji cine polovinu stanovnistva BiH.I kako on ocekuje nesto dobro ako nismo sa njima u dobrim odnosima,valja njima snama a nama snjima,druge nam nema,kome nepase idite gdje vam pase i gdje vam je bolje.Valja nama u Bosni zivjeti,druge nam nema.

BL

24.09.2018 09:00

Dodik je sve bezobrazniji i opasniji,spreman na sve A njegova lupetanja da ce on ako dodze u predsjednistvo BIH raditi bljuvotine neznajuci da je on samo jedan od trojice a to nije srpska pa razvaljuj

BOLESNI UMOVI

24.09.2018 09:20

Mi želimo da živimo kao komšije, normalno bez trzavica i mržnje!

blic

24.09.2018 10:43

He he he

23.09.2018 20:08

Malo ga nasjeko Djajic nikog nije bilo na otvaranju bolnice pa je popio kritike he he he a i Femci ce naj.... he he he a povecanje plate ...he he he doktorima malo morgen jerbo niko nije doso da se pokloni rudonji i aronku he he he

A Djajko Aronko lijepo rekao da je on veci i od Dodika, da nije njega ne bi ni klinickog bilo uopste... to je hehehe trebalo čuti i facu mu zapaljenu vidjeti

He he he he

24.09.2018 07:09

Mislio je Rudonja preko košarkaškog turnira u Laktašima privući narod ali kada prođu izbori i njegov privatni klub Igokea će biti predmet ispitivanja način i kanali finansiranja. Utakmice mu obezbeđuje agencija Bond inače vlasnika Srete Aničića jednog od Dodikovih paraudbaških strukfura

A košarka

24.09.2018 07:22

Dodik nije mogao da dozvoli da dođu navijači Crvene Zvezde jer je kod njih omražen kao neko ko je novac budžetskih obveznika osim u svoju Igokeu sipao i u Partizan.Drugi problem bi mu bio da krenu u skandiranje protiv Biserke kao USTAŠKE UNUKE.U dvorani su bili probrani članovi SNSD da se netalasa i zato je dvorana bila poluprazna.Iskustvo kaže da je za svako gostovanje Crvene Zvezde dvorana bila puna,a sada je bila prazna tribina iza koša gdje bi trebao da bude kop navijača Crvene Zvezde.

Za Košarku

24.09.2018 12:12

Frki

23.09.2018 20:09

Nervozan,hoda za Vama pobjednicima. Pobijedicete sami sebe.

A zar nije?. Dok daje izjave klati se lijevo desno, cijedi kroz zube da ga ništa ne možeš razumijeti, napada novinare, Iz očiju mu se vidi netrpeljivost prema svakom ko misli drukčije.

re

23.09.2018 20:58

Сад вас Додикови плаћеника има да добијете коалиција комплет 35%, а следеће изборе до 10%. Тек ће народ видјет ко сте кад све изађе на видело. Дал и за 20% лоповлука се зна. Остало је скривено од јавности.

Роки

24.09.2018 08:24

Covjek uopste nije nervozan.Neku vece u Bijeljini naprotiv bio bas veso .A ti Roki samo sanjaj o procentima.

mj.

24.09.2018 16:21

audi

23.09.2018 20:13

Prenijelo Lakija !

BANJA LUKA

23.09.2018 20:19

BRAVO GOSPODINE IVANICU!!!

Jedini istinski intelektualac i mudar čovjek a ovo drugo su seoske baje i snaše!

BLAGOJE

23.09.2018 21:40

Mladi

23.09.2018 20:19

BRAVO DRAGI PROFESORE. SVI NA IZBORE ZA MLADENA I VUKOTU DA NAM SVANE I DA SKINEMO SA VRATA OVU SPODOBU DODIKA.

Hare

23.09.2018 20:20

Sta god je Duduk obeco slago je al krezubi Ozrenac to ne vidi

Sasars

23.09.2018 20:22

Nije dodik kriv, mi smo govna.

Ne racunaj.

Mene

23.09.2018 21:22

Labud

23.09.2018 20:31

Gotov je mile.

Миле је био савзеник са Америма, сад је са Русима, био је савезник са Тадићем, данас је са Вучићем. Мала је ова Република за толиког капиталца.

mile

23.09.2018 21:05

Za tako kratko vrijeme toliko politickih turbolencija.

Zbilja

23.09.2018 21:25

jedan mandat od četiri godine

23.09.2018 20:41

Samo novi zakon i uvesti jedan mandat na četiri godine. Poslije toga drugi kandidat i sve tako. Što da nam neko bude vječni direktor,ministar, predsjednik, poslanik.

SVI ZNAJU

23.09.2018 20:47

DA IZBORI NEĆE BITI REGULARNI.

Pokušaće sigurno krasti pozicija ali ako opozicija nemože biti toga dana mobilna i poduplati kontrolu onda i netrebaju zasjedati na vlast!

DRAGO

23.09.2018 21:43

I PROŠLI PUT SU POKRALI TAMAN TOKIKO KOLIKO SU KAO POBIJEDILI A ŠTA JE I KUPOVINA PAPAKA VEĆ DUPLA JRAĐA! Ono je bio glas unuke ustaškog satnika sto posto!

GOJKO

23.09.2018 21:45

Ako smo toliko mutavi pa im dozvolimo da PONOVO POKRADU onda i ne zaslužujemo promjenu lopovske vlasti!

SAVO

23.09.2018 21:48

Derventa

23.09.2018 20:52

Gospodin Lavrov je ocitao bukvicu milokradu zvanom rudonja! On je rekao da Rusija cvrsto podrzava dejtonski sporazum,sto odmah znaci da nema nikakvih trecih entiteta niti prekrajanja granica! Rusija pokusava normalizovati svoje odnose sa islamskim svijetom(Turska,Iran) a u tu pricu se ne uklapa rudonja koji je dosao na vlast na NATO tenkovima i koji vodi neki svoj rat sa politicarima iz Federacije! Rusija je svjesna da smo mi daleko od nje i da se nalazimo u zoni interesa NATO i EU tako i da Rusiji odgovara smirivanje situacije na Balkanu a ne zaostravanje! SNSD je zlocinacka organizacija!

On dobija ranije izbore na odcijepljenju a gdje je sad referendum ljudi,jesmo li toliko glupi i smotani pa tako brzo zaboravili laži i prevare!NAPRIJED IVANIĆ JEDINI PRAVI DRŽAVNIK!

JACA

23.09.2018 21:51

Rod’la mati ‘vako pametnog! Analit’čar majkin!

re Derventa

24.09.2018 04:57

Студент

23.09.2018 21:01

У Србији сам на факултету, у јеку испитних рокова, али идем 7. октобра у Републику Српску, да гласам и позивам све остале студенте да уколико су у могућности учине исто, и помогну да се збаци црвена секта са власти и дођу нови људи на чело нашег народа. 7. октобра СвиЋе!

Bravo!

Boki

23.09.2018 21:22

I ti za guslara!

Za student

23.09.2018 22:13

@RE - Pa za koga će glasati, nije niko lud da glasa umjesto za Srbina guslara za USTAŠKU UNUKU.Niko nije lud da glasa za seoskog baju,ratnog profitera,dezertera,šizofrenika Dodika, kada ima mogućnost da glasa za gospidina,univerzitetskog profesora,uglednog u Svijetu Mladena Ivanića.SVIĆE

Bg Magistar

23.09.2018 23:37

Gusle su bile i ostale Srpska tradicija, satnik Pejo nikada!

RE ZA STUDENT ,

24.09.2018 03:16

Bolje su gusle i casica sljive nego svercovani ronhil i cigara ispod spod ruke..

Vrijem za promjene!

24.09.2018 07:39

Svaka cast, imamo zdravu omladinu koja zna sta suvprave Vrijednosti. Pametni mladi ljudi vide da su ovi upropastili Nasu Republiku Srpsku. SVICE Draga omladino. Birajte svoju buducnost.

're student

24.09.2018 07:54

Боље за гуслара и поштоваоца српске традиције и народних обичаја, него за шаторског вашарског пјевача из Мрчеваца.

@Za student

24.09.2018 17:17

jelena

23.09.2018 21:01

Nervozan Baja a i unučica nešto ublijedila.

Je li misliš na ustašku unučicu Željku Cvijanović

re jelena

24.09.2018 07:25

Sto volim ove sto sami sebi odgovaraju na komentare

Sam sebe

24.09.2018 09:15

Lukac

23.09.2018 21:08

Gosn' presjednice' ovo jos malo sto se vozas helikopterom vozas se. Mislim da si ovaj put popusio,ne samo ti i Biserka, i ona naravno.Ona bar zna kako se to radi,pa bih ti mogla to i pokazati

Lukac i Tegeltija su simboli RS demokratije i demokratskog kapaciteta. Cisto neznanje i nemoral!

Bravo precednik!

23.09.2018 21:49

Ima predsjednik traktor kako mu i prilici. Zemlja trazi revnosne ljude kao on i svakodnevnu obradu prema vremenskoj prognozi. Za politiku pak treba vizija, mudrost i plemenitost.

Walter

23.09.2018 21:54

A sto da ne nas precednik ako izgubi traktor i zemlja ori mili... Oreeeee Mileee Laktasku pruuuuguuuuu, ooooreeeee Miiiiillleeeeee... Al opet ako mi dadne 50 -ku ode njemu glaaa!

Re Lukac

24.09.2018 07:09

Rus

23.09.2018 21:29

Gospodin Lavrov je došao da upozori doda da je pušten niz vodu i da mu ne padne na pamet da napravi neku GLUPOST , naravno što je planirao ako izgubi.

Eto bas je zbog toga dolazio.

re rus

24.09.2018 04:56

Eto ti bio sa njima

Znanje

24.09.2018 06:10

boki

23.09.2018 21:30

svake izbore je gotov i zovetega svakako isvasta pisete,a on svake izbore dobija

Ne dibija već krade i kupujje PAPKE RETARDU!!

BANE

23.09.2018 21:49

Finis santificat media

Nikolo

24.09.2018 09:19

MIRKO

23.09.2018 21:38

Bio bih i ti nervozan da se razotkrivaš pred izbore! Mene je lično uspio jednom prevariti da glasam za njega ali nikad više baja!!

kiza

23.09.2018 21:44

Pa sta je to cudno. Pa covek ima nalaz svog lekara da je psihicki poremecen

VIDI SE A NAROČITO U POSLIJEDNJE VRIJEME!

VINKO

23.09.2018 21:55

RUDONJA JE GOTOV...FOCA ILI KULA,NJEGOV IZBOR.

SAMARAN

23.09.2018 22:01

M

23.09.2018 22:14

DOSTA JE PLJAČKAO OVAJ NAROD, TREBA I ON DA MALO ŽIVI U MUKAMA, KOLIKO JE ZASLUŽIO, VIDJET ĆEMO KOLIKO ĆE IZDRŽATI.

Tvoji andjeli donose bezgresnost ha ha ha ha.

iskren

23.09.2018 23:34

Đorđe

23.09.2018 22:50

Oni žive u paranoji i sada kada su "glavni" a zamisli kada prođe njihovo. Ničija nije do zore gorjela, pa neće i njegova. Do Oslobođenja. Sloboda narodu.

legija

23.09.2018 23:00

Na mitingu SNSD u Gacku Dodik javno kaže da će svakoga koji radi na termoelektrani a glasa za Vukotu on lično istjerati sa posla.Zamislite to.Kakav čovjek.Pozivam BN da pusti prilog da svi vide taj bezobrazlik

Neka istjera njegove inžinjere sa kupljenim diplomama.Pola ih retardirani ali crvena članska karta pa mogu da rade šta hoće.

re legija

24.09.2018 08:12

TO JE I FAŠIZAM I SVE NAJCRNJE A OD TOBOŽNJEG PREDSJEDNIKA! Fuj ŠLJAM

ZIRE

24.09.2018 08:23

Zašto BN ne prenese ove prijetnje radnicima i što ćuti sindikat.Sramota

za Vukotu

24.09.2018 11:30

Bobo

23.09.2018 23:19

Lekcija Dodiku i poruka Srbiji da se prema izborima u BiH ponasa isto.Tako da u skorije vreme ocekujte i Dacica u BIH .

Bale Baki

24.09.2018 00:11

Ma nervozan je jer je doso kuci a sin mu Igor citiro repliku iz Tesne koze (cale ako je iko za jubilej zasluzio rusku cuku onda si to ti...)

Laktaši

24.09.2018 01:53

Ljudi Dodik pobjedjuje 100% i ima da razbuca cijelu opoziciju i mora se priznati da nepostoji pravi protiv Kandidat koji bi mogao da ugrozi Dodika i koji bi donio Republici Srpskoj stabilnost i nešto više što narod čini sigurnijim. NISAM ČLAN NI JEDNE POLITIČKE PARTIJE NITI ĆU BITI

Ti kao nisi član, a radiš kao bot.Ajde nemoj da se praviš nevješt.Tvoja sekta pada i propada zato je Mile nervozan,uzima na RTRS sate monologa gdje se samo ofira i pokazuje šizofreniju.Nema argumenta da ospori činjenicu da je njegova lična kandidatkinja za predsednika Srpske je USTAŠKA UNUKA.Nervozan je jer je svjestan da gubi od Mladena Ivanića.

Nisi

24.09.2018 08:36

Laki

24.09.2018 05:58

LAKI JE MALO NERVOZAN.

Hali

24.09.2018 06:24

LAKI JE NESTO NERVOZAN!!! HAHAHA!!!

Tik tak

24.09.2018 08:16

Neće li otići dodio je i bogu I narodu od njega samo korist partijski poslušnici i licemjeri.

Greska

24.09.2018 08:16

E moj Ivanicu, mogao si glatko da budes predsjednik Republike Srpske.

Zvonce

24.09.2018 08:19

Mora biti nervozan jer je osjetio smjenu vlasti. Od 7.oktobra Dodik dole Vukota gore !

Još jedna boleština i budalaština GiO Urednice SRNE T.P.

24.09.2018 08:22

Kada će se ovo više disiti, hapsi ološ Dokikovu. Više ne važi psokvka lažeš ko pas, nego lažeš ko Dodikova SRNA, na čelu sa T.P. Evo dokaza,romanitčarsko, šovinsitiče budalaštine u režiji T.P. i malog Perice Bjeljinskog on piše a T.P. prnosi, ali zajeb, niko ne prenosti, ha ha ha . БиХ - Србија - безбједност "СЛОБОДНА РЕПУБЛИКА": БРИTАНСКИ ОБАВЈЕШТАЈЦИ ПОЈАЧАВАЈУ НАПАДЕ НА ДОДИКА И ВУЧИЋА БЕОГРАД, 23. СЕПТЕМБРА /СРНА/ - Британске обавјештајне службе, чији су агенти формирали логистички и оперативни центар у Сарајеву, у наредном периоду интензивираће нападе на руководство Републике Српске, предвођено Милорадом Додиком, и власт у Србији, чији је персонални симбол предсједник Александар Вучић, сазнаје портал "Слободна Република" из извора блиског безбједносним структурама Републике Србије. "Стварни циљ дјеловања британских обавјештајаца који су у БиХ стигли као 'извиђачка јединица' у саставу ЕУФОР-а, ради спречавања наводног мијешања Русије у изборни процес у БиХ, јесте дестабилизација простора на којима живи српски народ и слабљење позиције Републике Српске у оквиру БиХ, те Републике Србије у преговорима око статуса Косова и Метохије", наводи се у тексту. Исти извор додаје да "кроз медијско и оперативно компромитовање двојице лидера који уживају највећи углед у српском корпусу, Британци пружају директну подршку кандидатима коалиције окупљене у Савез за побједу, уочи октобарских избора у БиХ". "Она је посебно наглашена према Младену Иванићу за чије име се још од првих послијератних година вежу контакти са одређеним структурама из Лондона, гдје тренутно живе поједини чланови његове породице. Поред Иванића, преко друштвених мрежа и медија које контролишу, Британци нескривено подржавају и остале кандидате из блока чији су представници у протекле четири године на нивоу БиХ доказали да су спремни да политику српских непријатеља прихвате као своју", истиче се у тексту који је објавио портал "Слободна Република". "Први задатак власти, која би се формирала по вољи британских обавјештајаца и дијела међународне заједнице, био би међународно признање Косова од БиХ", тврди извор овог портала. Он додаје да је "први корак у том правцу покушао да начини министар иностраних послова БиХ Игор Црнадак који је на недавно одржани састанак шефова дипломатија земаља чланица Процеса за сарадњу у југоисточној Европи позвао министра иностраних послова самопроглашеног Косова Беџета Пацолија у Бањалуку". "У томе га је спријечио предсједник Републике Српске Милорад Додик, који се жестоко супроставио доласку Пацолија, због чега је министар самопроглашеног Косова био присиљен да откаже Црнатков позив", наводи се у тексту. "Предвиђена је и конференција за новинаре у Београду, на којој је планирано да високи званичници Савеза за побједу симболично отпочну ударе на Републику Српску из Србије, како је предвиђено планом британских обавјештајаца. Њима ће се наредних дана придружити неколико невладиних организација из Београда са којима су британски агенти из логистичког центра у Сарајеву успоставили комуникацију. Челници тих организација имају задатак да износе ставове да је Република Српска геноцидна творевина и да Република Србија треба да безусловно признава Косово", наглашава се у тексту који је објавио портал "Слободна Република". /крај/тп Pravda za Davida, Pobjeda Vukote, Oslobodjenje SRNE, Sloboda srpskom narodu u Republicim Srpkoj. Urednica SRNE T.P. prenosi, a Ivanić 7.oktobra pobjedu odnosi, Napred Mladene, Vukota, Aleksandra..... Dodik ne može pobijedti , ni u Srni, da se glas....ha ha ha .

Od čega si ti i šta radiš u svom jadnom životu boleštino i budalaštino ka ti je do ovolikog lupanja i kucanja paranoičnih varijanti!

RE BOLESNIK I BUDALA

24.09.2018 18:04

Kockica

24.09.2018 08:53

I ja sam nervozna kad igram Čovječe ne ljuti se, a gubim. On već dugo igra monopol, ali smiješi mu se banktot ili zatvor.

Ekonomija, Ekonomija i Ekonomija

24.09.2018 09:24

Mislim da trebamo posvetiti ekonomiji, eli to je samo profesorski termin. Ja bih prije rekao preduzetništvo. Mislim da svi zajedno moramo mnogo toga naučiti o preduzetničkom menadžmentu što se jako skromno uči na fakultetima. Dakle na koji način se snaći kao preduzetnik novog doba. Takođe mnoge domaće startup projekte treba podržati. Jedan primjer je regionalni portal za izdavanje i prodaju stanova https://www.mojstan.org Sve ovo govori da kod nas postoji domaća pamet ali je treba prepoznati i podržati

Kiks

24.09.2018 10:23

Ma joj da je Mile uopste ikad bio predsjed je sramota velika..

Razvoj: NEST

© Đorđe Gajić 2018.
Sva prava zadržana.