Treba raditi i razvijati Srpsku

Srpska demokratska stranka je državotvorna stranka i vrijeme je da ponovo preuzme odgovornost da vodi Republiku Srpsku, poručeno je u Srednjem Dragaljevcu gdje su se predstavili kandidati SDS za poslanike u Narodnoj skupštini Republike Srpske i Parlamentarnoj skupštini BiH. Data je podrška predsjendičkim kandidatima za predsjendika Republike Srpske i srpskog člana u Predsjedništvu BiH Vukoti Govedarici i Mladenu Ivaniću.

Republika Srpska 21.09.2018 | 23:04
Treba raditi i razvijati Srpsku
Kandidat za poslanika u Parlamentu Republike Srpske Drago Stajić je poručio da će se SDS zalagati za uvođenje plavog dizela, jer poljoprivrednoj proizvodnji nije dovoljno regresirano gorivo samo u određenim godinama i na određene kulture.

- Ovo je neophodno poljoprivrednicima, s obzirom na povećanje cijena goriva. Takođe, zalagaćemo se da se PD „Semberija“ ne proda za minimalan iznos i padne na milost i nemilost jednom čovjeku.

Svjedoci smo šta se ovih dana dešava s preduzećem „Žitopromet“ koje je u vlasništvu jednog čovjeka i gdje danima štrajkuju radnici.

Mora se pomoći tom preduzeću da opstane, kao i „Šećerani“ da ponovo počne da radi što bi otvorilo veliki broj radnih lista - istakao je Stajić na tribini SDS-a u D.Dragaljevcu kod Bijeljine.

BN TV