PDP: Šansu dati najsposobnijim!

"U Republici Srpskoj želimo sistem u kojem pozicija ne smije biti privilegija, već obaveza! Ne smijemo više nikada dozvoliti da naša djeca, koja su se znanjem i zalaganjima istakli u školama i fakultetima, ostanu neprimjećena jer nisu dio sistema vlasti, kao što im je to predsjednik Republike poručio nedavno", ističe PDP.

Republika Srpska 22.09.2018 | 12:10
PDP: Šansu dati najsposobnijim!
PDP poručuje da da se zalažu za ekonomski stabilan i demografski održiv sistem koga krasi napredno obrazovanje, moderno zdravstvo i bogato kulturno naslijeđe. Takav jedan napredan sistem mogu da grade sposobni, a ne podobni.

"To je sistem koji će nastati kao rezultat primjene Programa obnove Republike Srpske. Naš program nije samo politički, predizborni dokument već je to platforma na kojoj gradimo buduće djelovanje Partije demokratskog progresa ali i svih političkih i društvenih partnera kojima je interes obnova Republike Srpske.

Naš cilj je da ideju Programa obnove Srpske, to jest njegova rješenja za tri ključne stvari - posao, dostojanstvo i pravdu, približimo što većem broju ljudi i na taj način pokažemo glasačima i sugrađanima da postoji plan za bolji život", ističu u PDP-u. 

PDP poručuje mladim ljudima, gdje god se nalazili i u kojoj god da ste stranci, nevladinoj organizaciji  da su im potrebni!

"Treba nam vaše znanje, vaša energija, spremnost da mijenjamo ovo društvo i otklanjamo poremećaje.

Ali nam prije svega treba vaša spremnost da preuzmete aktivnu ulogu u našem društvu i donesete odluku da izađete na izbore! Onog trenutka kada svi svojim glasom pokažemo da smo za obnovu Republike Srpske, možemo raditi na tome da šansu dajemo najboljim, najstručnijim i najsposobnijim među nama", navodi PDP-e. 

(BN)