SDS: Građani siti bahate vlasti RS

Stanje u Srpskoj je dostiglo nivo totalne nesigurnosti u svim društvenim oblastima, te je odlazak mladih postao svakodnevica, što se pod hitno mora zaustaviti i restartovati sistem promjenom republičke vlasti u oktobru, poručeno je na tribini SDS za mještane bijeljinskih mjesnih zajednica Veljko Lukić, 15. majevička i naselja Koviljuše.

Republika Srpska 22.09.2018 | 10:19
SDS: Građani siti bahate vlasti RS
"Masovna posjećenost tribina SDS nam pokazuje da je narod prepoznao potrebu da dođe do promjene vlasti u Srpskoj. Loša nam je privreda, ekonomija je na koljenima, bezbjednost je narušena, a sigurnosti nema ni u jednoj oblasti.

Pred građanima je istorijska prilika da izađu na izbore, glasaju za Vukotu Govedaricu za predsjednika Srpske i Mladena Ivanića za člana Predsjedništva BiH, jer će njihova pobjeda biti pobjeda svih građana, da u Srpskoj počne da se živi bolje", poručio je kandidat SDS za Parlamentarnu skupštinu BiH prof. dr Nenad Lalić.

Domaćin tribine bio je nosilac liste SDS za Narodnu skupštinu Republike Srpske Tomica Stojanović. 



"Ovo nisu izbori da bi se uzela vlast, već da bi se sačuvala Republika Srpska, jer su kriminal i korupcija toliko urušili sistem, da je potreban potpuni restart institucija. U našoj Srpskoj ima toliko prirodnih bogatstava koje treba samo njegovati i koristiti na pravi način, a ne iskorišćavati za sopstvene interese", istakao je Stojanović.

Građani su siti bahate vlasti na republičkom nivou, zaključili su kandidati za poslanike.

"Narodu je dosta vladavine jednog čovjeka koji se za sve pita. Vratićemo Srpsku narodu i povratićemo povjerenje naroda u institucije. S Vukotom Govedaricom na čelu svi građani će imati jednaka prava, a svi dijelovi Srpske će se ravnomjerno razvijati, ravnopravnim ulaganjem u sve lokalne zajednice", jasan je bio kandidat SDS za NS RS Darko Mitrić.

Na trbinama su se građanima predstavili i kandidati za NS RS Drago Stajić, Branka Savčić, Slađana Jovanović i Dragan Đurđević, kao i kandidat za poslanika u Parlamentarnoj Skupštini BiH Ivana Petričević, a okupljene mještane pozdravio je i gradonačelnik Bijeljine i potpredsjednik SDS RS Mićo Mićić.

(BN)