Frka u Parizu - posvađali se Tuhel i Antero Enrike!

Neslaganje datira odavno, ali sve je eskaliralo posle poraza na Enfildu.

Fudbal 21.09.2018 | 20:20
Frka u Parizu - posvađali se Tuhel i Antero Enrike!
Problemi u Parizu! Poraz od Liverpula na startu Lige šampiona nije značio samo gubitak bodova, već i dobre atmosfere u klubu, javlja uvek dobro obavešteni nemački Bild.  

Navodno, Tomas Tuhel više ne razgovara sa sportskim direktorom Anterom Enrikeom, a razlog je neslaganje oko transfer politike. Dva najbitnija čoveka u sportskom sektoru nisu se najbolje slagala od dolaska nemačkog stručnjaka, međutim sve do poraza na Enfildu taj animozitet nije se toliko primećivao.Tuhel je određenim pretumbacijama u ekipi jasno poručio Enrikeu da je kriv što nije uspeo da dovede zamenu za Tijaga Motu, a igrači su stali na jegovu stranu.  

"Di Marija i Markinjos nisu igrali na svojim pozicijama, to jedan od glavnih razloga poraza", kazao je Tijago Silva. "Zašto je to bilo tako? Moraćete da pitate Antera Enrikea". 

Podsetimo, Tomas Tuhel je više puta ove sezone koristio Markinjosa kao zadnjeg veznog, a Di Marijugurao u sredinu, umesto na krilo. 

Tuhelovo nezadovoljstvo raslo je kako se bližio kraj prelaznog roka, a eskaliralo je preksinoć. Podsetimo,Antero Enrike ne samo da nije doveo adekvatnu zamenu za Tijaga Silvu, nego mu je propao i posao oko angažovanja Džeroma Boatenga. Tom prilikom uspeo je da pogorša ionako zategnute odnose sa minhenskim Bajernom, pošto je pokušavao da pregovara sa igračem bez znanja njegovog kluba.  

Pari Sen Žermen je naredni rival Crvene zvezde u Ligi šampiona. Taj meč na programu je 3. oktobra na Parku prinčeva, s početkom u 18.55. 

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar